alt10 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 αξιζει τωρα να αγοραω μητρικη... ??? παιρνεις ενα καινουριο με παρομοια χαρακτηριστικα στα 150ε αντε βαζεις και αλλα 400ε και παιρνεις ενα να το αντικαταστησει επ' αξια..
trelomhxmhx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 ? πως θα επιστρεψω πισω το τροφοδοτικο ? αν το πήρες από eshop έχει 14 μέρες να το επιστρέψεις, αλλά αυτό ισχύει για καινούριο αμεταχείρηστο τώρα εσύ μην πείς ότι το άνοιξες και θα σου πουν αυτοί εχει το eshop 18? ποιο δν το βρισκω...Το βρικα... :S εγώ απο το ίδιο λινκ το βρήκα στα 13,30€ από άλλο μαγαζί τέλος πάντων
alt10 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 αν το πήρες από eshop έχει 14 μέρες να το επιστρέψεις, αλλά αυτό ισχύει για καινούριο αμεταχείρηστο τώρα εσύ μην πείς ότι το άνοιξες και θα σου πουν αυτοί εγώ απο το ίδιο λινκ το βρήκα στα 13,30€ από άλλο μαγαζί τέλος πάντων ναι το ειδα και εγω στο αλλο μαγαζι.. πηρα ... και δεν το εχουν διαθεσιμο 1 και 2 σιγα μην τρεχω στην αλλη ακρη για κατι ευρω,,,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.