Προς το περιεχόμενο

Προσφορά Get it now 12-10-10

achilleas_f

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα έχω τα συγκεκριμένα ηχεία. Εξαιρετικά, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν θυμάμαι καλά τα είχα πάρει 35ε από eshop πριν απο κάποιους μήνες.

Δημοσ.

βρε παίδες.. γράψτε και κανένα παραπάνω λογάκι για την προσφορά (προϊόν, τιμή)

αλλιώς το thread είναι άχρηστο στον αναγνώστη του μέλλοντος (όταν πχ σε 1-2 μέρες θα έχει άλλη τιμή, ή το λινκ δεν θα παίζει καν)

• Moderators
Δημοσ.

Στα 20€ ενω ξεκιναει στα 23 στον skroutz... Logitech S-220

---------- Προσθήκη στις 12:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:49 ----------

Στον αναγνωστη του μελλοντος ετσι κ αλλιως θα ειναι αχρηστο το ποστ...

Σωστο και αυτο, αλλα αν ηταν ετσι επρεπε να σβηνονται ολα τα παλια... Μενουν λοιπον για "ιστορικους" λογους... Σε καποιον μπορει να φανει κατι χρησιμο...

Δημοσ.

το link λεει αλλα μπορει να αλλαξει οταν φυγει αποο τη προσφορα.

η προσφορα λοιπον ειναι 19,90 euro και αφορα Logitech S-220 - Σύστημα ηχείων υπολογιστή 2.1

Δημοσ.

ο αναγνώστης του μέλλοντος μπορεί να έρθει εδώ (από τον γούγλη) μετά από 2 μήνες που μπορεί να έχουν σε 'προσφορά' τα S220 στα €29 και να καταλάβει ότι δεν πρόκειται για προσφορά

.. λέω μία πιθανή χρήση (μου έχει τύχει), θα υπάρχουν κι άλλες

Δημοσ.

Τα παιχνίδια πρέπει να ναι καμια φάση σαν του Γερμανού

Τα ηχεία τα είχα πάρει για ένα ξάρδερφο και είναι πάρα πολύ καλά

Δημοσ.
Κι ως συνήθως δεν είναι τίποτα διαθέσιμο....

Συγνώμη παιδιά δεν είχα διάθεση να σας ξεγελάσω.Το πρωί στις 10 είχε κανονικά αποθέμα.Μάλλον θα είχαν λίγα κομμάτια.:rolleyes:

Δημοσ.
Συγνώμη παιδιά δεν είχα διάθεση να σας ξεγελάσω.Το πρωί στις 10 είχε κανονικά αποθέμα.Μάλλον θα είχαν λίγα κομμάτια.:rolleyes:

Δεν πήγαινε για ΄σένα το σχόλιο φίλε, εσύ καλά έκανες και το ανέφερες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...