Xristaras12 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 κοιταξε σε ολα πρεπει να επιλεξεις τι θες να σου εμφανισει πχ για τον καιρο στανταρ θα θελουν ρυθμιση ωστε να διαβαζει σωστη τοποθεσια.Στα υπολοιπα δεν θα εχεις καποιο θεμα!! Ολα ετοιμα ειναι απλα δεν περιεχουν τα παντα(πχ μερικα μπορει να εχουν καιρο,δισκο και επεξεργαση και αλλα μπορει να εχουν της παναγιας τα ματια :Ρ )
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Υπάρχει κάπου κάτι τελείως έτοιμο με καιρο, δίσκο και επεξεργαστή? Α και μια μπάρα που να δείχνει όλα τα ήδη υπάρχοντα εικονίδια σε στυλ macos?
Xristaras12 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Υπάρχει κάπου κάτι τελείως έτοιμο με καιρο, δίσκο και επεξεργαστή? Α και μια μπάρα που να δείχνει όλα τα ήδη υπάρχοντα εικονίδια σε στυλ macos? η στηλη του macOS ειναι απ το rocketdock εκτος κ αν υπαρχει κατι αλλο και δεν το ξερω!!!!!!!! για τσεκαρε το ΑΒΡ(ειναι θεμα οχι skin) για καιρο θα χρειαστει να επεξεργαστεις το ini αρχειο του θεματος του καιρου για να ορισεις τον κωδικο της ελλαδας ως καιρο!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Αυτό πχ. http://download.cnet.com/Winstep-Nexus-Dock/3000-2072_4-10977034.html Απ ότι καταλαβαίνω είναι πανέτοιμο. Έτσι δεν είναι?
kosegdit Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Καλημέρες παιδιά, υπάρχει μήπως κάποιο skin youtube για το rainmeter. Για να σας δώσω να καταλάβετε, όπως υπάρχει ας πούμε για clock, weather κλπ, έτσι να μπορεί να υπάρχει σε μιά γωνία ένα gadget που όταν βλέπω ένα video στο youtube, να δείχνει το video σε ένα μικρό παραθυράκι μαζί με τον τίτλο του. Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ! Έψαξα στο net, αλλά δεν βρήκα κάτι!
ikskarda Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 και εγω ψαχνω κατι παρομοιο εδω και 1.5 χρονο που εχω το rainmeter
dimitrisOS Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ορίστε και η δική μου επιφάνεια εργασίας μου θα ήθελα να μου προτείνετε κανένα skin για των καιρό και για θερμοκρασία τις cpu - gpu όσα έχω δοκιμάσει δεν δουλεύουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα