varemarious Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Καλημέρα . έχω το παρακάτω select box όπου έχω μέσα 2 τιμές ><select class="element select medium" id="ktirio" name="ktirio"> <option value="καμία" selected="selected"> Καμία</option> <option value="Καθαρισμός" >Καθαρισμός</option> <option value="Συντήρηση" >Συντήρηση</option> </select> θέλω τώρα μέσα στην φόρμα όταν θα επιλέγω την τιμή "Προσφορά" δίπλα από το κουτάκι με ένα echo να μου λέει ότι: "προσφορά καθαρισμού 2 μήνες" το δοκίμασα με if και echo αλλά δε μου δουλεύει .. μπορείτε να με βοηθήσετε ; ευχαριστώ .. αυτό έχω προσπαθήσει ><?php if ($ktirio="Καθαρισμός"); echo " προσφορά καθαρισμού 2 μήνες"; ?>
hartzoua Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Αυτό που θέλεις απαιτεί javascript και όχι php. Θα χρησιμοποιήσεις ένα div ή span δίπλα από το select box το οποίο θα αλλάζει περιεχομένο ανάλογα με την επιλογή του option. Δες javascript , onchange.
varemarious Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 μήπως μπορείς να με καθοδηγήσεις λίγο ;
Xdanger Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 > <form id='forma'> <select class="element select medium" id="ktirio" name="ktirio"> onchange=ShowMessage() <option value="καμία" selected="selected"> Καμία</option> <option value="Καθαρισμός" >Καθαρισμός</option> <option value="Συντήρηση" >Συντήρηση</option> </select> <div id="message"></div> </form> <script> function ShowMessage(){ var x = document.forma.ktirio.selectedIndex; if (forma.ktirio.options[x].value == "Καθαρισμός") { document.getElementById('message').innerHTML = " προσφορά καθαρισμού 2 μήνες"; } </script>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.