Quikis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Θα ήθελα την βοήθειά σας για να κάψω παιχνίδια κ να παίζουν για την Χ-ΒΟΧ 360 κονσόλα μου...έχω δοκιμάσει με img burn,στα 2Χ με δισκάκια verbatim που είναι τα καλύτερα,βάζω κ το layer brake (1913760),ολοκληρώνεται η εγγραφή κανονικά,αλλά η κονσόλα μου δεν το διαβάζει κ βγάζει μήνυμα ότι το δισκάκι είναι λερωμένο ή κατεστραμένο...τι μπορεί να φταίει??η κονσόλα είναι σίγουρα φλασαρισμένη γιατί έχω ήδη ενα αντεγραμμένο παιχνίδι το οποίο το είχε γράψει αυτός που το αγόρασα... Ευχαριστώ εκ των προτέρων...!!
xaros73 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Αν εχει παλιοτερο firmware το drive, οπως το δικο μου, θελει μαλλον μετατροπη του wave με το αναλογο προγραμμα πριν το γραψεις.
Quikis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Το έκανα κ αυτό από wave 4 σε wave 3 αλλά τπτ...μήπως θέλει να το κάνω wave 2??το drive μου είναι ένα LG που αγόρασα πριν κανά μήνα από το πλαίσιο...τα δομιμάζω κ με activate iso δισκάκι κ πάλι τπτ...
fotisman Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Κατέβασε το abgx και τσέκαρε το image file. Αν είναι όλα οκ, κατεβάζεις και χρησιμοποιείς το Xbox backup creator για κάψεις το δισκάκι.
Luciddream Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Κατέβασε το abgx και τσέκαρε το image file. Αν είναι όλα οκ, κατεβάζεις και χρησιμοποιείς το Xbox backup creator για κάψεις το δισκάκι. και εγώ αν και έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με το xbox μου, με to backup creator ήμουν μια χαρά.. (είχα κάψει πάνω απο 40 games) πρόσφατα προσπάθησα με imgburn και δεν μου έπαιζε.. αλλα μπορεί να ήταν τυχαίο γτ έχω ακούσει σε άλλους να δουλεύει..
Socratis_g Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 εγω χρησιμοποιώ το clonecd και εχω γράψει πάνω απο 250 παιχνίδια. Το drive του αντιγραφικού είσαι σίγουρος ότι είναι σωστό? Δεν κανουνε όλα για να γραψεις xbox 360 παιχνιδια. αν θεσ να δεισ λίστα http://www.360-gr.com/forum-f3/topic-t3455.htm
Quikis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Το drive μου το εχω ελένξει κ είναι κατάλληλο κ το είδα στο site που μου έγραψες...το abgx το έχω,βάζω το image file κ μου βγαζει διάφορα...για τα wave 4 στην αρχή κίτρινα κ αν τα αλλάξω σε wave 3 ή wave 2 βγάζει κ κόκκινα...μόνο για το forza motosport που είναι wave 3 από μόνο του τα έβγαλε όλα οκ το abgx...αλλά το έκαψα κ αυτό κ πάλι τπτ...λογικά θέλει να βγάζει πράσινα κ όχι κίτρινα κ κόκκινα για να είναι οκ ετσι??το wave να το αλλάζω??η κονσόλα μου είναι φλασαρισμένη με ixtreme 1.6 αν δεν κάνω λάθος...
Socratis_g Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 κοκκινα να μη σου βγάζει. κιτρινα είσαι οκ. κατέβασε το xbox360 waves patcher. είναι γαλλικό πρόγραμμα εγώ αυτό χρησιμοποιούσα, μετά φλάσαρα σε 1,6 non stealth το οποίο παίζει όλα τα waves. Για μένα καλύτερο είναι να κάνεις αυτό και να τελειώνεις. H αντιγραφές θα έχεις ή live. αν θες και τα 2 πάρε 2 κονσόλα.
BANTAS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει? Εχω αντιγραφο ασφαλειας του Halo Reach αλλα δεν ξερω πως μπορω να το τρεξω. Το xbox που εχω τρεχει τα wave 4 παιχνιδια κανονικα και το reach ειναι το μονο wave 6 που εχω, και οπως το εχω γραψει το xbox μου βγαζει mixed media disc οταν το διαβαζει. Τι λυση μου προτεινετε?
Socratis_g Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 xbox360 waves patcher ή φλάσαρε σε non stealth που παίζει ολα τα firms.
BANTAS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 ok, θα δοκιμασω το xbox360 waves patcher. Thanx
argate7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Και γω αντιμετωπίζω ένα παρόμοιο πρόβλημα. Θέλω να γράψω τα δισκάκια για να τα παίζω στο xbox 360. Προσπαθώ να γράψω από το αντιγραφικό του laptop. Κάνει κανονικά την αντιγραφή, αλλά όταν βάζω το δίσκο στην κονσόλα, δεν το διαβάζει σωστά και λέει "mixed media disc". Τί πρέπει να κάνω? Να σημειώσω ότι προσπάθησα να γράψω το παιχνίδι με το nero.
BANTAS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Αυτο που εκανα εγω με το halo reach που ειναι wave 6 παιχνιδι, ηταν να το κανω patch μεσω του xbox360 waves patcher σε wave 4. Επισης το εκαψα σε verbatim dl dvd με το xbox backup creator.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.