million_voices Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 ποσα gb ειναι αυτη την στιγμη η εγκατασταση των win σου και ποσα παιχνιδια εχεις βαλει εννοειται οτι αφαιρεις απο το συνολο το μεγεθος του my documents οπως ειπα παραπανω
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 O f4 πιο νεος και πιο καλος αφου εχει καλυτερες ταχυτητες και απο "χαμηλα" (μικρα αρχεια)
LeoNaXe Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 ο F4 είναι καλύτερος απο τν F3? ---------- Προσθήκη στις 20:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:45 ---------- ποσα gb ειναι αυτη την στιγμη η εγκατασταση των win σου και ποσα παιχνιδια εχεις βαλει εννοειται οτι αφαιρεις απο το συνολο το μεγεθος του my documents οπως ειπα παραπανω μόνο ο φάκελος Program Files είναι 53 GB
million_voices Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 οτι μηχανικο και να βαλεις wow διαφορες δεν θα δεις οτι και να λενε οι μπεντσαδες αν θες να δεις διαφορα στην πραξη οι ssd ειναι μονοδρομος end of story edit ε και συ ποσα παιχνιδια παιζεις ταυτοχρονα ρπμ
JIMBOAthens Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δεν βλέπω όμως να παραθέτουν άμεση σύγκριση με τον F3...
LeoNaXe Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 ρε παιδιά τη να τν κάνω τον SSd εγώ? ούτε zipαρήσματα κάνω ούτε τίποτα.. άντε καμιά φόρά τον μίνα να βάλω κανένα καινούριο παιχνίδι, τίποτα άλλο. τώρα άν είναι να μου ανοίγει σε μισό δερφτερόλεπτο αντ΄λη 1 τη να δόσω τόσα λεφτά τζάμπα. εγω τν υπολογιστή για να παίζω παιχνίδια τν έχω όχι για τπτ άλλο. ---------- Προσθήκη στις 20:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:52 ---------- απλά τώρα μπερδεύτηκα:cry::cry:. να πάρω f3 ή f4:-(:-(?
Beastakos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Φιλε Leonaxe. Πρεπει να ξεκαθαρισεις πρωτα στον εαυτο σου και επειτα σε εμας, τι ακριβως χρειαζεσαι με την αγορα ενος νεου σκληρου δισκου. Το τοπικ οπως το ξεκινησες δινεις την εντυπωση οτι σε ενδιαφερουν οι επιδοσεις και γιαυτο λες να πας στον F3, ρωτοντας παραλληλα αν θα υπαρχει αισθητη διαφορα (ποσο αισθητη να ειναι μια διαφορα της ταξεως του 5% ?). Τωρα λες οτι δε σε νοιαζει καθολου ακομα και αν εχεις 100% αυξηση των επιδοσεων (τοσο ειναι το μισο δευτερολεπτο με το 1 δευτερολεπτο που λες στο απο πανω ποστ). Αρα ακυρωνεται αυτο που ρωτας αρχικα περι διαφορας, γιατι προφανως δε σε ενδιαφερει συμφωνα με το τελευταιο σου ποστ! Οποτε επελεξε! Θες νεο σκληρο για να πετυχεις καλυτερες επιδοσεις? Θες νεο σκληρο γιατι εμεινες απο αποθηκευτικο χωρο? Στην περιπτωση που θες σκληρο για επιδοσεις, τοτε ενας ssd των 64gb+ σου ειναι υπεραρκετος και θα εκτιναξει τις επιδοσεις του συστηματος σου και θα δεις στο επακρο αυτο που ζητας, κατι που δεν προκειται να αισθανθεις με εναν F3. Στην περιπτωση που θες σκληρο δισκο για χωρητικοτητα, χτυπα οποιον δισκο σηκωνει η τσεπη σου με τη μεγαλυτερη δυνατη χωρητικοτητα και το καλυτερο κοστος ανα gb, βαλτον ως δευτερευων πισω απο τον ηδη καλο baracuda και ξεμπερδεψες. H ενοια του ssd, ειναι η ενοια που εχει το partition που μεχρι τωρα χρησιμοποιουσαμε για την εγκατασταση των windows (αν δε το καναμε πολυ κακως). Απλα εκει που ειχες partition 80gb (παραπανω δε νομιζω) τωρα θα εχεις ενα "partition" ιδιας χωρητικοτητας και πολλαπλασιων επιδοσεων για το λειτουργικο σου, κι αλλο ενα για τα αρχεια σου! Ασχετα που το καθε "partition" θα ειναι 2 διαφορετικοι δισκοι στην πραξη, ενας ssd και ενας μηχανικος. Οσο μας εφτανε τοσα χρονια ενα partition των 80gb, με τον ιδιο ακριβως τροπο θα μας φτανει και ο ssd των 80gb, τιποτα δεν αλλαζει. Περι ssd επειδη σε βλεπω προκατειλημενο, ιδου οι διαφορες ενος Seagate Baracuda 7200.12 500gb AS (αυτον με το 1 platter τον καλο, λογικα ιδιον με αυτον που εχεις), με εναν ssd που αγορασα προσφατα με 140ευρω. Και οι 2 τοποθετημενοι στο ιδιο συστημα και σε ιδιο controller.
