Προς το περιεχόμενο

imac 21,5" vs 27"

zxcv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Yeap, είναι το προηγούμενο μοντέλο (το iMac 27" i5 Late 2009). Μοντέλο Apple MB953.

Nope, παίζει και καινούργιο (όχι refurbished), το έχουν καταστήματα στην Αθήνα. Του κουτιού. Κυριολεκτικά.

Ξέρεις ποιος είναι ο τύπος της νέας σειράς...??? ;)

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Βρηκα τα λεφτα για να το παρω αμεσα!!!! :D ξερετε που παιζει να το χει ετοιμοπαραδοτο η εστω σε 1-2 μερες;;;

Sent from my iPhone using Insomnia.app

1. Ποιό θέλεις ακριβώς; Για παράδειγμα, αυτό που αγόρασα είναι το προηγούμενο μοντέλο - εσύ θες αυτό που κυκλοφορεί τώρα ή το προηγούμενο; Και ποιό ακριβώς μοντέλο;

2. Στο skroutz έψαξες; http://www.skroutz.gr

Δημοσ.

Το i7 θελω το τελευταιο που εχει βγει...απλα απο τα public μου ειπαν 30-40 μερες αναμονη. Δεν εχω ρωτησει ακομα στο Πλαισιο..στη document μου ειπε ενα παιδι οτι ισως βρω αλλα δε ξερω...πηρα τηλ κ δε το σηκωναν.

@basilis Περιμενουμε συντομα νεα ιμακ;;;

Δημοσ.
Το i7 θελω το τελευταιο που εχει βγει...απλα απο τα public μου ειπαν 30-40 μερες αναμονη. Δεν εχω ρωτησει ακομα στο Πλαισιο..στη document μου ειπε ενα παιδι οτι ισως βρω αλλα δε ξερω...πηρα τηλ κ δε το σηκωναν.

@basilis Περιμενουμε συντομα νεα ιμακ;;;

Νέα iMac ναι. Αλλα ποιον μήνα δεν ξέρω ακριβός. Μέχρι τον Απρίλιο Σίγουρα.

Δημοσ.
Νέα iMac ναι. Αλλα ποιον μήνα δεν ξέρω ακριβός. Μέχρι τον Απρίλιο Σίγουρα.

Πάντα βγαίνουν νέα μοντέλα σε όλα τα προϊόντα, δεν είναι λογική να περιμένεις πάντα την επόμενη ανανέωση εκτός και αν είναι πάρα πολύ κοντά. Αγόρασε τον υπολογιστή όταν τον χρειάζεσαι.

(Btw basilis222 = monster655?)

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση αν και δεν είναι κ το πλέον κατάλληλο thread...

Για έναν 27αρη, τι ύψος πρέπει να έχει το γραφείο που θα τοποθετηθεί ώστε να είναι σε σωστό και εργονομικό ύψος προς τα μάτια και κυρίως ποια είναι καλή απόσταση απο την οθόνη για ξεκούραστη πολύωρη εργασία;

:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...