Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις τελευταίες ώρες, ίσως και ολόκληρη την ημέρα δεν έχω πάρει κανένα email απο το freemail. Και έχω αρκετά που περιμένω, έστειλα και μόνος μου στον εαυτό μου πριν μερικές ώρες και ακόμα δεν έχει έρθει.

Σε άλλους δουλευει; Τι γίνεται;

Δημοσ.

Το γύρισα σε gmail, αλλαξα και τις συνδρομές μου σε όλα τα φόρουμ και τελείωσα πια. Καλό ήταν όσο κράτησε αλλά καιρός να προχωρήσουμε μπροστά.

Έχω μπερδευτεί βέβαια λίγο με το imap αλλά θα την βρω την άκρη.

Δημοσ.

Γιατί διακρίνω μια γενική απέχθεια και τάση υποτίμησης προς το freemail; Για πολλά χρόνια (από πριν έλευσης gmail) έδινε δωρεάν και πολύ καλές υπηρεσίες σε όλους τους έλληνες χρήστες και ας μην ξεχνάμε ότι ήταν απο τους πρωτοπόρους στην αντιμετώπιση του spam και μάλιστα δωρεάν. Να προσθέσω ότι δεν σε «φλόμωνε» και με διαφημίσεις. Αν λοιπόν κάποιος ήταν δυσαρεστημένος, μπορούσε να αναζητήσει άλλο email provider.

Δημοσ.
Γιατί διακρίνω μια γενική απέχθεια και τάση υποτίμησης προς το freemail; Για πολλά χρόνια (από πριν έλευσης gmail) έδινε δωρεάν και πολύ καλές υπηρεσίες σε όλους τους έλληνες χρήστες και ας μην ξεχνάμε ότι ήταν απο τους πρωτοπόρους στην αντιμετώπιση του spam και μάλιστα δωρεάν. Να προσθέσω ότι δεν σε «φλόμωνε» και με διαφημίσεις. Αν λοιπόν κάποιος ήταν δυσαρεστημένος, μπορούσε να αναζητήσει άλλο email provider.

Καμμια απεχθεια.Το αντιθερο μαλιστα.Ηταν ο πρωτος μου λογαριασμος εμαιλ εκει αλλα το να σε "κρεμαει" αν και οχι συχνα με ενοχλουσε.

Δημοσ.

Καμία απέχθεια, το είχα αποκλειστικό email για πάρα πολλά χρόνια, εξετέλεσε τον σκοπό του πάρα πολύ καλά αλλά το gmail μου προσφέρει κάποια παραπάνω και ήρθε καιρός να προχωρήσω.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει απέχθεια όταν το έχεις για βασικό σου e-mail.

Απλά κάνα δύο μέρες τώρα μας κρέμασε και δεν έχουμε κάποια ενημέρωση για το τι γίνεται.

Δημοσ.

Μια απο τα ίδια και έδω. Τα email μου ήρθαν όλα μαζί σήμερα .

Αλλά και παράπονα από το freemail?? Μη λέμε ότι θέλουμε

7-8 χρόνια το δουλέυω και είναι αψεγάδιαστο. Μονάχα μια φορά ακόμα μου είχε κάνει κόλπα πριν από χρόνια και για πολύ μικρό διάστημα. Δεν νομίζω σε καμια περίπτωση αν είχα δικό μου domain να είχα λιγότερα προβλήματα

Εντάξει, είχε μια μέρα πρόβλημα, ας δείξουμε λίγη κατανόηση

Ελπίζω μόνο να μην κλείσουν. Δε ξέρω πώς συντηρούνται και οι καιροί είναι δύσκολοι. Έχω το κύριο email μου εκεί

Δημοσ.

Παράπονα δεν είχα. Βέβαια τον τελευταίο καιρό (εννοώ 2-3 χρόνια) είχε αυξηθεί ο αριθμός των spam που λάμβανα.

