million_voices Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 πηρα τηλεφωνο σημερα για να αλλαξω το double play lite παλιο πακετο μου με το καινουργιο που εχει και δωρεαν χρονο ομιλιας και σε καποια φαση τον ρωταω αν για τους παλιους συνδρομητες (κοντευω τα 2 χρονια) υπαρχει καποια εκπτωση η καποιο δωρο ο τυπος με απαραδεκτο υφος χιλιων καρδιναλιων μου το ξεκοψε,στο τελος αισθανθηκα οτι παλι καλα που μου την ανανεωσαν δλδ τα πηρα ασχημα και εκανα αιτηση στην tellas με λιγο μικροτερο κοστος στo πακετο εως 24mbps (ενω πριν ειχα 6mbps) ελεος με τους #$%%^&&* που νομιζουν οτι σε καιρους οικονομικης ανεχειας μας κρατανε απο τα @@
isay Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 και πήγες σε Tellas; Καλά ξεμπερδέματα. Από τώρα μπορώ να φανταστώ τι μπινελίκια θα γράφεις όταν θέλεις να φύγεις απο Tellas
million_voices Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 ρωτησα εναν φιλο που εχει tellas εδω Μυτιληνη και μου ειπε οτι ειναι μια χαρα δεν εχω υπογραψει ακομα τπτ λες να μην
anta_n Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Για Τελλάς θα σου έλεγα να μην. Γενικά δεν είναι και στην καλύτερη φάση της ούτε από δίκτυο ούτε από εξυπηρέτηση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 δεν μπουκώνει το δικτυό της αλλά υπάρχουν άλλα πράγματα που πρέπει να μας ανησυχούν... τώρα για νησί αν ο εναλλακτικός δεν έχει δικό του ιδιόκτητο κύκλωμα για το dslam του αλλά νοικιάζει από άλλον υπάρχει περίπτωση να δούμε congestion...
million_voices Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 παιδες δεν θα ρισκαρω τελικα διαβασα πολλα παραπονα για την wind απο θεμα εξυπηρετησης,τεχνικων προβληματων μεχρι το οτι ειναι στα προθυρα εξαγορας η και κανονιου θα μεινω στην hol οπου δεν ειχα προβληματα
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Ευτυχώς. Έχω περάσει από Hol & 4Net, αλλά τα προβλήματα της Wind-Tellas δεν έχουν ταίρι (στην ίδια γραμμή). Δεκέμβριο λήγει το συμβόλαιο, και θα κάνω σύνδεση σε εταιρεία που εδράζεται στις δικαστικές φυλακών Κορυδαλλού, τμήμα Εξαπάτησης & Παραχάραξης. Σίγουρα καλύτερες υπηρεσίες θα έχει.
Ninth_Gate Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Vodafone + HOL τα ίδια σκ@@ά! Περίμενες καλό; Σ@@!λα που βρωμάει...
kostastnt Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Πες μας τι άλλο έχετε στο νησί... Εκτός από connx... Γενικά έχεις βρει άτομα που έχουν κάτι και είναι ευχαριστημένοι?
parsifal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Παρακαλώ πολύ λίγη προσοχή στους τίτλους που επιλέγουμε για τα θέματά μας! Κατανοητή η αγανάκτηση όταν έχουμε παράπονο από κάποια εταιρεία, αλλά θα πρέπει να σεβόμαστε και να προστατεύουμε κατά το δυνατόν το δημόσιο βήμα που μας παρέχεται εδώ. Ευχαριστώ.
million_voices Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 ote,forthnet,hol,wind αυτα νομιζω οποτε δεν βλεπω να μπορω να παω καπου καλυτερα απο hol PS οκ parsi,sorry
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.