mariosCS Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Peter Sellers... Επειδή μπερδεύτηκες, τo όνομα που θα βρεις, βάλτο εδώ http://www.whitepages.gr/gr/ δεν αμφιβάλει ο Thresh πως λες αλήθεια. Απλά είπες αρχικά πως πήγε καλά, και δεν χρειάζεστε το μηχάνημα πλέον, και μετά είπες πως ο πατέρας σου κατέληξε... Γι' αυτό μπερδεύτηκε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 ε ναι, πως είναι δυνατόν να πήγε καλά? σε αυτό μπερδεύτηκα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 ε ναι, πως είναι δυνατόν να πήγε καλά? σε αυτό μπερδεύτηκα...
Garnele Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Υπάρχει κάποιος που γνωρίζει λεπτομέρειες σχετικά με τη δυνατότητα επιστροφής χρημάτων, όταν η αλλαγή προϊόντος από το κατάστημα δεν είναι επιθυμητή; Το είχα δεδομένο πως είναι εφικτή και σήμερα έφαγα άκυρο από γνωστή αλυσίδα, ενώ δεν κατάφερα να βρω απάντηση ούτε στο σάητ του ΚΕΠΚΑ.
kakaraki Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δυό βδομάδες λένε ότι μπορείς να υπαναχωρήσεις απ' την αγορά σου. Έχω επιστρέψει+εισπράξει με μία βδομάδα χρήσης...
Garnele Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Κι εγώ. Δεν ρωτάω αυτό όμως. Ρωτάω αν ο καταναλωτής μπορεί να υπαναχωρήσει σε όλα τα καταστήματα, ασχέτως "πολιτικής καταστήματος" βάσει κάποιου νόμου και όχι βάσει "λένε/άκουσα ότι".
kakaraki Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω,συγνώμη,μίλησα μόνο για δικιά μου εμπειρία από μεγάλο σουπαμάρκετ που φέρνει και ηλεκτρονικοτέτοια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 δεν νομίζω ότι η πολιτική καταστήματος υπερισχύει ενός νόμου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.