Προς το περιεχόμενο

rainmeter Desktop screenshots ‎

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίος σίφουνα άρχισες δυναμικά και συνεχίζεις ;)

ευχαριστωωωωω!!!!!!!!!!!!!

να στε καλα που μου το μαθατε!!!!!!!

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 231
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

επαναφερω το θεματακι μιας κ ειπα να ασχοληθω κ εγω με rainmeter λιγακι(μιας και επιτελους αποκτησαμε δυνατο συστημα :Ρ )

Εχω ξεκινησει και εχω κανει το παρακατω

post-184642-0-47583200-1325867905_thumb.png

Παρεα με το rocketdock(στο οποιο εχουν αλλαχτει οσα εικονιδια μ αρεσαν με αλλα)

post-184642-0-38567500-1325867913_thumb.png

αυτο που θελω ειναι αρχικα να προσθεσω το ημερολογιο οπως την εχει ο τυπος εδω

http://browse.devian...et=144#/d2rllul

και δευτερον μηπως και καταφερω κ κανω αυτο που κανει ο αλλος τυπος εδω με την ημερομηνια(θα το προτιμουσα κατι σαν εναλλαγη αν μπορει καποιος να με βοηθησει)

http://customize.org/screenshots/86973

εχω κατεβασει το θεμα (elementary)και την γραμματοσειρα(scriptina)oπως περιγραφει κατω,αυτο που θελω ειναι

α)το πορτοκαλι χρωμα

β)το πως εχει απομακρυνει την ημερομηνια απο τον μηνα και πως εβαλε το νουμερο εκει περα +την χρονολογια(λογικα πειραξε κατι απο το .ini αλλα δεν λεει)

edit

για το πρωτο ολα οκ με βοηθησε ενα παιδι και το βρηκαμε

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Υπάρχει περίπτωση αφού κατεβάσω το rain meter na βάλω κατευθείαν αυτό το θέμα χωρίς να φάω ώρες σε παραμετροποιήσεις; Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?

Δημοσ.

υπαρχουν ετοιμα θεματα οπως πχ το Pileus.Παραμετροποιηση θελει για τον καιρο πχ.Σε γενικες γραμμες οτιδηποτε και να περασεις θελει λιγες ρυθμισουλες εκτος κ αν παρεις ετοιμο καποιο custom setup απο καποιον και το τρεξεις.

Δημοσ.

το τσεκαρα μια τωρα οχι δεν ειναι ετοιμο θα πρεπει να επιλεξεις εσυ τι θες να εμφανισει και τι οχι

Προσοχη που θα στο κανει εγκατασταση γιατι τα θεματα και τα skins του rainmeter αποθηκευονται μεσα στα εγγραφα και οχι στα program files(ψαρωσα για λιγα λεπτα η αληθεια ειναι)

μπορεις να το περασεις παντως και θα σε καθοδηγησω ωστε να μαθεις δεν εχω κανενα προβλημα,αν μαθεις 1 μετα τα υπολοιπα ακολουθουν ομοιως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...