hurin Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Σήμερα παρέλαβα Assassins Creed 2, Mass Effect 2 και Bioshock 2. Μπράβο στο getitnow για την άψογη επαγγελματική συμπεριφορά τους~!
nomikarios Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Παρέλαβα κι εγώ τα παιχνίδια (3) που είχα παραγγείλει, ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα. Το θέμα είναι ότι το πακέτο ήταν καθηλωμένο επί 6 μέρες στην acs. Μεγάλο πρόβλημα έχει δημιουργήσει στο getitnow αυτή η εταιρεία με την οποία συνεργάζονται, τους έχω ενημερώσει σχετικώς. Δεν μπορεί το getitnow να φέρεται άψογα (σχεδόν, και το ίδιο το κατάστημα έχει καθυστερήσει υπερβολικά μια άλλη φορά την αποστολή παραγγελίας μου) και να τους υπονομεύει μια εταιρεία κούριερ!
paylidis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Παρέλαβα κι εγώ τα παιχνίδια (3) που είχα παραγγείλει, ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα. Το θέμα είναι ότι το πακέτο ήταν καθηλωμένο επί 6 μέρες στην acs. Μεγάλο πρόβλημα έχει δημιουργήσει στο getitnow αυτή η εταιρεία με την οποία συνεργάζονται, τους έχω ενημερώσει σχετικώς. Δεν μπορεί το getitnow να φέρεται άψογα (σχεδόν, και το ίδιο το κατάστημα έχει καθυστερήσει υπερβολικά μια άλλη φορά την αποστολή παραγγελίας μου) και να τους υπονομεύει μια εταιρεία κούριερ! και σε εμενα το ειχαν κάνει... ειχαν το δέμα απο πεμπτη μεσημέρι, μου εστειλαν sms παρασκευη πρωι, δεν το έφεραν ουτε παρασκευη ούτε σάββατο και τη δευτέρα την ώρα που ήθελαν να μου το φέρουν ήμουν απασχολήμένος οπότε με αναγκασαν να πάω απο εκει να το πάρω. Απαράδεκτοι... Τέτοιο χάλι ούτε το Πορτα πορτα που ειναι των ΕΛΤΑ
originalhoyas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Ρε παιδιά δώστε τόπο στην οργή.Τι να κάνουν και αυτοί οι έρμοι.Αυτές τις μέρες τους τάραξαν στην μπόμπα :-D
k_dinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Εμενα μου ηρθε μηνυμα οτι η παραγγελεια καταχωρηθηκε (!) Το περιεργο ειναι οτι ο αριθμος παραγγελειας ειναι ασχετος με αυτος που φαινεται στο site. Θα παρω αυριο τηλεφωνο να δω τι γινεται. Παντως με το MOVE βρωμαει η δουλεια, στο site υπαρχει κανονικα. Ειμαι περιεργος να δω, αν θα κανω νεα παραγγελεια στην τωρινη τιμη αν θα μου το εχουν ετοιμο αυριο...
George! Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Εμενα μου ηρθε μηνυμα οτι η παραγγελεια καταχωρηθηκε (!) Το περιεργο ειναι οτι ο αριθμος παραγγελειας ειναι ασχετος με αυτος που φαινεται στο site. Θα παρω αυριο τηλεφωνο να δω τι γινεται. Παντως με το MOVE βρωμαει η δουλεια, στο site υπαρχει κανονικα. Ειμαι περιεργος να δω, αν θα κανω νεα παραγγελεια στην τωρινη τιμη αν θα μου το εχουν ετοιμο αυριο... Το μήνυμα που λες έρχεται συνήθως την μέρα της παραγγελίας(δηλαδή πριν 20 μέρες). Το αριθμό παραγγελίας θα τον άλλαξαν μάλλον όταν άλλαξαν και την τιμή(ίσως άλλαξαν και προμηθευτή, αφού το εμφανίζει διαθέσιμο σε 3-10 μέρες ενώ εμείς το περιμένουμε 20 μέρες και δεν έχουμε δει τίποτα.) Πάντως την προηγούμενη εβδομάδα που τους πήρα τηλ. μου είπαν ότι το περιμένουν από τον προμηθευτή και πως δεν ξέρουν καθόλου πότε θα τους το φέρει!
