Προς το περιεχόμενο

HOL και αντιμετώπιση παλιών συνδρομητών

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πηρα τηλεφωνο σημερα για να αλλαξω το double play lite παλιο πακετο μου με το καινουργιο που εχει και δωρεαν χρονο ομιλιας και σε καποια φαση τον ρωταω αν για τους παλιους συνδρομητες (κοντευω τα 2 χρονια) υπαρχει καποια εκπτωση η καποιο δωρο

ο τυπος με απαραδεκτο υφος χιλιων καρδιναλιων μου το ξεκοψε,στο τελος αισθανθηκα οτι παλι καλα που μου την ανανεωσαν δλδ

τα πηρα ασχημα και εκανα αιτηση στην tellas με λιγο μικροτερο κοστος στo πακετο εως 24mbps (ενω πριν ειχα 6mbps)

ελεος με τους #$%%^&&* που νομιζουν οτι σε καιρους οικονομικης ανεχειας μας κρατανε απο τα @@

Δημοσ.

και πήγες σε Tellas; Καλά ξεμπερδέματα. Από τώρα μπορώ να φανταστώ τι μπινελίκια θα γράφεις όταν θέλεις να φύγεις απο Tellas

Δημοσ.

Για Τελλάς θα σου έλεγα να μην. Γενικά δεν είναι και στην καλύτερη φάση της ούτε από δίκτυο ούτε από εξυπηρέτηση.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν μπουκώνει το δικτυό της αλλά υπάρχουν άλλα πράγματα που πρέπει να μας ανησυχούν...

τώρα για νησί αν ο εναλλακτικός δεν έχει δικό του ιδιόκτητο κύκλωμα για το dslam του αλλά νοικιάζει από άλλον υπάρχει περίπτωση να δούμε congestion...

Δημοσ.

παιδες δεν θα ρισκαρω τελικα

διαβασα πολλα παραπονα για την wind απο θεμα εξυπηρετησης,τεχνικων προβληματων μεχρι το οτι ειναι στα προθυρα εξαγορας η και κανονιου

θα μεινω στην hol οπου δεν ειχα προβληματα

Δημοσ.

Ευτυχώς.

Έχω περάσει από Hol & 4Net, αλλά τα προβλήματα της Wind-Tellas δεν έχουν ταίρι (στην ίδια γραμμή).

Δεκέμβριο λήγει το συμβόλαιο, και θα κάνω σύνδεση σε εταιρεία που εδράζεται στις δικαστικές φυλακών Κορυδαλλού, τμήμα Εξαπάτησης & Παραχάραξης.

Σίγουρα καλύτερες υπηρεσίες θα έχει.

Δημοσ.

Πες μας τι άλλο έχετε στο νησί... Εκτός από connx... Γενικά έχεις βρει άτομα που έχουν κάτι και είναι ευχαριστημένοι?

Δημοσ.

Παρακαλώ πολύ λίγη προσοχή στους τίτλους που επιλέγουμε για τα θέματά μας! Κατανοητή η αγανάκτηση όταν έχουμε παράπονο από κάποια εταιρεία, αλλά θα πρέπει να σεβόμαστε και να προστατεύουμε κατά το δυνατόν το δημόσιο βήμα που μας παρέχεται εδώ.

Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...