LeoNaXe Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 έχω έναν baracuda 7200,10 και σκέφτομαι να τον αλλάξω με samsung spnpoint f3. αξίζει? θα δώ τίποτα διαφορά
JIMBOAthens Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Aν έχεις το OS πάνω σε αυτόν τον δίσκο, ΝΑΙ θα δεις διαφορά...
LeoNaXe Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 για OS μιλάμε. δεν τον θέλω για backup, απλά για το λογισδμικό
pano Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Κατ'εμέ καμμία, άξια λόγου, διαφορά δεν θα δείς.Μεγαλύτερη διαφορά θα δείς αν κάνεις μία ''φρέσκη'' εγκατάσταση του λειτουργικού σου και των προγραμμάτων σου στον υπάρχον(αν βέβαια έχεις να το κάνεις πολύ καιρό).
LeoNaXe Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 δεν είναι ότι το έχω φορτώσει το σκληρό ή το λογισμικό. απλά μου έχει κολλήσει το spinpoint..... αξίζει την αλλαγή?
pano Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 δεν είναι ότι το έχω φορτώσει το σκληρό ή το λογισμικό.απλά μου έχει κολλήσει το spinpoint..... αξίζει την αλλαγή? Φίλε LeoNaXe την γνώμη μου σου την είπα, αλλά αυτό το τέρας ''μου έχει κολλήσει'' δεν νικιέται εύκολα.....
LeoNaXe Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Φίλε LeoNaXe την γνώμη μου σου την είπα, αλλά αυτό το τέρας '':devil:μου έχει κολλήσει:devil:'' δεν νικιέται εύκολα..... δεν νικιέται με τίποτα. νωρίς η αργά εκείνο το καταραμένο F3 θα το πάρω :mad:
million_voices Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 ειχα εναν παλιο wd 160gb και αγορασα τον f3 δεν προκειται να καταλαβεις διαφορες ψαξε για ssd καλυτερα
JIMBOAthens Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Κοίτα να δεις. Δεν έγραψα τυχαία ότι έγραψα. Είμαι από αυτούς που υποστηρίζουν πάντα την πιο Value For Money λύση. Απλά είχα και εγώ το λειτουργικό μου σε 7200.10 και αμέσως μετά στον F3 τον 500άρη και υπήρχε ορατή διαφορά στην ταχύτητα στους περισσότερους τομείς. Δεν σου λέω ότι θα δεις διαφορές αντίστοιχες με έναν SSD αλλά θα δεις. Συν ότι ο F3 είναι πολύ πιο αθόρυβος και κυρίως πιο ψυχρός. Κάνε την μετάναση. Πίστεψέ με ΔΕΝ θα το μετανοιώσεις...
LeoNaXe Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 ειχα εναν παλιο wd 160gb και αγορασα τον f3 δεν προκειται να καταλαβεις διαφορες ψαξε για ssd καλυτερα που να βρώ λεφτά για SSD???????????? τέτοιο σκληρό μετά απο 2 χρόνια και αμα ---------- Προσθήκη στις 20:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:23 ---------- Κοίτα να δεις. Δεν έγραψα τυχαία ότι έγραψα. Είμαι από αυτούς που υποστηρίζουν πάντα την πιο Value For Money λύση. Απλά είχα και εγώ το λειτουργικό μου σε 7200.10 και αμέσως μετά στον F3 τον 500άρη και υπήρχε ορατή διαφορά στην ταχύτητα στους περισσότερους τομείς. Δεν σου λέω ότι θα δεις διαφορές αντίστοιχες με έναν SSD αλλά θα δεις. Συν ότι ο F3 είναι πολύ πιο αθόρυβος και κυρίως πιο ψυχρός. Κάνε την μετάναση. Πίστεψέ με ΔΕΝ θα το μετανοιώσεις... κάτσε να βρω εγω τα λεφτά και θα το πάρω χωρίς να το σκεφτώ
pano Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Γνώμη μου είναι,αφού σε έχει φάει το τέρας ,κάνε λίγο υπομονή μάζεψε κανά φράγκο και πάρε αυτόν http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=18989&cat=6,γιανα δείς πραγματικές διαφορές και όχι...ψυχολογικές.
LeoNaXe Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Γνώμη μου είναι,αφού σε έχει φάει το τέρας ,κάνε λίγο υπομονή μάζεψε κανά φράγκο και πάρε αυτόν http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=18989&cat=6,για να δείς πραγματικές διαφορές και όχι...ψυχολογικές. εγω είμαι πολύ εναντίον στα SSD για αυτόν τον καιρό. τη να πληρώσω 120 ευρά και να πάρω μόνο 64 GB?? σε μια μέρα θα τν γεμίσω το σκληρό και όχι με αρχεία αλλα με παιχνίδια. το λογισμικό να μου φαει τα 14 και θα μου μείνουν 50. αυτα τα 50 μόνο για 5 παιχνίδια είναι
million_voices Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 ssd για λειτουργικο και προγραμματα φτανουν ανετα τα 64gb και μετα οτι μηχανικους εχεις για ταινιες,τραγουδια,βιβλια,φωτογραφιες κλπ,εγω μετακινω στανταρ το my documents σε αλλο δισκο οπου εχω μονιμως τα αρχεια μου ετσι κανει ο κοσμος αν εχεις μεινει απο χωρητικοτητα τοτε ναι μηχανικος αλλιως αν συζηταμε για το os τοτε ssd
LeoNaXe Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 κι τα παιχνίδια που θα ντα κάνω εγκατάσταση? στον εξωτερικό?
pano Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 για OS μιλάμε. δεν τον θέλω για backup, απλά για το λογισδμικό Μα για αυτό δεν έλεγες τόση ώρα, και δεν σου είπα να πετάξεις αυτόν που έχεις και να μείνεις μόνο με τον ssd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.