Προς το περιεχόμενο

Ενεργοποιηση Διοδος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσο καιρο παιρνει ρε παιδια η ενεργοποιηση γραμμης ? Το router δινει ο ΟΤΕ και πως το ρυθμιζουμε ??? Ποτε το δινει ?

Θα χρειαστω τις πληροφοριες μιας και εχει κανει αιτηση απο την περασμενη πεμπτη ο γιος μου στην Κοζανη που κατεθεσε την φορμα του Διοδος στο τοπικο ote shop.

Τηλεφωνικη γραμμη εχει απο μια βδομαδα πριν.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Δεν του εδωσαν ακομα .Του ειπαν θα ενεργοποιηθει πρωτα και μετα θα του δωσουν router .Ξερω οτι δεν θα εχει ασυρματο και θα εχει μια εξοδο για καλωδιο δικτυου.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Παίζουν ρόλο οι διαθέσιμες πόρτες της περιοχής... Η Κοζάνη επειδή είναι φοιτητούπολη και κάθε χρόνο τέτοιο καιρό όλοι κάνουν συνδέσεις Adsl μπορεί να φτάσει και μήνα η ενεργοποιήση...

Αυτά μου τα είπε φιλαράκι που έμενε Κοζάνη, οπότε ξέρει τι λέει :)

Το ρούτερ είναι λογικά το κλασικό άσπρο baudtec... Δεν θέλει καμιά τρελή ρύθμιση... Έχει αναλυτικές οδηγίες μέσα...

Δημοσ.

Ο ΟΤΕ δεν εχει ασυρματα μεχρι τις 15/10 αρα δεν θα ειναι baudtec. Μαλλον comtrend θα πάρει όπως ολοι οσοι παίρνουν ενσύρματο.

Μια χαρα πόρτες έχει η Κοζανη. Γενικότερα από οσα είδα πρόβλημα με πόρτες είχαν μόνο απομακρυσμένες περιοχές με μικρά DSLAM.. Στις μεγάλες πόλεις όσο παρατηρούσα πάντα είχε 500+ θέσεις ελευθερες.

Δημοσ.

Οποιος μπορει ας βοηθησει αμμεσα

Δεν ξερει ο γιος μου στην Κοζανη πως να συνδεσει το φιλτρο στην πριζα και δεν εχει τηλεφωνο .Κατι μου λεει οτι του εχουν δωσει δυο που μοιαζουν...

Βοηθηστε παιδια για την συνδεσμολογια....

Ευχαριστω.

Η τηλεφωνικη πριζα στον τοιχο εχει δυο υποδοχες που δουλευουν και οι δυο αν εχει σημασια.

---------- Προσθήκη στις 15:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:20 ----------

Ενταξει παιδια τα καταφερα το ...βαλασταρι μου !!!!

Κατεβαζει απο οτι λεει απο rapidshare που εχουμε κοινο λογαριασμο με

1.9-2.1 ΜΒ /sec !!!!!! :lol::lol::lol:

Εξωπραγματικη ταχυτητα για εμενα.:X:X:X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...