spithas7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) http://www.customize.org/screenshots/79589 orange flower Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2011 από spithas7
Xristaras12 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 να και μια δικη μου ειναι η πρωτη προσπαθεια btw εχω καθετη διαταξη οθονων(netbook+17αρι μονιτορ) Uploaded with ImageShack.us
spithas7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 nice!! αν φτιαξεισ αλλα και θεσ βοηθεια καπου εδω ειμαστε
koulouri Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Mπραβο σε αυτους που τα καταφερνουν με το rainmeter.. Λοιπον εγω τι εκανα..Πηρα ενα ετοιμο skins που ειναι κοντα στα μετρα μου ( στις προτιμησεις μου ) και αρχισα να αλλαζω πραγματα που δεν ηθελα! Γιατι πως να κανεις 1 απο την αρχη δεν ξερω.. --------------------------------------------------------------- ΑΛΛΑ: πχ ολα τα player στα skins ειναι ρυθμισμενα να λειτουργουνε με itunes.. Αυτο αλλαζει ή οχι; πχ να γινει με το windows media player
spithas7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Mπραβο σε αυτους που τα καταφερνουν με το rainmeter.. Λοιπον εγω τι εκανα..Πηρα ενα ετοιμο skins που ειναι κοντα στα μετρα μου ( στις προτιμησεις μου ) και αρχισα να αλλαζω πραγματα που δεν ηθελα! Γιατι πως να κανεις 1 απο την αρχη δεν ξερω.. --------------------------------------------------------------- ΑΛΛΑ: πχ ολα τα player στα skins ειναι ρυθμισμενα να λειτουργουνε με itunes.. Αυτο αλλαζει ή οχι; πχ να γινει με το windows media player για δοσε ενα link ποιο σκιν χρησιμοποιείς?
ikskarda Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 υπαρχουν φιλε και για media player . ψαξε στο devianart θα βρεις . αλλα οντως ισχυει οτι τα περισσοτερα ειναι για itunes και μετα για winamp. http://browse.deviantart.com/customization/skins/sysmonitor/rainmeter/?order=9
spithas7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) ενα σημειο επαναφορασ να εχετε καλου κακου για Windows 7 χ64 Link 1 UAC turn off Restart computer 2 Link Right-click the exe file, select Run as Administrator 3 download theme και βαλε C:\Windows\Resources\Themes Dark Soft little icons η Dark Soft big icons φακελοσ C:\Windows\Resources\Themes Dark Soft little icons.theme εξω απο το φακελο 4 ανοιξε το φακελο Dark Soft system files,Take Control,Right-click the exe file select Run as Administrator και πατα add C:\Windows\explorer.exe ανοιγμα και πατα κατω δεξια take control κλεισε το προγραμμα πηγαινε C:\Windows\explorer.exe και καντω explorer.exe.back πηγαινε στο φακελο που κατεβασεσ το θεμα και παρε Explorer.exe που ειναι στο φακελο Dark Soft system files little icons χ64 και βαλτο C:\Windows αν το αποτελεσμα δεν ειναι το παραπανω στην εικονα δεν θα κανετε Restart με τον ιδιο τροπο και για τα αλλα 3 αρχεια ExplorerFrame.dll,shell32.dll,timedate.cpl με την διαφορα αυτα τα αρχεια ειναι C:\Windows\System32 5 double klik C:\Windows\Resources\Themes Dark Soft little icons.theme 6 Restart computer 7 Run AeroBar.exe το kaspersky μου βαραει αλλα λογικο αφου αλλαζει αρχεια συστηματοσ Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2011 από spithas7
spithas7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Το κατάφερες ρε θηρίο μπράβο. μετα απο 10 επαναφορεσ του συστηματοσ τα καταφερα ξερεισ τι ειχε γινει sto pc παλια του ειχα περασει to Universal Theme Patcher αλλα με τις επαναφορεσ και τετοια.... βγηκε και δεν επαιρνε το θεμα με τιποτα με 10 τροπουσ το πρωσπαθησα μετα μου εκοψε και το ξανα περασα παντωσ ειναι γαματο θελει κατι αλλαγεσ στα εικονιδια...... για να δουμε
spithas7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Wallpaper Link για windows 7 x64 x86 Link drkMINIML Link Rocketdock Link icons Link Link Appows AvePreviewLink ειναι και καποια αλλα θα τα βρω και θα τα βαλω αργοτερα Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2011 από spithas7
ni_sta Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Ραφαήλ θα μποσούσα να έχω την φότο με την κοκκινομάλα για να φτιάξω το δικό μου σκιν?
rafail1994 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Στο τσακ με πρόλαβες θα έκλεινα το pc που έχω της φωτογραφίες Η αρχική είναι αυτή και με ένα photoshop έχουμε αυτά τα αποτελέσματα διάλεξε ποια σου αρέσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα