Προς το περιεχόμενο

Προσφορά Get it now 12-10-10

achilleas_f

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και ναι....Σημερα ειναι διαθεσιμο στην τιμη των 64.99 ευρω....Μου ειχαν πει οτι θα τον φερουν μετα τα Χριστουγεννα σιγουρα και γιαυτο επρεπε να ακυρωσουν την παραγγελια μου που ειχε γινει με τιμη 37.49 ευρω....Τους ειπα οτι δεν εχω προβλημα να περιμενω κ να το παραλαβω οταν ερθει αλλα αυτοι ακυρωσαν την παραγγελια μου με το ετσι θελω....Τα σχολια δικα σας...

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και ναι....Σημερα ειναι διαθεσιμο στην τιμη των 64.99 ευρω....Μου ειχαν πει οτι θα τον φερουν μετα τα Χριστουγεννα σιγουρα και γιαυτο επρεπε να ακυρωσουν την παραγγελια μου που ειχε γινει με τιμη 37.49 ευρω....Τους ειπα οτι δεν εχω προβλημα να περιμενω κ να το παραλαβω οταν ερθει αλλα αυτοι ακυρωσαν την παραγγελια μου με το ετσι θελω....Τα σχολια δικα σας...

Αν καποιος το παραλαβει στα 65 ευρω εχει να γινει.....

Ενημέρωσε μας για το τι έγινε!

Ά και για να μην ξεχάσω....

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_162109790491530

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο καταστημα μαλλον καποιον κοροιδευει ή εμας που παραγγειλαμε το PS3 Move Pack με 37E ή τους μελλοντικους του πελατες,αφου ενω γνωριζουν οτι το συγκεκριμενο προιον θα ερθει στις αρχες του 2011,η διαθεσιμοτητα του ειναι ακομα(Kατόπιν παραγγελίας, παράδοση 3-10 ημέρες)...Ενω θα ηταν το πρωτο πραγμα που επρεπε να αλλαξουν σαν οργανομενο καταστημα.

Ευτυχως τωρα καταλαβα ποιους κοροιδευουν!!!! GETITNOW δεν μας τα λες καλα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Άν κάποιος ενδιαφέρεται ακόμα να ενημερώσω ότι το πήρα απο electroworld στα 49.

Τωρα και το GETITNOW και το EBW σε αυτη την τιμη το εχουν!!

Ξεφτυλες!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...