Προς το περιεχόμενο

rainmeter Desktop screenshots ‎

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 231
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
το πρωτο λινκ ειναι απο ετοιμα themes τα κατεβαζω και τα κανω απλα customize στο δικο μου screen σωστα?

αφου το τρεξεισ θα κανει εγκατασταση στο Documents\Rainmeter\Skins με δεξι κλικ πανω στα skin close skin αν δεν σου αρεσει και βαλε αλλο,

Δημοσ.

spithas7 μήπως γίνεται να κάνεις ένα edit στο πρώτο post και να προσθέσεις μια μικρή φρασούλα που να λέει και τι είναι το rainmeter? thnx

Δημοσ.

παιδια λιγη βοηθεια.κατεβασα το rainmeter και θελω να βαλω αυτο το theme...μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να κανωω...ευχαριστω

Δημοσ.
παιδια λιγη βοηθεια.κατεβασα το rainmeter και θελω να βαλω αυτο το theme...μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να κανωω...ευχαριστω

Θα το κάνεις εξαγωγή σε έναν φάκελο που θα κάνεις την επιφάνεια εργασίας μετά θα μπεις μέσα στον φάκελο που έκανες εξαγωγή στην επιφάνεια εργασίας και θα κάνεις αντιγραφή τον φάκελο HUD.Vision στο D:\Documents and Settings\το όνομα χρήσει\Τα έγγραφά μου\Rainmeter\Skins μετά θα ανοίξεις το rainmeter και θα κάνεις αυτό που δείχνει η φωτογραφία παραπάνω και θα επιλέξεις τη θέλεις να πρόσθεσης

post-87161-129063136669_thumb.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

post-155958-129063136904_thumb.jpg

ενα ωραιο που ειδα χθεσ

Wallpaper: εδω

Zianne Skin εδω

3 χ sidebar L,R Dawn Background Color: 49,43,49

δηλαδη εχουμε μια sidebar πχ του enigma ανοιγουμε ενα φακελο και βαζουμε μεσα 3 φορεσ την sidebar και μετα μεσα Documents\Rainmeter\Skins τα ανοιγουμε κανουμε δεξι κλικ στην sidebar edit skin και εκει που λεει SolidColor= 49,43,49

Επεξ/σία από spithas7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...