Μετά απο μερικές ημέρες χρήσης του gmail είδα το βασικό καλό του imap. Είναι καλύτερο όταν λαμβάνεις τα email σου σε πολλά σημεία και συσκευές, κάνει αυτόματη κατηγοριοποίηση και διαγραφή.

Τελικώς σκοπεύω να μείνω πλέον στην google.

Δημοσ.

Εγώ και με το POP3 μια χαρά είμαι. Κατεβάζω όλο το email μου στον βασικό υπολογιστή όπου κάνω κατηγοριοποίηση και από το φορητό απλώς τα διαβάζω

Για το spam δεν νομίζω να φταίει το freemail. Μετά απο χρόνια έιχαν αρχίσει να μου έρχονται 1-2 μυνήματα spam την εβδομάδα για τα οποία έχω βρεί τον ένοχο. Ένα κινέζικο eshop που έκανα παραγγελίες

Κοινός μη δίνετε το κύριο mail σας παρα μόνο σε έμπιστα άτομα. Έχω ένα δεύτερο email στο gmail για όχι πολύ εμπιστοσύνης eshops, fb και λοιπές π@παριές και ένα πρόχειρο τελείως που το ανοίγω μόνο όταν περιμένω κάτι

Μόνο μου πρόβλημα με το freemail είναι ότι φοβάμαι ότι είναι too good to be true σαν δωρεάν email. Δε φαίνεται να έχουν έσοδα απο κάπου, οι άνθρωποι δεν δίνουν ούτε σημεία ζώης. Απλώς δουλεύει, ταχύτατο, με πολύ χώρο, χωρίς διαφημιστικά, χωρίς το παραμικρό. Πεντακάθαρο

Δημοσ.

Για το spam δεν νομίζω να φταίει το freemail. Μετά απο χρόνια έιχαν αρχίσει να μου έρχονται 1-2 μυνήματα spam την εβδομάδα για τα οποία έχω βρεί τον ένοχο. Ένα κινέζικο eshop που έκανα παραγγελίες

Το freemail είχε απο παλιά και συνεχίζει να έχει επιθετική στάση ΕΝΑΝΤΙΟΝ του spam.

Κοινός μη δίνετε το κύριο mail σας παρα μόνο σε έμπιστα άτομα. Έχω ένα δεύτερο email στο gmail για όχι πολύ εμπιστοσύνης eshops, fb και λοιπές π@παριές και ένα πρόχειρο τελείως που το ανοίγω μόνο όταν περιμένω κάτι

+1

και να κράζετε αυτούς που σας βάζουν στα chainletters ή σας στέλνουν οτι μπουρδα βλέπουν με απλο CC

Μόνο μου πρόβλημα με το freemail είναι ότι φοβάμαι ότι είναι too good to be true σαν δωρεάν email. Δε φαίνεται να έχουν έσοδα απο κάπου, οι άνθρωποι δεν δίνουν ούτε σημεία ζώης. Απλώς δουλεύει, ταχύτατο, με πολύ χώρο, χωρίς διαφημιστικά, χωρίς το παραμικρό. Πεντακάθαρο

Οι άνθρωποι εχουν ενα χομπι και το κάνουν καλα. Δεν είναι δημοσιοσχεσίτες. Να μην τους φοβάσαι ή μάλλον να τους φοβάσαι πολύ λιγότερο απο gmail,yahoo,fb κλπ

Δημοσ.

Δε φοβάμαι μην παίζει κάποια τσατσιά απο πίσω. Φοβάμαι μη οι άνθρωποι βαρεθούν κάποια στιγμή το χόμπυ ή γίνει υπερβολικά ασύμφορο και το κλείσουν. 14 χρόνια τώρα πάντως δε φαίνεται να έχουν βαρεθεί :-D Από τότε που οι περισσότεροι χρήστες του internet δε ξέραν κάν την google σαν μηχανή αναζήτησης:-)

+1 για τα chainletters

Η χαρά του spammer. Κάθε ένα από αυτά μπορεί να έχει εκατοντάδες διευθύνσεις email εκ των οποίων οι μισοί ούτε τα προωθούν ούτε φταίνε σε τίποτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...