Προς το περιεχόμενο

Έκανα καλό PC?

Hambos19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αφού ο άνθρωπος το λέει ξεκάθαρα.

"Έκανα καλό pc?", διαφορετικά θα έλεγε για παράδειγμα "Είναι καλό το pc που σκέφτομαι να κάνω?" :P

Καλοδούλευτο το pc φίλε μου, αλλά θα συμφωνήσω με τα παιδιά ότι το σωστότερο θα ήταν να έπαιρνες γνώμες πρίν την αγορά προκειμένου να έκανες πιο σωστή επιλογή κομματιών στα αντίστοιχα χρήματα που έδωσες. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αγόρασες μάπα πράγματα.

Θα μπορούσα να σου προτείνω και γω κάποιες αλλαγές αλλά πλέον δεν αξίζει το κόπο για ευνόητους λόγους.

Καλορίζικο να 'ναι πάντως. :-)

Δημοσ.
Αφού ο άνθρωπος το λέει ξεκάθαρα.

"Έκανα καλό pc?", διαφορετικά θα έλεγε για παράδειγμα "Είναι καλό το pc που σκέφτομαι να κάνω?" :P

H αληθεια ειναι οτι διαβαζοντας το title θεωρησα οτι εστησε το pc και ζηταει μια τελευταια γνωμη πρωτου το παραγγειλει. Μαλλον επειδη δεν εχω συνηθισει τα thread που γινονται σε αυτο το section να ειναι τετοιου τυπου :-)

Δημοσ.

αφου ειναι στημενο το πισι, σου ξαναλεω, καλοδουλευτο και να το χαρεις.

απο κει και περα, αφου ζητας γνωμες, σου λεμε-πιστευω οι περισσοτεροι- οτι θα μπορουσες να στησεις ενα πιο ισορροπημενο πισι.

οπως σου ειπα προηγουμενως, εισαι too much σε cpu - mobo, ενω θα μπορουσες να στησεις το πισι και με καλυτερη καρτα γραφικων σιγουρα, και με καλυτερους δισκους (οχι εναν αλλα 2, ετσι οπως το σκεφτομαι εγω...!!! ssd + hdd!!).

παντως, δεν ειναι του πεταματου, σιγουρα το πισι σου.....! ειναι μια χαρα δυνατο μηχανημα. απλα στις πινελιες το χαλασες λιγακι!

Δημοσ.
αφου ειναι στημενο το πισι, σου ξαναλεω, καλοδουλευτο και να το χαρεις.

απο κει και περα, αφου ζητας γνωμες, σου λεμε-πιστευω οι περισσοτεροι- οτι θα μπορουσες να στησεις ενα πιο ισορροπημενο πισι.

οπως σου ειπα προηγουμενως, εισαι too much σε cpu - mobo, ενω θα μπορουσες να στησεις το πισι και με καλυτερη καρτα γραφικων σιγουρα, και με καλυτερους δισκους (οχι εναν αλλα 2, ετσι οπως το σκεφτομαι εγω...!!! ssd + hdd!!).

παντως, δεν ειναι του πεταματου, σιγουρα το πισι σου.....! ειναι μια χαρα δυνατο μηχανημα. απλα στις πινελιες το χαλασες λιγακι!

Συμφωνώ απόλυτα με cabdik. +1

Δημοσ.

καλυτερα να επεφτες σε ιντσες 22-24 και να επαιρνες λεντ..μιλαμε για τεραστια διαφορα στην αντιθεση..ποιτητα εικονας δηλαδη,,και φωτεινοτητα και καταναλωση..

το μελλον ειναι λεντ..

Δημοσ.

offtopic

Καπου εδω ως χρηστης 24ρας LED LG w2486l, να αναφερω οτι μονο ετσι δεν ειναι τα πραγματα. Εδω και καποιες 10ετιες εχω αλλαξει πολλες crt, εχω αλλαξει αρκετες επισης LCD, και εχω να πω οτι την χειροτερη χρωματικη αποδοση που συναντησα ποτε σε οθονη, την ειδα απο την LED του 2010 των 300 ευρω (η ακριβοτερη οθονη που αγορασα ποτε)...

