Προς το περιεχόμενο

προβλημα με παλιο υπολογιστη

alt10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Sorry αλλά δεν παρακολούθησα τα προηγούμενα post γιατί είμαι γκαβοοός!!

Το τροφοδοτικό δίνει τελικά; Αν δεν δίνει άνοιξέτο και κοίτα αν την ασφαλιούλα του.

(Κυλινδρική γυάλινη).

Για image client να χρησιμοποιείς αυτόν εδώ. Με τον άλλο μου ζήτησε 9,95$ για να δώ τις fotos.

<a href=http://img87.imageshack.us/img87/4558/67401083765063576150984.th.jpg' alt='67401083765063576150984.th.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img]

Δημοσ.

οχι δεν δινει... μαλλον... δλδ δεν βρικα αλλο συμβατο να δοκιμασω και θα αγορασω αλλο... αφου δουλευουν κανονικα οι ανεμιστηρες και η μητρικη ... θα παιζει ρολο η ασφαλεια?

Δημοσ.
οχι δεν δινει... μαλλον... δλδ δεν βρικα αλλο συμβατο να δοκιμασω και θα αγορασω αλλο... αφου δουλευουν κανονικα οι ανεμιστηρες και η μητρικη ... θα παιζει ρολο η ασφαλεια?

Ναι έχεις δίκιο αμα δουλεύουν οι ανεμιστήρες τότε δεν είναι η ασφάλεια.

Δημοσ.
...εγώ πάντως προσωπικά παλήκαρε, προσπάθησα να σε κατευθύνω με συμβουλές/οδηγίες για να ΜΗΝ βρεθείς σε θέση να δώσεις λεφτά, και το μηχάνημα να συνεχίζει να είναι ντεντ.

Πράγμα το οποίο παίζει ακόμα.

Και τη μαύρη μου αλήθεια να σου πω, με μπέρδεψες ακόμα περισσότερο με τις πικς και τις "εξηγήσεις" :ρ

...Παρ' ολ' αυτά, σα να είδα κι ένα 200άρι τροφοδοτικό, το οποίο σημαίνει γειά σας, καμμία σχέση με του Pentium 4 (...αλλά δεν έλεγες ότι αυτός ήταν ο "παλιός"...;! Το τροφοδοτικό με τον μαύρο διακόπτη στην άκρη, είναι για ΠΟΛΥ παλιότερα μηχανήματα-για Pentium 1 και ΒΓΑΛΕ.....).

Τεσπα, σκέψου το καλά πριν δώσεις λεφτά, γιατί αν και το πιο πιθανό είναι το τροφοδοτικό, παίζει πάντα ΚΑΙ η πιθανότητα να έχει κάτι άλλο πρόβλημα.........Τουτέστιν, ξαναρχόμαστε στο "δανείσου τροφοδοτικό και δοκίμασε". Για 'μένα.

...ζήτα ν' αλλάξεις το PSU με μητρική και να πληρώσεις τη διαφορά

Δημοσ.

σιγουρα? ??? μηπως να παρω καινουριο pc ..πιο φτηνο θα μου βγει...

---------- Προσθήκη στις 13:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:06 ----------

ΝΑΙΙΙΙ...ΛΟΙΠΟΟΝΝΝ το pc ειναι παλι σε λειτουργια με το νεο τροφοδοτικο ... αλλα λειτουργει και με το παλιο......... ΚΟΥΦΟΟΟ.... τι να συνεβει ? πως θα επιστρεψω πισω το τροφοδοτικο ?

Δημοσ.
σιγουρα? ??? μηπως να παρω καινουριο pc ..πιο φτηνο θα μου βγει...

---------- Προσθήκη στις 13:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:06 ----------

ΝΑΙΙΙΙ...ΛΟΙΠΟΟΝΝΝ το pc ειναι παλι σε λειτουργια με το νεο τροφοδοτικο ... αλλα λειτουργει και με το παλιο......... ΚΟΥΦΟΟΟ.... τι να συνεβει ? πως θα επιστρεψω πισω το τροφοδοτικο ?

Κάτι θα έκανε επαφή (βραχυκύκλωνε).

Δημοσ.

Υποτίθεται πως υπάρχει περίοδος (μια βδομάδα-10 μέρες/κάτι τέτοιο) κατά την οποία μπροείς να επιστρέψεις το προϊόν και να πάρεις τα γκαφρά σου πίσω. Συνήθως όμως (φαντάσου και τώρα με την κρίση) οι ελληναράδες κάνουν τον δύσκολο. Προσπάθα το ευγενικά και παρακαλετικά στην αρχή, και αγρίευε στην πορεία, ζητώντας προϊσταμένους κλπ, μπας και πιάσει.

Δημοσ.

χααχαχχαχα... το ξερω ... καταλαβε και εμενα ομως που το λεω στο pc ολες αυτες τις μερες... χαχα μας τα εχει πρηξει δεν λες τπτ... ΤΕΡΜΑ δεν ξαναασχολουμε(πλακα κανω βεβαια , αν δεν βρω τι εχει δν υσηχαζω..)

Δημοσ.

Κοίτα, αν και με το νέο τροφοδοτικό, κάνει πάλι τριαλαριλαλό, όποτε του καπνίσει, έχει τζαζέψει (κατά πάσα πιθανότητα) η μητρική...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...