Προς το περιεχόμενο

imac 21,5" vs 27"

zxcv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Συνγώμη για να καταλάβω. Αυτό είναι το προηγούμενο μοντέλο? Οπότε μόνο refurbished?

1270 λίρες refurbished στο UK Apple Store. Τσάμπα...

Yeap, είναι το προηγούμενο μοντέλο (το iMac 27" i5 Late 2009). Μοντέλο Apple MB953.

Nope, παίζει και καινούργιο (όχι refurbished), το έχουν καταστήματα στην Αθήνα. Του κουτιού. Κυριολεκτικά.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Συνγώμη για να καταλάβω. Αυτό είναι το προηγούμενο μοντέλο? Οπότε μόνο refurbished?

Ναι ειναι το προηγουμενο.

Αλλα εδω στην Ελλαδα δεν ειναι refurbished, απλα ειναι στοκ που τους εχει μεινει.

Δημοσ.

Ή refurbished από Apple Store ή υπόλοιπα αποθήκης από τα άλλα καταστήματα....

Το Media Markt Περιστερίου μέχρι πρόσφατα πουλούσε ακόμα το Macbook black :-D

Δημοσ.

Επειδή τον προορίζω για γραφείο και άρα για επαγγελματική χρήση...

...είναι εύκολο να διευκρινίσουμε αν συνδέεται εύκολα ένα Wii στην οθόνη;

:-D:-D πως φαινεται ο επαγγελματίας :-D:-D

Καλορίζικο , δεν θα μετανοιώσεις ουτε cent.

Το Mac OS σε αυτη την οθονη ειναι αριστούργημα !!

Δημοσ.
...είναι εύκολο να διευκρινίσουμε αν συνδέεται εύκολα ένα Wii στην οθόνη; Προφανώς θα θέλει αντάπτορα. Αλήθεια το DisplayPort Input 'φέρνει' και ήχο;

Υπαρχουν 2 επιλογες. http://www.elgato.com/elgato/na/mainmenu/products/EyeTV-Hybrid-10/product1.en.html που εχει RCA input. 'Η RCA to HDMI to MiniDisplayPort. Το δευτερο δε ξερω αν θα δουλεψει και ειναι σιγουρα πιο ακριβο.

Δημοσ.

Για ήχο δεν έχω τσεκάρει, άλλωστε το PS3 δίνει επιλογή ο ήχος να βγαίνει σε έξοδο για ενισχυτή όπως και έκανα!!!! Πριν το είχα στην 23άρα που έχω το server αυτή τη στιγμή, η οποία δεν έχει ηχεία, και παρέμεινε στον Marantz μου! Δεν άλλαξα τίποτε ούτε ενδιαφέρθηκα μια και ο iMac και αυτός στον ίδιο ενισχυτή έχει συνδεθεί.

Για wii δυστυχώς δεν μπορώ να σου πω, δεν το έχω ψάξει καθόλου.

(Προσοχή μη σου φύγει κανένα wiimote στην οθόνη, όχι τίποτε άλλο, ξεφτίλα να εξηγείς στο service τι έγινε!!!!!! )

Δημοσ.

Αυτο το τοπικ μ εβαλε σε σκεψεις.. Θελω το 27αρι αλλα μετρησα την αποσταση κι ειναι 65cm περιπου. Λετε να κανω λαλακια αν το παρω; Να μη μπορω να το συνηθισω κ να παει τζαμπα;;

Sent from my iPhone using Insomnia.app

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απλά αναφέρω οτι το μοντέλο 27" iMac 2.66 i5 που όντως είναι μέγιστη ευκαιρία, το βρήκα στα Dixons Duty Free του Manchester Airport T3....1026₤( 1180€ ) ! ! ! Είναι να μην τρελένεσαι? Και που στα κομμάτια θα βάλω το κουτί αφού εχω περάσει το check-in??

• Super Moderators
Δημοσ.
Αυτο το τοπικ μ εβαλε σε σκεψεις.. Θελω το 27αρι αλλα μετρησα την αποσταση κι ειναι 65cm περιπου. Λετε να κανω λαλακια αν το παρω; Να μη μπορω να το συνηθισω κ να παει τζαμπα;;

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Λοιπόν, μετά από μία εβδομάδα χρήσης του iMac 27" και μάλιστα από απόσταση γύρω στα 50 εκατοστά από την οθόνη, σε διαβεβαιώ ότι δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Η οθόνη είναι εξαιρετική και η εμπειρία να δουλεύεις σε τέτοιο μηχάνημα είναι μοναδική.

Go for it! :-)

Δημοσ.
Λοιπόν, μετά από μία εβδομάδα χρήσης του iMac 27" και μάλιστα από απόσταση γύρω στα 50 εκατοστά από την οθόνη, σε διαβεβαιώ ότι δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Η οθόνη είναι εξαιρετική και η εμπειρία να δουλεύεις σε τέτοιο μηχάνημα είναι μοναδική.

Go for it! :-)

Η οθόνη από το 27αρι έχει εξαιρετική πιστότητα χρωμάτων και είναι best seller σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά με την φωτογραφία. Το value for money βέβαια είναι οριακό αλλά όπως και να το κάνουμε είναι κομψοτέχνημα. Μέχρι και ο GAP (ή JAP για πολλούς :-)) το είχε μπροστά του στην διακαναλική συνέντευξη που έδωσε.

Δημοσ.
Μέχρι και ο GAP (ή JAP για πολλούς :-)) το είχε μπροστά του στην διακαναλική συνέντευξη που έδωσε.

Colbert_No.gif

Δημοσ.

Στην ουσία το 27άρι imac είναι μέγιστο πρόβλημα.

Γιατί; Διότι δεν θα μπορείς να ΑΝΕΧΕΣΑΙ άλλη οθόνη άπαξ και δουλέψεις σε αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Super Moderators
Δημοσ.
Στην ουσία το 27άρι imac είναι μέγιστο πρόβλημα.

Γιατί; Διότι δεν θα μπορείς να ΑΝΕΧΕΣΑΙ άλλη οθόνη άπαξ και δουλέψεις σε αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θέλω να είμαι ειλικρινής: όσο κι αν λατρεύω τον 27άρη στο γραφείο, να απλώνομαι και να βλέπω ό,τι θέλω τέλος πάντων να βλέπω, άλλο τόσο χαίρομαι το 13άρι MacBook (Late 2008) στο σπίτι.

Έχει και η μικρή (η οθόνη!) τη χάρη της. :-)

Δημοσ.
Θέλω να είμαι ειλικρινής: όσο κι αν λατρεύω τον 27άρη στο γραφείο, να απλώνομαι και να βλέπω ό,τι θέλω τέλος πάντων να βλέπω, άλλο τόσο χαίρομαι το 13άρι MacBook (Late 2008) στο σπίτι.

Έχει και η μικρή (η οθόνη!) τη χάρη της. :-)

τι λες τωρα! εγω δυσκολευομαι να παω απο τις 21,5 στις 15,4 ιντσες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...