batistapao13 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 φιλε μου η λογικη ειναι απλη αν θες απολυτες επιδοσεις πας σε ssd αν θες απολυτες επιδοσεις με χωριτικοτητα πας σε μεγαλο ssd (<300 euro) αν θες την χρυση τομη gb/eu και κατι καλυτερο απο τον προηγουμενο πας στο f3
LeoNaXe Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 batistapao13 τον SSD τη να τον κανω σε gaming rig μου λές?
Beastakos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Οτι θα κανεις και τον f3 στο gaming pc. Ο batista στα ειπε περιληπτικα. Καθορισε τις αναγκες σου/προτεραιοτητες σου ή εν τελει αν εχεις κωλυμα με τον f3 αγορασε το και μην παιδευεις και μην παιδευεσαι
LeoNaXe Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 μα σε τη πράγμα θα με βοηθήσει ο SSD στα παιχνίδια>?
Beastakos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 μα σε τη πράγμα θα με βοηθήσει ο SSD στα παιχνίδια>? O f3 δηλαδη σε τι πραγμα πιστευεις οτι θα σε βοηθησει στα games και εχεις αυτη τη μανια να τον αγορασεις? Παντως fps δε θα σου δωσει κανενας δισκος, αρα με τη λογικη σου αχρηστος ο ssd συμφωνοι, αλλα αχρηστος και ο f3. Αρα δεν καταλαβαινω τι συζηταμε ακομα...
LeoNaXe Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 1) τον υπολογιστή δεν το κλίνω ποτέ, οπότε δεν κερδίζω τπτ. 2) προγράμματα δεν ανοίγω ποτέ, μόνο firefox και vlc. 3) μεταφέρω αρχεία στον εξωτερικό, οπότε και ssd να είχα ο εξωτερικός δε έχει γρήγορο write 4) το pc είναι για games, και να φορτώσει το παιχνίδει 5 δευτερόλεπτα πιο μετά δεν με χαλάει. 5) τον υπολογιστή δεν τον έχω υπερφορτωμένο για να χρησιμοποιείτε συνέχεια ο σκληρός οπότε με βάση αυτά τα 5 εγώ των ssd ΑΠΛΑ δεν τον χρειάζομαι, εκεί που θα δώσω 120 ευρά για έναν 64άρι, θα δώσω τα λεφτά σε 2 F3 και τα βάζω σε RAID0 και θα έχω και 1 ΤΒ σκληρό και περισσότερη ταχύτητα στης ανάγκες μου ---------- Προσθήκη στις 01:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:49 ---------- O f3 δηλαδη σε τι πραγμα πιστευεις οτι θα σε βοηθησει στα games και εχεις αυτη τη μανια να τον αγορασεις? Παντως fps δε θα σου δωσει κανενας δισκος, αρα με τη λογικη σου αχρηστος ο ssd συμφωνοι, αλλα αχρηστος και ο f3. Αρα δεν καταλαβαινω τι συζηταμε ακομα... εγω απλά ρώτησα αν αξίζει ο f3 σε θέμα με τον 7200,10. τα ssd δεν τα ξεκίνησα εγώ. απλά ήθελα απόψεις για έναν συγκεκριμένο σκληρό
lionheart75 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Ο samsung F3 είναι πολύ καλός μηχανικός δίσκος. Κανείς δεν θα σου πεί το αντίθετο. Άλλωστε είναι και ο No1 μηχανικός που προτείνεται απο σχεδόν όλα τα παιδιά σε αγορά νέου rig. Απο κεί και πέρα, εμφανή διαφορά δεν θα δείς σε σημείο που θα σε αφήσει ... άναυδο. Για κάτι τέτοιο θα χρειαστείς ssd. Είναι σαφώς πιο γρήγορος απο τον παλιό 7200.10 και με καλύτερα χαρακτηριστικά τα οποία αναφέρθηκαν ήδη νωρίτερα, όμως η διαφορά που θα δείς στην πραξη θα είναι στην καλύτερη ανεπαίσθητη και πιθανόν να μην την αντιληφθείς και καθόλου. (το πιθανότερο). Στα παιχνίδια δεν θα δείς διαφορά. Σαν δίσκος όμως είναι καλύτερος απο αυτόν που έχεις ήδη σε κάθε περίπτωση... Εφόσον λοιπόν σου έχει κολλήσει να τον αγοράσεις, αγόρασέ τον Leo. Δεν πρόκειται να βγείς χαμένος πάντως, όπως και να χει. Αποθηκευτικός χώρος πάντα χρειάζεται... :-)
LeoNaXe Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Εφόσον λοιπόν σου έχει κολλήσει να τον αγοράσεις, αγόρασέ τον Leo. Δεν πρόκειται να βγείς χαμένος πάντως, όπως και να χει. ελα ρε μαν που εισαι:lol:? αυτά ήθελα να ακούσω και εγώ για να σιγουρευτώ απόλυτα :devil:
LuNaTiC Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Στα παιχνιδια θα εχεις κερδος το load time ... και οτιδηποτε φορτωνει το game απο τον δισκο...κατ'εμε θα δεις διαφορα σε games που φορτωνουν πιστες κτλ κτλ κτλ... πχ στο Starcraft2 θα φορτωνει τις πιστες απο το campaign πολυ πιο γρήγορα
LeoNaXe Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 ρε μάγκες τη θα άξιζε περισσότερο? ένας spinpoint ή ένας velicoraptor ---------- Προσθήκη στις 10:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:00 ---------- επίσης τη θα ήταν καλύτερο? 2χ spinpoint F3 ή 1χ velociraptor
cabdik Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 φιλε μου σε βλεπω στις εκλογες, να πηγαινεις με το κομμα των αναποφασιστων..!!! επισης βλεπω οτι εχεις μια ταση να βαζεις συνεχως διλληματα στον εαυτο σου..!!! τα παιδια σου εχουν προτεινει διαφορα πραγματα, αλλα πρεπει ΕΣΥ να αποφασισεις! και μην το παραζαλιζεις το θεμα γιατι δεν προκειται να βγαλεις ακρη! σου απαντησαν ηδη. θες ταχυτητα? παρε SSD ασυζητητι.!! θες χωρητικοτητα? θα παρεις HDD. επισης το RAID0 σου προσδιδει καλυτερη ταχυτητα απο τους μηχανικους. ειναι πολυ απλα τα πραγματα. ή FERRARI, ή ΑCTROS...!!!!!! veloci μην το σκεφτεσαι καν, κατα τη γνωμη μου!! κοιτα και μερικες μετρησεις απο τους δισκους μου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.