Προς το περιεχόμενο

Ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα που εχετε φτιαξει;

geo1st487

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ο κώδικας που είναι? Δέν τον βρίσκω..

εννοείται πως δεν υπάρχει online.

Υ.Γ. και για πληροφοριακούς λόγους μόνο το source code χωρίς τις βιβλιοθήκες που χρησιμοποίησα ήταν 1mb.

post-134651-12906313026_thumb.jpg

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Υ.Γ. και για πληροφοριακούς λόγους μόνο το source code χωρίς τις βιβλιοθήκες που χρησιμοποίησα ήταν 1mb.
Κάλεστε ένα γιατρό... Η καρδιά μου!!!
Δημοσ.

Ένα calculator που το μόνο αποτέλεσμα που μπορούσες να βγάλεις ήταν το 1+1=2 :)

Προσωπικά δεν μπορώ να βρω ποιο είναι το "καλύτερο" πρόγραμμα μου. Λόγω του αντικειμένου της εργασίας μου (lead προγραμματιστής σε γνωστή εταιρία Internet Cafe) έχω δημιουργήσει 10δες προγράμματα, του καθένα μοναδικό από κάθε άποψη. Κάθε φορά που ξεκινάω ένα νέο Project το θεωρώ το καλύτερο και αυτό γιατί κάθε project εμπλουτίζει τις γνώσεις μου και με ενθουσιάζει.

Από το πρώτο πρόγραμμα που έκανα για το λύκειο μου πρίν 9 χρόνια μέχρι και το πιο πρόσφατο (Υλοποίηση Desktop Personalization) κάθε τι νέο που κάνω μου φαντάζει το καλύτερο...

Είναι σαν να ζητάς από έναν γονέα να σου πει ποιο παιδί του αγαπάει περισσότερο...

Έτσι τουλάχιστον το σκέφτομαι εγώ.

Δημοσ.
Κάθε φορά που ξεκινάω ένα νέο Project το θεωρώ το καλύτερο και αυτό γιατί κάθε project εμπλουτίζει τις γνώσεις μου και με ενθουσιάζει.

αρα αρκει να μας πεις το τελευταιο σου :P

Δημοσ.
Κάθε φορά που ξεκινάω ένα νέο Project το θεωρώ το καλύτερο και αυτό γιατί κάθε project εμπλουτίζει τις γνώσεις μου και με ενθουσιάζει.

αρα αρκει να μας πεις το τελευταιο σου :P

Δημοσ.
Από το πρώτο πρόγραμμα που έκανα για το λύκειο μου πρίν 9 χρόνια μέχρι και το πιο πρόσφατο (Υλοποίηση Desktop Personalization) κάθε τι νέο που κάνω μου φαντάζει το καλύτερο...

Κάθεσαι στο PC του Νet και το έχεις όλα τα Settings σου. Favorites, Saves, shortcuts κλπ :)

Δεν λέω ποια Net γιατί δεν είμαστε για διαφήμιση εδώ :)

Δημοσ.

Κάθεσαι στο PC του Νet και το έχεις όλα τα Settings σου. Favorites, Saves, shortcuts κλπ :)

Δεν λέω ποια Net γιατί δεν είμαστε για διαφήμιση εδώ :)

Δημοσ.

Το θέμα θα ήταν πιο ενδιαφέρον άν αναφερόταν σε ιδέες για κατασκευή ενός project που θα εξασφάλιζε ανετα μιά θέση εργασίας σε μιά εταιρία.. ;)

Δημοσ.

Το θέμα θα ήταν ακόμα πιο ενδιαφέρον άν αναφερόταν σε ιδέες για κατασκευή ενός project που θα εξασφάλιζε ανετα την ίδρυση μιάς εταιρίας..

.

Δημοσ.

Το θέμα θα ήταν ακόμα πιο ενδιαφέρον αν αναφερόταν σε ιδέες για κατασκευή ενός αλγόριθμου που θα προβλέπει τους αριθμούς του joker.

Δημοσ.

Εγώ είχα κατασκευάσει πριν 5-6 χρόνια ένα πρόγραμμα για το στοίχημα που συνδυάζει κατασκευή μεταβλητών αποδόσεων σε συγκεκριμένους συνδυασμούς γεγονότων,στατιστική και διαχείρηση και κατανομή κεφαλαίου.

Το ξεκίνησα με την αρχαία GW-Basic και στη συνέχεια το μετέφερα σε Visual Basic και το εξέλισα μέχρι και πρόσφατα (πριν) 1 χρόνο.Σταμάτησα την εξέλιξη γιατί πλέον δεν μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο (για τις ανάγκες μου).Άλλωστε χάρη σε αυτό βγάζω ένα αρκετά σεβαστο ποσό κάθε χρόνο οπότε δεν έχει νόημα.

Είχα φτοιάξει και φόρμα να τυπώνει τα δελτία σε κουπόνια του ΟΠΑΠ αλλά καθότι σταμάτησα να παίζω με τους απατεώνες εδώ και αρκετό καιρό και παίζω πλέον μόνο μέσω νετ, το έβγαλα σε αχρηστία αυτό το κομμάτι (της εκτύπωσης)

Δημοσ.

Το καλύτερο πρόγραμμα που είχα φτιάξει ήταν το "superdir" . Όποιος γνωρίζει απο MSDOS τότε δεν γίνεται να μην γνωρίζει την εντολή dir , την αντίστοιχη lh για linux και macos terminal. Το πρόγραμμα μου πρόσφερε εξτρα λειτουργίες για αυτήν την εντολή καθώς και ένα πιο όμορφο οπτικά interface .

Αλλά το πιο μεγάλο και σπουδαίο πρόγραμμα είναι αυτό που φτιάχνω τώρα. Λέγεται ΒΡΙΑΡΕΩ (Vriareon) και έχει σκοπό την επέκταση δυνατοτήτων hardware και software synthesizer. Ειναι ένα εξαιρετικό τεχνικό αντικείμενο που αποσχολεί κυρίως μουσικούς ηλεκτρονική μουσικής προσφέροντας στα hardware synthesizers τους δυνατότητα multipoint envelops ως modulation source.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...