trelofanis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Παιδια μια ερωτηση και οποιος μπορει να μου δωσει παρακαλω μια συγκεκριμενη προταση.... Εχω μια full hd τηλεοραση philips και ενα media player apacer al460...απο τον οποιο δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος καθως ναι μεν παιζει video mkv αλλα απο ηχο dts που συνοδευει σχεδον ολα τα mkv πλεον...τιποτα!!!!!μουγγα..... Και επειδη δε μπορω και ΔΕ θελω καθε τοσο να μετατρεπω ενα dts σε ac3 σκεφτομαι την αγορα ενος blue ray player που θα με διευκολυνει στα εξεις... 1)Παιζει blue ray disc κατευθειαν.... 2)Παιζει dvd,cd ktl....στην ουσια με ενα media player νομιζω ξεχνας ολη τη συλλογη που εχεις σε audio cd kai dvd.... 3)ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ τωρα ειναι να εχει και usb θυρα που να υποστηριζει ολα τα αρχεια που υποστηριζει και ενας media player...εν ολιγοις οτι κατεβαζω να το παιζω και εκει...... Εχει να προτεινει καποιος κατι?????? Ευχαριστω πολυ....
KilliK Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 POPCORN C200 media player ο οποιος παιζει και bluray δισκακια και media files. http://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php?pluginoption=productcompare υποψιν ομως πως το bluray drive το αγοραζεις ξεχωριστα.
trelofanis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 ευχαριστω φιλε μου αλλα αυτο εχει μια περιουσια...κατι πιο οικονομικο????μεχρι 200 ευρω???
bluesattack Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Υπαρχουν μοντελα bd που παιζουν mkv (αφου λογω ποσου αποκλειεις το popcorn,και προφανως το dune).Eγω ακομα και τωρα θα προτιμουσα ξεχωριστες συσκευες (αν σου περισσευει εισοδος , στην τηλεοραση, ενισχυτη κλπ) bd,media player.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.