Προς το περιεχόμενο

Που καρφωνω την εξοδο της καρτας τηλεορασης για να εχω ηχο

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια αν και εχω ξαναρωτησει γινομαι πιο συγκεκριμενος.

Εχω υπολογιστη με αυτη τη μητρικη

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528492

ΠΑνω εχω καρφωμενη μια παλια καρτα τηλεορασης την leadtek tv expert 2000 ιδου το manual.

http://www.leadtek.com/downloads/?lang=eng&filepath=/tv_tuner/TV_Card_Manual/071113/&filename=66xx%5FW05G0194%28E%29Multi%2Epdf

Επειδη τον υπολογιστη τον εστησε το eshop ξεχασαν(κλασικα) να παρουν γραμμη απο την καρτα προς την καρτα ηχου για να εχω ηχο.

ΜΕσα το κουτι ειχε ενα καλωδιο.Αυτο

09102010027.jpg

Δυστυχως δεν ειχε το βυσμα για ν ατο καρφωσω κατευθειαν στο line ιν της καρτας.Συνδεσα στο ασπρο και το κιτρινο ενα βυσμα το βυσματωσα στο line in αλλα τζιφος.

Και ερωτω΅:Ξερει καποιος να μου πει που πρεπει να καρφωσω το καλωδιο απο την καρτα τηλεορασης στην καρτα ηχου για ν α εχω ηχο στην τηλεοραση?

Απο οτι βλεπετε στο κατω μερος της tv card υπαρχει η υποδοχη η οποια ειναι κενη.

06102010024l.jpg

καμια ιδεα?

Δημοσ.
Ξερει καποιος να μου πει που πρεπει να καρφωσω το καλωδιο απο την καρτα τηλεορασης στην καρτα ηχου για ν α εχω ηχο στην τηλεοραση?

Για να έχεις ήχο στην TV συνδέεις την κάρτα ήχου με την TV με απλό καλώδιο stereo jack σε a/v

35mm-stereo-jack-rca-audio-adapter-cable-for-ipod-mp3-xs0004090214c.jpg

Τώρα αν έχεις κάρτα τηλεόρασης που δεν βγάζει ήχο μέσα στα windows και θες να το φτιάξεις θα βάλεις απλό jack

31SXHSAQR9L._SL500_AA280_.jpg

από την έξοδο της κάρτας τηλεορασης στην είσοδο της κάρτας ήχου πρέπει να κάνεις και της ανάλογες ρυθμίσεις στο πρόγραμμα της κάρτας τηλεορασης

Δημοσ.

Αμα παρατηρησεις η καρτα τηλεορασης δεν εχει εξοδο καρφακι(για μονιτορ που ενδιαφερομαι)..Επισης θα προτιμουσα ν αγινει εσωτερικα(

Δημοσ.

^...εμ βρε Λούμπεν, αφού το ξέρεις ότι δεν έχει Audio Out που να παίρνει καρφάκι, τί ρωτάς εξ' αρχής;

Το Α/Ο της κάρτας, σύμφωνα με το pdf σου, είναι "πάνω στην κάρτα" (δεν έχει έξοδο στο bracket). To όπερ και σημαίνει πως θες είτε το ορίτζιναλ καλώδιο κάρτα-προς-μητρική, είτε το ορίτζιναλ κάρτα-προς-audio in κάρτας/μόνιτορ/γουατέβα (καρφάκι). Πάνε σε κάποιο μαγαζί με ηλεκτρονικά με την κάρτα στο χέρι, μπας και σ' εξυπηρετήσουν. Αλλιώς, μόντα.

Δημοσ.
Αμα παρατηρησεις η καρτα τηλεορασης δεν εχει εξοδο καρφακι(για μονιτορ που ενδιαφερομαι)..Επισης θα προτιμουσα ν αγινει εσωτερικα(

Το μόνιτορ πως θα το χωρέσεις μέσα στον πύργο;και αν τον χωρέσεις πως θα βλέπεις;; :-D

Πρέπει να έχει και η κάρτα ήχου σου τέτοιο βύσμα,μερικές μητρικές έχουν τέτοιο βύσμα άν βλέπεις να έχει η δική σου βάλε ένα τέτοιο καλώδιο

C184-09442.jpg

και θα είσαι ο.κ.

Cd audio cable έτσι το ξέρω εγώ,αλλά και ο γοογλης τώρα η επιστημονική του ονομασία μου διαφεύγει.

Δημοσ.

ΝΑι γι αυτο το καλωδιο λεω εσωτερικα.Μηπως ομως μεγενθυνοντας την καρτα ηχου μπορεις να μου πεις που το καρφωνω(on board).

Δημοσ.

Έχει CD-IN ή Line-IN υποδοχή η μητρική σου. Εκεί συνδέεις το καλώδιο ήχου που φαίνεται στο post #7 (και είναι συνδεδεμένο φυσικά και πάνω στην Leadtek).

Eίχα ακριβώς την ίδια κάρτα και πιστεύω ότι το pdf που είναι αναρτημ.ενο στο site της Leadtek είναι αρκετά επεξηγηματικό.

Μην ξεχάσεις βέβαια να πάς στον Mixer ήχου του PC σου και να ανοίξεις την αντίστοιχη είσοδο ήχου (CD-IN ή Line-IN)....

Δημοσ.

Νομιζω οτι το βρηκα.ΕΙναι αυτο που λεει στο manual ως internal audio connector cd 1?Kατω αριστερα στη μητρικη αν μεγενθυνετε την εικονα του e-shop?

Δημοσ.

Εχω συνδεσεθι τα ηχεια μου στις 5-1 εξοδους της καρτας ηχου και παιζουν κανονικα οποτε να υποθεσω οτι κανοντας και τη συγκεκριμενη συνδεσμολογια θα εχω ηχο στην καρτα τηλεορασης σωστα?

Δημοσ.

Thanks μολις το συνδεσω θα επανελθω με νεοτερα....

---------- Προσθήκη στις 22:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:12 ----------

Παιδια συνδεσα το καλωδιο και ολα καλα.Ηχος κανονικα με το winfast2(an και εχει ασυμβατοτητα με τα 7 και το δουλευω σε xp mode).Thanks.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...