Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με κάρτα ήχου μετά από format

VincenT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν μέρες έκανα format στο pc μου και έβαλα windows 7 (ultimate). Πριν είχα XP. Απ`το format και μετά, δεν "βλέπει" την κάρτα ήχου (No audio output is installed). Την έβγαλα, την ξανάβαλα, την έβαλα σε άλλη θύρα, τπτ.. Προσπάθησα απ`τις ρυθμίσεις του control panel, τπτ.. Δεν βλέπει καμία συσκευή..

Αν έχεις κάποιος κάποια ιδέα.. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.
Πριν μέρες έκανα format στο pc μου και έβαλα windows 7 (ultimate). Πριν είχα XP. Απ`το format και μετά, δεν "βλέπει" την κάρτα ήχου (No audio output is installed). Την έβγαλα, την ξανάβαλα, την έβαλα σε άλλη θύρα, τπτ.. Προσπάθησα απ`τις ρυθμίσεις του control panel, τπτ.. Δεν βλέπει καμία συσκευή..

Αν έχεις κάποιος κάποια ιδέα.. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Καταρχήν ποια κάρτα είναι? Έχεις εγκαταστήσει τους drivers?

Δημοσ.
Creative soundblaster live. Κατέβασα drivers αλλά δεν μπορεί να τους εγκαταστήσει, αφού δεν βλέπει συσκευή...

Αν έχεις άλλη κάρτα δοκίμασε την! Ίσως να μας άφησε χρόνους η παλιά

Δημοσ.

Αυτό υποψιάζομαι κι εγώ... Τις επόμενες μέρες θα δοκιμάσω άλλη, καινούρια. Απλά, έλεγα μήπως συμβαίνει κάτι άλλο.. Ευχαριστώ πολύ πάντως. :)

Δημοσ.
Αν έχεις άλλη κάρτα δοκίμασε την! Ίσως να μας άφησε χρόνους η παλιά

...ακριβώς μεταξύ τυριού/αχλαδιού/"φορμάτ";

Τόσο τυχαίο; Νομίζεις...;

Δημοσ.
...ακριβώς μεταξύ τυριού/αχλαδιού/"φορμάτ";

Τόσο τυχαίο; Νομίζεις...;

Του έκανα μία πρόταση για να φύγει το ενδεχόμενο να έχει πρόβλημα η κάρτα και να παιδευόμαστε και εμείς και αυτός με διάφορες ρυθμίσεις. Τώρα αν εκτός από γαλακτοκομικά και ζαρζαβατικά έχεις να του κάνεις καμιά πρόταση καλοδεχούμενη για το παλικάρι.

Δημοσ.
Του έκανα μία πρόταση για να φύγει το ενδεχόμενο να έχει πρόβλημα η κάρτα και να παιδευόμαστε και εμείς και αυτός με διάφορες ρυθμίσεις. Τώρα αν εκτός από γαλακτοκομικά και ζαρζαβατικά έχεις να του κάνεις καμιά πρόταση καλοδεχούμενη για το παλικάρι.

Τσκ τσκ - γυναίκες...Αμέσως ν' αρπαχτούν :ρ

...όχι, πρόταση δεν έχω, απλά σε 'σένα πρότεινα ό,τι πρότεινα, για να ξανασκεφτείς τη δικιά σου (χωρίς εγωισμό :ρ)

(...σωστή βέβαια η σκέψη για μη-παιδεμό, αλλά το περίεργον είναι από λειτουργικό σε λειτουργικό "ξαφνικά" να ψοφήσει. Η κάρτα.)

(...και τώρα που το ξανασκέφτομαι, αν και λέει πως δεν αναγνωρίστηκε ως "υλικό", να το ξανακοιτάξει λίγο. Πιο πιθανό μου φαίνεται -αν δεν ανακατεύτηκε εντός του κουτιού μεταξύ του αχλαδοτυροφορμάτ- να μην έχει generic υποστήριξη από τα Εφτάρια, και ο driver που κατέβασε να ΜΗΝ είναι για αυτά.....)

Δημοσ.

Xμμμ... ηρεμία.. :) Έχω προσπαθήσει, αλλά με κανένα τρόπο δεν βλέπει την κάρτα. Θα περιμένω να δω αν θα γίνει κάτι με την καινούρια. Εν τω μεταξύ, δεν χρειάζεται να τσακώνεστε! Χεχε.. Χαιρετώ.

Δημοσ.

Ε όχι και τσακωνόμαστε. Απλά η karmen1983 είχε άδικο και η σιωπή της υποδηλώνει ότι το αποδέχτηκε

...ΤΩΡΑ θα τσακωθούμε! :-D

Πέραν της πλάκας, αν ήταν όντως να άλλαζες κάρτα ήδη, απλά περίμενε την καινούρια - ίσως σε γλυτώσει από ψαξίματα για το τί έφταιγε κτλ.

Παρ' ολ' αυτά, αν βάλεις ΧΡ σε άλλο δίσκο πχ, κάτι μου λέει ότι μια χαρά θ' αναγνωριστεί η παλιά

Δημοσ.
Ε όχι και τσακωνόμαστε. Απλά η karmen1983 είχε άδικο και η σιωπή της υποδηλώνει ότι το αποδέχτηκε

...ΤΩΡΑ θα τσακωθούμε! :-D

Παίζει η σιωπή να είναι το μικρό ενδεχόμενο να μην είμαι online??? ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...