Προς το περιεχόμενο

προβλημα με παλιο υπολογιστη

alt10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σημερα μετα απο 5-6 μηνες νεκρας αποφασισα να ανοιξω το παλιο pc για να παρω ενα αρχειο.

Πάντως,αν αυτό είναι το μόνο σου πρόβλημα,και έχεις και άλλους Η/Υ ξέρεις ποια είναι η λύση.

Ρε παιδιά δεν γίνεται να μην ταιριάζει τροφοδοτικό,εκτός και αν πάμε σε 486 και πριν,όλα συμβατά είναι,μπορεί κάποια να έχουν παραπάνω βύσματα,αλλά αυτό δεν μας χαλάει.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

λοιπον το εχω στησει επανω σε πακγο και ακομα τιποτα.. το μονο τροφοδοτικο που εχω διαθεσιμο τωρα δεν ταιριαζει .. σε 2 λεπτα ανεβαζω φωτο για να δειτε...

Δημοσ.
λοιπον το εχω στησει επανω σε πακγο και ακομα τιποτα..

...αν ακολούθησες κατά φάκιν γράμμα την διαδικασία που περιέγραψα, το μόνο που σου μένει να ελπίζεις ότι δεν έχει ψοφήσει η μητρική, είναι να καταφέρεις να συνδέσεις ("νέο") τροφοδοτικό

Δημοσ.

...να λέμε ευχαριστώ που δεν τις ανέβασες Rapidshare......;

9zakduewjmz85xtwwcac8sz.gif

---------- Προσθήκη στις 17:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:05 ----------

...o δίσκος τί δουλειά έχει συνδεδεμένος βρέι;

Την μπαταρία την ΕΙΧΕΣ βγάλει...;

...Αν υποψιαστώ, ότι το βάζεις μπροστά το σύστημα, με το power button και ΟΧΙ γεφυρώνοντας τα πινάκια στιγμιαία με κατσαβίδι, θα πεθάαααααανω (αφού σε σκοτώσω :ρ)

Δημοσ.

οχι οχι απλα εκανα εξτρα δοκιμες.. χαχαχα τα δοκιμασα ολα οπως μου ειπες... για το τροφοδοτικο τι εχετε να πειτε? αμα ειναι αυριο θα παω να αγορασω ... ποιο και τι προτεινετε.?

Δημοσ.

...εγώ πάντως προσωπικά παλήκαρε, προσπάθησα να σε κατευθύνω με συμβουλές/οδηγίες για να ΜΗΝ βρεθείς σε θέση να δώσεις λεφτά, και το μηχάνημα να συνεχίζει να είναι ντεντ.

Πράγμα το οποίο παίζει ακόμα.

Και τη μαύρη μου αλήθεια να σου πω, με μπέρδεψες ακόμα περισσότερο με τις πικς και τις "εξηγήσεις" :ρ

...Παρ' ολ' αυτά, σα να είδα κι ένα 200άρι τροφοδοτικό, το οποίο σημαίνει γειά σας, καμμία σχέση με του Pentium 4 (...αλλά δεν έλεγες ότι αυτός ήταν ο "παλιός"...;! Το τροφοδοτικό με τον μαύρο διακόπτη στην άκρη, είναι για ΠΟΛΥ παλιότερα μηχανήματα-για Pentium 1 και ΒΓΑΛΕ.....).

Τεσπα, σκέψου το καλά πριν δώσεις λεφτά, γιατί αν και το πιο πιθανό είναι το τροφοδοτικό, παίζει πάντα ΚΑΙ η πιθανότητα να έχει κάτι άλλο πρόβλημα.........Τουτέστιν, ξαναρχόμαστε στο "δανείσου τροφοδοτικό και δοκίμασε". Για 'μένα.

Δημοσ.

οντος το τροφ με τον διακοπτη το εβγαλα απο το τηλ κεντρο ..χαχα και τωρα δεν λειτουργει ουτε αυτο...χαχα (κατι δεν θα εχω βαλει καλα...) ξαναδοκιμαζω τα ιδια απο την αρχη... μια φορα και μετα βλεπουμε

Δημοσ.
...Παρ' ολ' αυτά, σα να είδα κι ένα 200άρι τροφοδοτικό, το οποίο σημαίνει γειά σας, καμμία σχέση με του Pentium 4...

Στο όριο είναι,δούλευα χρόνια έναν PIV στα 3.0 με 180W...:P

Μετά έπιασε σκόνη και πέρναγε όλο και λιγώτερο ρεύμα απ' τις μή επαφές και ...άλλαξα τροφοδοτικό.;)

Δημοσ.

...θα ήθελα να ήμουν από μια μεριά πάντως :-)

---------- Προσθήκη στις 17:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:42 ----------

Mπάρμπαμ', δεν εννοούσα την ισχύ - αλλά το ότι τα "200άρια" είχαν κατά βάση άλλο interface σύνδεσης κτλπ

Δημοσ.

τιποτα... αυριο θα παω για αγοτα τροφοδοτικου εχετε κανενα στο μυαλο σας φτηνο γιατι δεν λεει τωρα να χαλαω λευτα για τον παλιο...

Δημοσ.

το προβλημα συνεχιζει (δλδ τπτ δν αλλαξε...:S) και αναρωτομαι λοιπον ... τι τροφοδοτικο να αγορασω ?? εχετε κανενα υπ'οψη να κυμαινεται γυρω στα 20-25e ??? δεν εχω ιδεα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...