Προς το περιεχόμενο

Προσφορά Get it now 12-10-10

achilleas_f

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα μου ηρθε mail σημερα οτι τα πραγματα ειναι στην acs κ αυριο πρωι θα εχω στα χερια μου τα πρωτα 16 παιχνιδια!Αναμενω κ τα υπολοιπα 14 παιχνιδια κ το ps3 move starter kit που εχω παραγγειλει.ΣΙΓΟΥΡΑ στα περισσοτερα εγραφε παραδοση 3,4-10 μερες παιδια.

Αυριο θα σας πω αν ηρθαν αυτα που ειχα παραγγειλει.

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμενα μου ηρθε mail σημερα οτι τα πραγματα ειναι στην acs κ αυριο πρωι θα εχω στα χερια μου τα πρωτα 16 παιχνιδια!Αναμενω κ τα υπολοιπα 14 παιχνιδια κ το ps3 move starter kit που εχω παραγγειλει.ΣΙΓΟΥΡΑ στα περισσοτερα εγραφε παραδοση 3,4-10 μερες παιδια.

Δημοσ.

Καλά ρε αθεόφοβε 30 παιχνίδια παρήγγειλες; :D

Δημοσ.

Καλά ρε αθεόφοβε 30 παιχνίδια παρήγγειλες; :D

Δημοσ.

Επρεπε να παραγγειλω κ αλλα! :P

Συγγενεις,φιλοι γνωστοι...Ειναι οτι πρεπει για δωρακια!

Κ αν μεινουν τα υπολοιπα θα τα δωσω κοντα στην τιμη που τα πηρα για να επωφελειθει κ κανενας αλλος...Αν κ δεν πιστευω να μ μεινει τιποτα...Το ιδιο ειχα κανει κ με τα flashακια απο το electroworld!Εδινα γυρω γυρω δωρακια 8 gb κ ολοι ηταν χαρουμενοι!

Δημοσ.

Επρεπε να παραγγειλω κ αλλα! :P

Συγγενεις,φιλοι γνωστοι...Ειναι οτι πρεπει για δωρακια!

Κ αν μεινουν τα υπολοιπα θα τα δωσω κοντα στην τιμη που τα πηρα για να επωφελειθει κ κανενας αλλος...Αν κ δεν πιστευω να μ μεινει τιποτα...Το ιδιο ειχα κανει κ με τα flashακια απο το electroworld!Εδινα γυρω γυρω δωρακια 8 gb κ ολοι ηταν χαρουμενοι!

Δημοσ.

Τα 2 παιχνιδια μου εφτασαν στο καταστημα (Θεσσαλονικη). Το ενα ειναι καθ' οδον και το 4ο σε Επεξεργασια...

Ενα μεγαλο μπραβο στο Get it Now...

Δημοσ.

Και σε μενα ήρθαν τα παιχνίδια σήμερα, στην ζελατίνα, ούτε χτυπημένα, ούτε βιτρίνας, ούτε ξεθωριασμένα... ολοκαίνουρια. Μπράβο τους και από μενα και αν το ήξερα ότι θα είχαν τέτοια ποιότητα θα έπερνα και άλλα και όχι μόνο 2.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...