Προς το περιεχόμενο

imac 21,5" vs 27"

zxcv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θέλω να είμαι ειλικρινής: όσο κι αν λατρεύω τον 27άρη στο γραφείο, να απλώνομαι και να βλέπω ό,τι θέλω τέλος πάντων να βλέπω, άλλο τόσο χαίρομαι το 13άρι MacBook (Late 2008) στο σπίτι.

Έχει και η μικρή (η οθόνη!) τη χάρη της. :-)

ε, γενικά πιστεύω ότι για γραφείου δουλειές ~22" άντε το πολύ 23 είναι καλά. Για γραφιστικά όμως με περιορίζει η 24" μπορώ να πω

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν και δεν είχα τέτοιους ενδοιασμούς (περί μεγάλης οθόνης), τρόμαξα όταν είδα την 24άρα και προβληματίστηκα. Παρόλα αυτά πολύ γρήγορα τη συνήθισα και όλες οι άλλες μου φαίνονται τώρα μικρές.

Με εξαίρεση την οθόνη ενός φίλου μου, που μόλις πήρε τον 27άρι iMac. Αισθητή η διαφορά! Πιστεύω ότι άνετα θα τη συνήθιζα και αυτήν την οθόνη.

By the way, έχει αλλάξει την ανάλυσή του. Καλά έκανε ή υπήρχαν καλύτερες λύσεις;

Δημοσ.
margaritagr Γιά μένα το 27 είναι σίγουρα καλύτερη επιλογή,και πιστεύω ότι η απόσταση είναι κομπλέ.

Λοιπόν, μετά από μία εβδομάδα χρήσης του iMac 27" και μάλιστα από απόσταση γύρω στα 50 εκατοστά από την οθόνη, σε διαβεβαιώ ότι δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Η οθόνη είναι εξαιρετική και η εμπειρία να δουλεύεις σε τέτοιο μηχάνημα είναι μοναδική.

Go for it! :-)

ευχαριστω!!

Δημοσ.

27 με τα μπούνια! Δεν θα ξεκολλάς με την οθόνη!

Δημοσ.
Παιδιά το iMac είναι πιο καλό απο ένα MacBook? τι διάφορα έχουν; (εκτός απο την ευκολία μετακίνησης)

Καλύτερη κάρτα γραφικών και φυσικά μεγαλύτερη οθόνη....

Δημοσ.

ενταξει τον ξαναειδα κι η παραμικρη αμφιβολια εκανε φτερα. Μαλλον θα τον παρω απο το public. Θελει κανα μηνα να ρθει αλλα ετσι κι αλλιως τωρα δεν εχω τα λεφτα οποτε τον παραγγελνω, και στο περιμενε!

Δημοσ.
ενταξει τον ξαναειδα κι η παραμικρη αμφιβολια εκανε φτερα. Μαλλον θα τον παρω απο το public. Θελει κανα μηνα να ρθει αλλα ετσι κι αλλιως τωρα δεν εχω τα λεφτα οποτε τον παραγγελνω, και στο περιμενε!

Άντε με το καλό!Περιμένουμε εντυπώσεις!:-)

• Super Moderators
Δημοσ.

Την πάτησες κι εσύ όπως κι εγώ. Συνηθισμένος από την 13άρα του MacBook, και μόνο που άκουγα 27άρα οθόνη σκεφτόμουν ότι είναι υπερβολικά μεγάλη και ότι αποκλείεται να μπορέσω να δουλέψω σε τέτοιο μέγεθος.

Μόλις είδα τον 27άρι μια-δυό φορές στο Public, ερωτεύθηκα παράφορα.

Τον αγόρασα χωρίς δεύτερη κουβέντα. :-)

Δημοσ.
Την πάτησες κι εσύ όπως κι εγώ. Συνηθισμένος από την 13άρα του MacBook, και μόνο που άκουγα 27άρα οθόνη σκεφτόμουν ότι είναι υπερβολικά μεγάλη και ότι αποκλείεται να μπορέσω να δουλέψω σε τέτοιο μέγεθος.

Προς τα πάνω πάει.... προς τα κάτω δεν πάει. Αν συνηθίσεις μια σε μεγάλη οθόνη δεν μπορείς να πας (εύκολα) σε μικρότερη

Δημοσ.

καλα κι εγω στο vaio τωρα 17αρα εχω, και παλι ειναι μεγαλη η διαφορα μεχρι τις 27.

αλλα οταν το χρησιμοποιω εναλλαξ με το 11αρι hp, δεν εχω προβλημα, προσαρμοζομαι ευκολα:-)

Μα δε γινεται να μη τον ερωτευτεις... Ειχα παει σπιτι ενος παιδιου που εκανε παρτυ κι ειχε εναν στο γραφειο του. Οι αλλοι μιλαγαν, ετρωγαν κλπ, εγω κοιταγα τον ΜακB)

Μακαρι να μπορουσα να τον εχω τωρα αλλα ενταξει κι ο μηνας παλευεται..

Δημοσ.

εχω στη σχολη μου οταν εχω εργαστηριο αναγκαζομαι να περναω διπλα απο μια αιθουσα γεματη 27" iMac πριν κατεβω στο υπογειο με τα Pentium..... :cry::cry::cry:

Δημοσ.
εχω στη σχολη μου οταν εχω εργαστηριο αναγκαζομαι να περναω διπλα απο μια αιθουσα γεματη 27" iMac πριν κατεβω στο υπογειο με τα Pentium..... :cry::cry::cry:

χαχαχα σε ποια σχολή πας αν επιτρέπεται??Απλά μου κάνει εντύπωσει που υπάρχει σχολή που έχει mac μηχανήματα...συνήθως έχουν κάτι σάπια pc.

Δημοσ.
χαχαχα σε ποια σχολή πας αν επιτρέπεται??Απλά μου κάνει εντύπωσει που υπάρχει σχολή που έχει mac μηχανήματα...συνήθως έχουν κάτι σάπια pc.

Unibas

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...