MakisCE Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 στα €65 τώρα..πριν μισή ώρα πρόλαβα κι έβαλα παραγγελία για φίλο στα €37,49 που το είχαν.. Για να δούμε.. θα σεβαστούν κι αυτές τις παραγγελίες; (μετά την άψογη συμπεριφορά τους με τις TV-monitor) δυστυχώς, για το PS3 Move Pack δεν φάνηκαν συνεπείς μόλις μου έστειλαν ακυρωτικό mail Αγαπητέ κύριε, Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε το getitnow.gr για τις αγορές σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση των προμηθευτών μας, η παραλαβή του προϊόντος GC ACC PS3 MOVE STARTER PACK με κωδικό 0523557 αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2011. Επειδή οι διαδικασίες μας προβλέπουν διαγραφή των εκκρεμών παραγγελιών που ξεπερνούν ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, η παραγγελία σας με κωδικό 500xxxxxxx πρόκειται να ακυρωθεί. Σας ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση και ζητούμε την κατανόηση σας. Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Με εκτίμηση, ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ http://www.getitnow.gr 800-11-43848 Κρίμα.. μέχρι τώρα είχαν εξηγηθεί άψογα..
George! Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Στην σελίδα τους πάντως συνεχίζει να το εμφανίζει διαθέσιμο κατοπιν παραγγελίας: http://www.getitnow.gr/prod/gaming/aksesoyar-gaming/ps3/playstation-move-starter-pack-playstation-3/prod670225pp/
sintalkas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Πάντως εγώ παιδιά παρέλαβα ολά τα βιντεοπαιχνίδια που έβαλα σε παραγγελία ενά ακόμη ευχαριστώ για το getitnow και την πραγματικά άψογη συμπεριφορά του , μακάρι να ήταν όλοι σαν αυτό!!!!!
isaias1983 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Το ιδιο κ σε μενα με το ps3 move...Μου ειπαν οτι θα υπαρχει διαθεσιμο απο αρχες του χρονου.Του ειπα οτι δεν με νοιαζει να περιμενω μεχρι τοτε κ να μην ακυρωθει η παραγγελια κ να το παρω οποτε ερθει στα 37 ευρω...Μου ειπαν οτι δεν γινεται δυστυχως κ οταν θα ερθει θα πρεπει να το αγορασουμε κανονικα στην τιμη των 65 ευρω....Παιρνω το μισο μπραβο μου για το GETITNOW πισω λοιπον...Θα τσεκαρω μεσα στον επομενο μηνα παντως αν υπαρχει διαθεσιμο βαζωντας φιλους να το παραγγελνουν...Αν καποιος το παραλαβει στα 65 ευρω εχει να γινει.....
k_dinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Εμενα μου ηρθε μηνυμα οτι η παραγγελεια καταχωρηθηκε (!) Το περιεργο ειναι οτι ο αριθμος παραγγελειας ειναι ασχετος με αυτος που φαινεται στο site. Θα παρω αυριο τηλεφωνο να δω τι γινεται. Παντως με το MOVE βρωμαει η δουλεια, στο site υπαρχει κανονικα. Ειμαι περιεργος να δω, αν θα κανω νεα παραγγελεια στην τωρινη τιμη αν θα μου το εχουν ετοιμο αυριο... Ωπα, την πατησαμε τελικα.. Μου ηρθε και εμενα mail: Αγαπητέ κύριε, Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε το getitnow.gr για τις αγορές σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση των προμηθευτών μας, η παραλαβή του προϊόντος GC ACC PS3 MOVE STARTER PACK με κωδικό 0523557 αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2011. Επειδή οι διαδικασίες μας προβλέπουν διαγραφή των εκκρεμών παραγγελιών που ξεπερνούν ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, η παραγγελία σας με κωδικό 500xxxxxx πρόκειται να ακυρωθεί. Έχουμε καταχωρήσει για εσάς νέα παραγγελία με αριθμό 5xxxxxxx για τα υπόλοιπα προϊόντα η οποία θα βρίσκεται ετοιμοπαράδοτη στο κατάστημα Αγ. Παρασκευής όπως έχετε επιλέξει, εντός της εβδομάδας. Σας ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση και ζητούμε την κατανόηση σας.