Μεγαλη δυσκολια στις αποχρωσεις του γρκι (αδυναμια βασικα), εντονο λευκο που κουραζει το ματι, ενω αν σκεφτεις να χαμηλωσεις την ενταση του τοτε σκουρο μπλε και μαυρο γινονται ενα, με αποτελεσμα και παλι να κουραζεται το ματι για να ξεχωρισει τα χρωματα.

Παραλληλα χρειαζονται ΩΡΕΣ για να πετυχεις ανεκτες ρυθμισεις. Σκεφτειτε οτι εχω μια 20ρα Samsung 5ετιας και οταν καμια φορα καθομαι σε αυτην, ζηλευω τα χρωματα της και το ποσο ξεκουραστη ειναι. Και τελος για καθε χρηση θελεις να φορτωνεις διαφορετικο profile στο fortemanager. Δεν αποδιδει με ενα σετ ρυθμισεων καλα για ολες τις χρησεις, οπως ειχα συνηθισει με αλλα μονιτορ ως τωρα.

Bεβαια εχουν και μερικα καλα χαρακτηριστικα, οπως για παραδειγμα οτι ειναι λεπτες οσο το παχος ενος δαχτυλου, ισως και λεπτοτερες. Επισης εχουν χαμηλη καταναλωση ενεργειας, αρα ειναι οικονομικες. Ωστοσο η υγεια και η κουραση του ματιου νομιζω οτι ειναι σημαντικοτερη απο τα 2 παραπανω.

Μην θεωρειτε πανακεια τις LED.

/offtopic

Δημοσ.

Πολυ δυνατο το μηχανημα που εστησες καλοδουλευτο αλλα εχω μια απορια......που δινουν δωροεπιταγες 2000 ευρω για να παω να παρω και εγω;:P:p:p

Δημοσ.
καλυτερα να επεφτες σε ιντσες 22-24 και να επαιρνες λεντ..μιλαμε για τεραστια διαφορα στην αντιθεση..ποιτητα εικονας δηλαδη,,και φωτεινοτητα και καταναλωση..

το μελλον ειναι λεντ..

Υπαρχει monitor LED και δεν το ξερω? :o

Δημοσ.
Καπου εδω ως χρηστης 24ρας LED LG w2486l, να αναφερω οτι μονο ετσι δεν ειναι τα πραγματα. Εδω και καποιες 10ετιες εχω αλλαξει πολλες crt, εχω αλλαξει αρκετες επισης LCD, και εχω να πω οτι την χειροτερη χρωματικη αποδοση που συναντησα ποτε σε οθονη, την ειδα απο την LED του 2010 των 300 ευρω (η ακριβοτερη οθονη που αγορασα ποτε)...

Μεγαλη δυσκολια στις αποχρωσεις του γρκι (αδυναμια βασικα), εντονο λευκο που κουραζει το ματι, ενω αν σκεφτεις να χαμηλωσεις την ενταση του τοτε σκουρο μπλε και μαυρο γινονται ενα, με αποτελεσμα και παλι να κουραζεται το ματι για να ξεχωρισει τα χρωματα.

Παραλληλα χρειαζονται ΩΡΕΣ για να πετυχεις ανεκτες ρυθμισεις. Σκεφτειτε οτι εχω μια 20ρα Samsung 5ετιας και οταν καμια φορα καθομαι σε αυτην, ζηλευω τα χρωματα της και το ποσο ξεκουραστη ειναι. Και τελος για καθε χρηση θελεις να φορτωνεις διαφορετικο profile στο fortemanager.

ναι?

παντως το μελλον ειναι σιγουρα οι λεντ..(παντου)

απλα πιθανον οι πρωτες που βγαινουν εχουν προβληματα..

εγω πχ που ειδα full led οθονες σε μαγαζια,,η ποιοτητα ηταν πολυ καλυτερη..

η καλυτερη αντιθεση δεν φαινεται?ψευτικα τα επισημα νουμερα δηλαδη?

εγω εχω παντως μια 22αρα lcd samsung..

εδω πχ λεει οτι οντως δεν ειναι καλη η ποιοτητα εικονας σε σχεση με αυτη.. εδω πχ

ειδικα σε νεες τεχνολογιες δηλαδη..δεν ειναι ολες οι οθονες ιδιες..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...