xjps Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Yeap, είναι το προηγούμενο μοντέλο (το iMac 27" i5 Late 2009). Μοντέλο Apple MB953. Nope, παίζει και καινούργιο (όχι refurbished), το έχουν καταστήματα στην Αθήνα. Του κουτιού. Κυριολεκτικά. Ξέρεις ποιος είναι ο τύπος της νέας σειράς...???
margaritagr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Βρηκα τα λεφτα για να το παρω αμεσα!!!! ξερετε που παιζει να το χει ετοιμοπαραδοτο η εστω σε 1-2 μερες;;; Sent from my iPhone using Insomnia.app
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Βρηκα τα λεφτα για να το παρω αμεσα!!!! ξερετε που παιζει να το χει ετοιμοπαραδοτο η εστω σε 1-2 μερες;;; Sent from my iPhone using Insomnia.app 1. Ποιό θέλεις ακριβώς; Για παράδειγμα, αυτό που αγόρασα είναι το προηγούμενο μοντέλο - εσύ θες αυτό που κυκλοφορεί τώρα ή το προηγούμενο; Και ποιό ακριβώς μοντέλο; 2. Στο skroutz έψαξες; http://www.skroutz.gr
basilis222 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Εγω λέω να περιμένεις να βγουν τα καινούρια μοντέλα. Ο Steve jobs κάτι καλό θα Έχει βγάλει.
margaritagr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Το i7 θελω το τελευταιο που εχει βγει...απλα απο τα public μου ειπαν 30-40 μερες αναμονη. Δεν εχω ρωτησει ακομα στο Πλαισιο..στη document μου ειπε ενα παιδι οτι ισως βρω αλλα δε ξερω...πηρα τηλ κ δε το σηκωναν. @basilis Περιμενουμε συντομα νεα ιμακ;;; Sent from my iPhone using Insomnia.app
basilis222 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Το i7 θελω το τελευταιο που εχει βγει...απλα απο τα public μου ειπαν 30-40 μερες αναμονη. Δεν εχω ρωτησει ακομα στο Πλαισιο..στη document μου ειπε ενα παιδι οτι ισως βρω αλλα δε ξερω...πηρα τηλ κ δε το σηκωναν. @basilis Περιμενουμε συντομα νεα ιμακ;;; Sent from my iPhone using Insomnia.app Νέα iMac ναι. Αλλα ποιον μήνα δεν ξέρω ακριβός. Μέχρι τον Απρίλιο Σίγουρα.
Palp Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Νέα iMac ναι. Αλλα ποιον μήνα δεν ξέρω ακριβός. Μέχρι τον Απρίλιο Σίγουρα. Πάντα βγαίνουν νέα μοντέλα σε όλα τα προϊόντα, δεν είναι λογική να περιμένεις πάντα την επόμενη ανανέωση εκτός και αν είναι πάρα πολύ κοντά. Αγόρασε τον υπολογιστή όταν τον χρειάζεσαι. (Btw basilis222 = monster655?)
margaritagr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Τελικα θα το χω την αλλη πεμπτη απο πλαισιο! Sent from my iPhone using Insomnia.app
actorius Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση αν και δεν είναι κ το πλέον κατάλληλο thread... Για έναν 27αρη, τι ύψος πρέπει να έχει το γραφείο που θα τοποθετηθεί ώστε να είναι σε σωστό και εργονομικό ύψος προς τα μάτια και κυρίως ποια είναι καλή απόσταση απο την οθόνη για ξεκούραστη πολύωρη εργασία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.