Προς το περιεχόμενο

Να φτιάξω ένα εξαπήρυνο...

passenger57

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα μια σύνθεση για αναβαθμιση με επεξεργαστή εξαπήρυνο.

Το κουτί μην το λάβετε υπόψιν...θα στεγάσει το παλιό σύστημα του 3000+ AMD , έχω καλό full tower κουτι

Ερωτήσεις:

1) Το τροφοδοτικό ειναι καλό; Σηκώνει 3-4 σκληρούς ή και κάποιον ssd? Θα λειτουργεί σωστά το σύστημα και με τις 2 pci κατηλημμένες ; (soundcard + tv tuner)

2) Η Μητρική είναι αξιόπιστη;

3) Για τους 2 επόμενους μήνες θα χρησιμοποιώ την on board vga...θα μπορώ να παίζω σε μια ψιλομέτρια ανάλυση κάποια παιχνίδια σχετικά νέα;

4) Οι μνήμες ειναι καλές; Βοηθούν τις δυνατότητες των υπολοίπων μερών του συστήματος;

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΥΝΟΛΟ

ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (PER.522828) ASUS M4A89GTD PRO/USB3 137.99 €

Αλλαγή 137.99 €

Διαγραφή

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - CPU (PER.559592) AMD PHENOM II X6 1055T 2.8GHZ SIX CORE BOX 200.99 €

Αλλαγή 200.99 €

Διαγραφή

ΜΝΗΜΗ RAM (PER.552629) KINGSTON KHX1600C9D3K2/4GX 4GB (2X2GB) PC12800 HYPERX GENESIS XMP DUAL CHANNEL KIT 79.00 €

Αλλαγή 79.00 €

Διαγραφή

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ (PER.700172) CORSAIR CMPSU-550VX 550W 97.50 €

Αλλαγή 97.50 €

Διαγραφή

ΚΟΥΤΙΑ - CASES (PER.911189) FRONTIER UL08A ULTIMATE CASE BLACK 15.99 €

Αλλαγή 15.99 €

Διαγραφή

Αξία προϊόντων: 531.47 € Διαγραφή όλων

Δημοσ.

1. Το τροφοδοτικό είναι τούμπανο, σηκώνει πολύ περισσότερα από αυτά που αναφέρεις.

2. Τι εννοείς αξιόπιστη; Όλες αξιόπιστες είναι μέχρι ν' αποδειχθεί το αντίθετο :Ρ

3. Σαν ποια ας πούμε; Κανα Sims θα μπορείς να παίζεις π.χ..

4. Μια χαρά είναι οι μνήμες.

Μια παρατήρηση όμως: δώσε τα links για το καθένα για να μην παλεύουμε με copy-paste.

Πόσα διαθέτεις και για τι χρήση προορίζεται;

Δημοσ.

Ποιοτικο hardware και κουτι γυφτικο? Το κουτι και το τροφοδοτικο ειναι τα πιο σημαντικα πραγματα σε ενα συστημα!Βασει αυτων που θελεις τουλαχιστον γυρω στα 80 ευρω πρεπει να δωσεις για κουτι.Δεν μπορει να εχεις εξαπυρηνο επεξεργαστη και κουτι που δεν αεριζει καλα.

Δημοσ.

To κουτί μην το υπολογίζετε. Το έγραψα και πιό πάνω. Θέλω να μου προτείνετε μια "καλύτερη" και φτηνότερη μητρική με vga on board, sata 3, usb3...έπισης καλύτερες ενδεχομένως ...μνήμες!

Δημοσ.

Eπιεδη ειδα να αναφερεσαι σε ssd, οι ssd καταναλωνουν πολυ λιγοτερο ρευμα απο τους συμβατικους, αρα μην σε ανησυχει αυτο. Σε καθε περιπτωση το τροφοδοτικο σου ειναι υπεραρκετο για να σηκωσει ακομα και μια πανισχυρη vga.

Ψαχνεις μονο απο eshop? Πχ απο visionstudio θα σε ενδιεφερε?

Δημοσ.

Καλά, ένας ssd καταναλώνει περίπου 2W ενώ ένας hdd από 2 έως 10W περίπου, αναλογικά μπορεί να είναι μεγάλη η διαφορά αλλά πρακτικά δεν είναι.

Δημοσ.

Είναι καλό το visionstudio? Δωσε μια εναλλακτική από εκεί. Μένω Πάτρα και το e-shop ειναι πρακτικά δίπλα μου και έχει καλή εξυπηρετηση.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το visionstudio, απλά αν πέσεις σε κανα ελαττωματικό part θα πρέπει να το στείλεις πίσω.

Κατά τ' άλλα εγώ θα το προτιμούσα απ' το e-shop αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα.

Δημοσ.
Είναι καλό το visionstudio? Δωσε μια εναλλακτική από εκεί. Μένω Πάτρα και το e-shop ειναι πρακτικά δίπλα μου και έχει καλή εξυπηρετηση.

Απλα εχει καλυτερες τιμες. Σου δινω μερικα μοντελα απο visionstudio (κατα τη γνωμη μου καλυτερες αγορες απο αυτα που παραθετεις) και αν θες δες τα και στο eshop, η μητρικη πχ σιγουρα υπαρχει.

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=19230&cat=3&sub=329&pmanuf=undefined&sort=3&step=2

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=20278&cat=4&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=3&step=4

Μητρικη σου προτεινω MSI/Gigabyte γιατι η ASUS τελευταια κανει πολλα νερα πλεον, χωρια οτι ειναι ιδιορυθμη με αρκετα dimms μνημων.

Μνημες απλα σου δινω ενα μοντελο στα ιδια λεφτα με καλυτερα timings και Corsair :-)

To τροφοδοτικο σου ειναι κομπλε, οτι καλυτερο στα 550W και ισως και στην συγκεκριμενη κατηγορια τιμης.

Δημοσ.

Ξεχασα μόνο να σας πω οτι θέλω σίγουρα 2 pci για δορυφορικό δέκτη και ίσως άλλη μια κάρτα...για αυτό προτίμησα την συγκεκριμένη asus

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...