lmag Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Το συγκεκριμενο καταστημα μαλλον καποιον κοροιδευει ή εμας που παραγγειλαμε το PS3 Move Pack με 37E ή τους μελλοντικους του πελατες,αφου ενω γνωριζουν οτι το συγκεκριμενο προιον θα ερθει στις αρχες του 2011,η διαθεσιμοτητα του ειναι ακομα(Kατόπιν παραγγελίας, παράδοση 3-10 ημέρες)...Ενω θα ηταν το πρωτο πραγμα που επρεπε να αλλαξουν σαν οργανομενο καταστημα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Ωπα, την πατησαμε τελικα..Μου ηρθε και εμενα mail: Αγαπητέ κύριε, Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε το getitnow.gr για τις αγορές σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση των προμηθευτών μας, η παραλαβή του προϊόντος GC ACC PS3 MOVE STARTER PACK με κωδικό 0523557 αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2011. Επειδή οι διαδικασίες μας προβλέπουν διαγραφή των εκκρεμών παραγγελιών που ξεπερνούν ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, η παραγγελία σας με κωδικό 500xxxxxx πρόκειται να ακυρωθεί. Έχουμε καταχωρήσει για εσάς νέα παραγγελία με αριθμό 5xxxxxxx για τα υπόλοιπα προϊόντα η οποία θα βρίσκεται ετοιμοπαράδοτη στο κατάστημα Αγ. Παρασκευής όπως έχετε επιλέξει, εντός της εβδομάδας. Σας ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση και ζητούμε την κατανόηση σας. Ολο το ζουμι των προσφορων-κραχτων αυτων των καταστηματων ειναι στο bold/underlined. Χαρακτηριστικο παραδειγμα. Μπαινεις στο site τους για την προσφορα κραχτη, παραγγελνεις το προιον, με την ευκαιρια χτυπας και 2-3 πραγματακια που χρειαζοσουν απο καιρο και αυτοι εν τελει κανουν τη δουλεια τους, δηλαδη πουλανε και εισπραττουν, χωρις την παραμικρη απωλεια κερδους και χωρις καμια θαραλεα προσφορα. Και πειτε μου, αν εγω ειμαι το αφεντικο του μαγαζιου και βλεπω οτι βγαζω μια fake προσφορα και την μερα αυτη παει συννεφο η παραγγελια και ξεστοκαρω διαφορα προιοντα, γιατι να μη το ξανακανω? Ισα ισα θαρρος θα επαιρνα. Ναι ξερω αυτα τα κανουν μονο οι απατεωνες κλπ κλπ, αλλα αν το δοκιμασεις 1 φορα και δεις οτι πιανει και τους τραπεζικους σου λογαριασμους να μεγαλωνουν, μετα γλυκαινεσαι κιολας...Βεβαια στο τελος θα με παρουν χαμπαρι ολοι και θα χρεοκοπησω, αλλα επιτρεψτε μου να εχω τις αμφιβολιες μου ειδικα οταν απευθυνομαι σε ελληνικο καταναλωτικο κοινο.
George! Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Πάντως δεν περίμενα να γίνει λαδιά με το move γιατί όσοι παραγγείλατε παιχνίδια τα πήρατε, παρόλο που πέρυσι με τον Γερμανό δεν είχε γίνει κάτι τέτοιο. Και αυτό το λέω γιατί το getitnow ανήκει στον Γερμανό(και public, multirama φυσικά).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.