Προς το περιεχόμενο

003090160010 .Γνωρίζει κανείς τί είναι?

cosmos000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Παίρνουν τηλέφωνο (2-3 φορές )απ αυτό το νούμερο: 003090160010 και το σηκώνουν οι δικοί μου και απ ότι κατάλαβαν παίζει ένα ηχογραφημένο μήνυμα που λέει "Είμαι ο Νίκος απ την international ....... κερδίσατε 1000 € κτλ κτλ".Το κλείνουν οι δικοί μου άρον άρον γιατί τόσα έχουν ακούσει οι άνθρωποι για απάτες και με το δίκιο τους.Μήπως έχει τύχει σε κάποιον το ίδιο νούμερο ή πώς θα μπορούσα να βρώ από πού παίρνουν και τί καινούρια απάτη έχουν σκαρφιστεί?

Δημοσ.

Λογικα ειναι απατη...καλυτερα να μην απαντας καθολου γιατι ισως να σε ΧΡΕΩΝΟΥΝ κιολας για την κληση

Δημοσ.
Λογικα ειναι απατη...καλυτερα να μην απαντας καθολου γιατι ισως να σε ΧΡΕΩΝΟΥΝ κιολας για την κληση

Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να χρεωθείς για μια κλήση χωρίς πρώτα να ενημερωθείς για το γεγονός και να το αποδεχτείς. Μάλλον αποσκοπούν σε αφελείς που για να λάβουν τα 1000€ θα πρέπει να πάρουν τηλέφωνο σε κάποιο νούμερο ή να στείλουν μήνυμα κάπου και από εκεί να αρχίσει η χρέωση, ή να πληρώσουν ένα ποσό (πχ 100€) για να λάβουν τα 1000€ τους (και φυσικά, αφού στείλουν τα 100€, ούτε φωνή ούτε ακρόαση).

Δημοσ.

Ναι όντως κάνει μπαμ από χιλιόμετρα ότι είναι απάτη.Αυτά τα 901..... αν δεν απατώμαι είναι τα πρώην 090 (ροζ τηλέφωνα κ όχι μόνο, με χρεώσεις που γδέρνουν -κάπου έβλεπα κ χρεώσεις έως 1200 €/το λεπτό-)Δεν νομίζω να χρεώθηκαν με την απάντηση αλλά κ εγώ πιστεύω ότι αποσκοπούσαν στο να σου δώσουν κάποιο άλλο νούμερο (τετοιου είδους στου διαόλου την μάνα ) για να ξαναεπικοινωνήσεις μαζί τους για τα χρήματα και εκεί θα γινόταν το πανηγύρι!!Απλά μου κάνει εντύπωση που δεν μπορώ να βρώ που αντιστοιχεί .Τεσπα το νούμερο γράφτηκε περισσότερο για να χουμε όλοι το νου μας μην την πατήσουμε.

Δημοσ.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να χρεωθείς για μια κλήση χωρίς πρώτα να ενημερωθείς για το γεγονός και να το αποδεχτείς. Μάλλον αποσκοπούν σε αφελείς που για να λάβουν τα 1000€ θα πρέπει να πάρουν τηλέφωνο σε κάποιο νούμερο ή να στείλουν μήνυμα κάπου και από εκεί να αρχίσει η χρέωση, ή να πληρώσουν ένα ποσό (πχ 100€) για να λάβουν τα 1000€ τους (και φυσικά, αφού στείλουν τα 100€, ούτε φωνή ούτε ακρόαση).

γιατι οταν οι dialers καλουσαν μοζαμβικη ενημερωνε κανεις?

ξερεις ποσος κοσμος εχει πληρωσει τετοιες χαζομαρες επι εποχης dialup?

Δημοσ.

Ο dialer έπαιρνε τηλέφωνο οπότε είναι λογικό να χρεωνόσουνα. Αλλά αν πρόκειται να χρεωθείς από εισερχόμενη κλήση ενημερώνεσαι πρώτα.

• 2 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...