Προς το περιεχόμενο

Προσφορά Get it now 12-10-10

achilleas_f

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω πηρα επισης και το Buz για PS2.

Εχει 2 ομως, το Buzz The Pop Quiz και το Buzz! Brain of the World.

Ξερει κανεις ποια ειναι η διαφορα τους?

Ειναι και τα 2 ελληνικα?

Δημοσ.

Περιμένουμε και βλέπουμε! Μεχρη στιγμής το γκετιτ ήταν ένταξη στις προσφορές του!

σε αυτο βασιζομαι

εβαλα και Mass Effect 2 - PC που φανηκε για λιγο διαθεσιμο,τωρα αλλαξε παλι σε μη.

Δημοσ.

Στο μεταξύ το Mass Effect βγήκε για λιγο διαθέσιμο μαζι με λιγα ακόμα παιχνίδια που μπήκανε χθες στα 3€ (παράξενο πολύ)!

Δημοσ.

Παιδιά δεν είναι ευτυχώς μούφα η προσφορά με τα βινεοπαιχνίδια απλά είναι μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.Βγήκε και μπανεράκι που το διαφημίζει αυτό,μόνο ένα σας λέω τρέξτε να προλάβετε...

http://www.getitnow.gr/cat/gaming/games-titloi/

Δημοσ.

μουφα δεν ειναι,οκ ,αλλα παρελαβε καποιος η τουλαχιστον αλλαξε η κατασταση σε παραδοση στο ιστορικο παραγγελιων του η σε κατι που να δειχνει οτι η προσφορα δεν ειναι μουφα;

Δημοσ.

Ναι εγώ παραλαμβάνω αυρίο το πρώτο game ,πήγα και ρώτησα; και το κατάστημα της περιοχής μου και με διαβεβαίωσε πως ολοί θα παραλάβουμε ανεξαιρέτως και οτί το κάνουν για λόγους marketting.Πάντως εγώ από εδώ και στο εξής θα αγοράζω πολλά πράγματα από αυτούς ,παραγματικά έχουν αψόγη συμπεριφορά σαν κατάστημα..

Δημοσ.
Ναι εγώ παραλαμβάνω αυρίο το πρώτο game ,πήγα και ρώτησα; και το κατάστημα της περιοχής μου και με διαβεβαίωσε πως ολοί θα παραλάβουμε ανεξαιρέτως και οτί το κάνουν για λόγους marketting.Πάντως εγώ από εδώ και στο εξής θα αγοράζω πολλά πράγματα από αυτούς ,παραγματικά έχουν αψόγη συμπεριφορά σαν κατάστημα..

πολυ ωραια:-)

εχω και εγω προηγουμενη πειρα απο laptop που αγορασα απο αυτους και ξερω.

Δημοσ.

To Assassin's Creed 2 για PC τωρα το δειχνει διαθεσιμο στα 2,99ευρω.

Το πηρα, συνολο εχω παρει 5-6 τιτλους εδω και 3 μερες αλλα ακομα καμια απαντηση...

Δημοσ.

Παντως απ οτι φαινεται περισσότερο βαση δώσανε στο να βρουνε καλές τιμες παρα στο να τις παραδοθούν γρήγορα! Και σε μενα απο τις 13/10 το επεξεργάζονται αλλα ΟΚ 3-10 εργάσιμες έγραφε οπότε ΟΚ

Δημοσ.

Παντως απ οτι φαινεται περισσότερο βαση δώσανε στο να βρουνε καλές τιμες παρα στο να τις παραδοθούν γρήγορα! Και σε μενα απο τις 13/10 το επεξεργάζονται αλλα ΟΚ 3-10 εργάσιμες έγραφε οπότε ΟΚ

Δημοσ.
ΟΚ 3-10 εργάσιμες έγραφε οπότε ΟΚ

δεν νομιζω οτι εγραφε εργασιμες

στο μαγαζι που ρωτησα ειπαν το αργοτερο 23 παραλαβη απο το καταστημα πραγμα που δεν το βλεπω πιθανο γιατι ειναι σε...... φεεεεεεετα

υπομονη,δεν μπορουμε να κανουμε και κατι αλλο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...