JIMBOAthens Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Ο F4 δεν βλέπω να έχει κυκλοφορήσει Ελλάδα και υπάρχει μόνο μοντέλο στα 320GB. Προσωπική μου άποψη να πας για F3 500άρη. Δοκιμασμένος και αξιόπιστος...
LeoNaXe Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 φίλε μου Beastakos πρότον σε ευχαριστώ για την μεγάλη σου απάντηση. εγώ προσωπικά θέλω έναν HDD (λεφτά σε SSD δεν δίνω) που να είναι αθόρυβος και να έίναι καλός. για την χωρητικότητα με ενδιαφέρει αλλά τώρα άμα είναι καλίτερος ο F4 θα πάω εκεί, άμα δεν έχουν και πολλές διαφορές τότε θα πάω στον F3 γιατί παίρνω στα ίδια λεφτά και μεγαλύτερο χώρο εγώ σκέφτηκα να πάρω έναν 500άρη F3 και ύστερα να έβαζα άλλον έναν ίδιο σε RAID0 όταν θα άλλαζα και μητρική
damastes Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Ο F4 δεν βλέπω να έχει κυκλοφορήσει Ελλάδα και υπάρχει μόνο μοντέλο στα 320GB. Προσωπική μου άποψη να πας για F3 500άρη. Δοκιμασμένος και αξιόπιστος... αυτόν λέτε;
LeoNaXe Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Ο F4 δεν βλέπω να έχει κυκλοφορήσει Ελλάδα και υπάρχει μόνο μοντέλο στα 320GB. Προσωπική μου άποψη να πας για F3 500άρη. Δοκιμασμένος και αξιόπιστος... ο δίσκος υπάρχει
pano Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 [/color]απλά τώρα μπερδεύτηκα:cry::cry:. να πάρω f3 ή f4:-(:-(? Εγώ θα έλεγα LeoNaXe μήπως να παίρνες τα φιλαράκια σου να πάτε σε κάνα στριπτητζάδικο ,να σας κάνουν τα κορίτσια εκεί ένα καλό ''format'' στον ''σκληρό''.
LeoNaXe Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Εγώ θα έλεγα LeoNaXe μήπως να παίρνες τα φιλαράκια σου να πάτε σε κάνα στριπτητζάδικο ,να σας κάνουν τα κορίτσια εκεί ένα καλό ''format'' στον ''σκληρό''. υπάρχουν πολοί τρόποι για να καθαρίσουμε τον σκληρό :devil::devil: προσωπικά τα στριπτιτζάδικα δεν μου άρεσαν ποτέ όπος και τα άλλα που σε ευχαριστούν γιατί εγώ θεωρώ ότι αυτά είναι πολύ υποτιμητικά σε πολλούς τομείς
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 ....................
Beastakos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 φίλε μου Beastakos πρότον σε ευχαριστώ για την μεγάλη σου απάντηση.εγώ προσωπικά θέλω έναν HDD (λεφτά σε SSD δεν δίνω) που να είναι αθόρυβος και να έίναι καλός. για την χωρητικότητα με ενδιαφέρει αλλά τώρα άμα είναι καλίτερος ο F4 θα πάω εκεί, άμα δεν έχουν και πολλές διαφορές τότε θα πάω στον F3 γιατί παίρνω στα ίδια λεφτά και μεγαλύτερο χώρο εγώ σκέφτηκα να πάρω έναν 500άρη F3 και ύστερα να έβαζα άλλον έναν ίδιο σε RAID0 όταν θα άλλαζα και μητρική Αφου σε ενδιαφερει η χωρητικοτητα ψαξε για σκληρο με χαμηλο κοστος/gb. Το "λεφτα σε ssd δεν δινω" φανταζει αρκετα στερεοτυπο και δεν ξερω απο ποια επιχειρηματα συνοδευεται αυτη η αποψη. Γιατι κατα τ'αλλα σου προσφερει οτι φαινεται να ψαχνεις. ΚΑΙ 100% αθορυβος ΚΑΙ 100% καλοι και αξιοπιστοι (πιο αξιοπιστοι απο τους HDD μιας και δεν εχουν μηχανικα μερη για να φθειρονται) ΚΑΙ πολλαπλασιες φορες ταχυτεροι. Δεν προσπαθω να σου αλαξω γνωμη, απλα τη σημερον ημερα ειναι μεγα λαθος ο συλλογισμος "εχω baracuda, αξιζει να παρω f3 για να βελτιωσω τις επιδοσεις του υπολογιστη μου?" και προσπαθω να σε αποτρεψω απο μια αγορα που δε θα σου ικανοποιησει τις προσδοκιες περι επιδοσεων. Παραλληλα σου προτεινω μια εναλλακτικη που θα σου ικανοποιουσε με το παραπανω αυτες τις προσδοκιες. Οποτε καταληγοντας, μιας και με επιασε πολυλογια. Μην πας σε αγορα F3 αν προσδοκας βελτιωση επιδοσεων σε σχεση με το δισκο που εχεις. Οχι τιποτα αλλο, αλλα κριμα το format και η εγκατασταση των win στον νεο σκληρο που θα κανεις περιμενοντας να δεις διαφορες. Πηγαινε σε F3, εαν εχεις αναγκη αποθηκευτικο χωρο. Ειναι πολυ καλα κομματια και αξιοπιστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.