Προς το περιεχόμενο

Επιστροφή χρημάτων

witty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Νοικιάσαμε από 30/9 έως και 30/10 ένα μηχάνημα οξυγόνου για τον πατέρα μου και προκαταβάλαμε 100€.

Όμως, επειδή πήγε καλά, οι γιατροί μας είπαν ότι δε χρειάζεται άλλο και το επιστρέψαμε σήμερα.

όταν ζήτησα μέρος των χρημάτων πίσω από την εταιρεία αρνήθηκαν επειδή κόπηκε απόδειξη..

Λόγω του ότι θεωρώ το θεωρώ περίεργο, που μπορώ να απευθυνθώ για να δω τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις;

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι νόμιμο αλλά κάτι παρόμοιο συνέβει και σε δική μου περίπτωση. Το χαμε νοικιάσει πχ την πρώτη του μήνα και στις 20 τους είπαμε ότι δεν το θέλουμε. Μας είπαν ότι ούτως ή άλλως έχουμε πληρώσει όλον τον μήνα οπότε κι ήρθαν και το πήραν την πρώτη του άλλου μήνα.

Ίσως η γενική γραμματεία του καταναλωτή μπορεί να βοηθήσει. Δεν ξέρω αν έχεις στα χέρια σου κάποια χαρτιά που να λένε κάτι συγκεκριμένο.

Δημοσ.

Δεν εχω παρομοια εμπειρια!

Μου θυμιζει λιγο βιντεοκλαμπ που αν το παρεις για μιση μερα σου κοστιζει λιγοτερο αλλα παντα πληρωνεις αφου επιστρεψεις το dvd!!

Δημοσ.
Καλησπέρα,

Νοικιάσαμε από 30/9 έως και 30/10 ένα μηχάνημα οξυγόνου για τον πατέρα μου και προκαταβάλαμε 100€.

Όμως, επειδή πήγε καλά, οι γιατροί μας είπαν ότι δε χρειάζεται άλλο και το επιστρέψαμε σήμερα.

όταν ζήτησα μέρος των χρημάτων πίσω από την εταιρεία αρνήθηκαν επειδή κόπηκε απόδειξη..

Λόγω του ότι θεωρώ το θεωρώ περίεργο, που μπορώ να απευθυνθώ για να δω τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις;

Δεν μπορείς να κάνεις τπτ.Πηγαίνετε και πάρτε το πίσω να εξαντλήσετε το μήνα.:P

Άποψή μου,γιατί υποθέτω ότι μαζί με την απόδειξη θα υπήρχε και ένα (έστω υποτυπώδες) συμβόλαιο που να εμφαίνει το σημείο της "ενοικίασης" και τον χρονικό προσδιορισμό της...

Δημοσ.

Πήγα χθες και τον βρήκα, Μου έβγαλε με θράσος 1 ανυπόγραφο ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε στο συρτάρι του με το όνομα το πατέρα μου και τη διεύθυνση μας.

@antonl

Eίναι κατά τη γνώμη σου νόμιμο 1 ανυπόγραφο έγγραφο;

@weathor

Είχα ένα συμβόλαιο σε ασφαλιστική με ετήσιο ασφάλιστρο. όταν το μετέφερα σε άλλη εταιρεία μου επέστρεψαν τα "μη δεδουλευμένα ασφάλιστρα"

@barbamar

Κανένα υποτυπώδες συμβόλαιο. Μόνο η απόδειξη που γράφει το ποσό και τη διάρκεια χρήσης

Δημοσ.
[...]

@antonl

Eίναι κατά τη γνώμη σου νόμιμο 1 ανυπόγραφο έγγραφο;

[...]

Ένα σκέτο χαρτί προφανώς δε λέει τίποτα. Φαντάζομαι αυτό το χαρτί θα λέει πως προπληρώνεις τον μήνα και επιστροφές χρημάτων δε γίνονται; Τι σου απάντησε όταν του πες ότι δεν έχετε υπογράψει τίποτα τέτοιο;

Δημοσ.

Ακριβώς.

Μου είπε ότι έχει άλλο χαρτί που το υπόγραψε η μητέρα μου. όταν του ζήτησα να το δω, αρνήθηκε και άρχισε να λέει τα εξής μπροστά στην 4χρονη κόρη του:

Ρε ξεφτίλα, ζητιάνε για 50€ κάνεις έτσι;

Αν ήταν εδώ ο πατέρας σου θα σε άρχιζε στα χαστούκια (έχει πεθάνει)

Του ζήτησα να μην τον πιάνει στο στόμα του και επανέλαβε τα παραπάνω.

Και αν θες, λέει κάνε μου μήνυση. Μάρτυρας είναι η κόρη μου...

Δημοσ.

Σε τέτοια άτομα λύση δίνεται μόνο με το ξύλο. Μπροστά στην 4χρονη κόρη του. Δε κάνω πλάκα. Είναι ιδανικό παράδειγμα για να καταλάβει πως αντιμετωπίζονται μαλάκες σε πραγματικές συνθήκες. Δε κάνω πλάκα. 50 ευρώ; Πες του να στα χαρίσει εφόσον είναι τόσο χουρβαντάς.

Δημοσ.
Σε τέτοια άτομα λύση δίνεται μόνο με το ξύλο. Μπροστά στην 4χρονη κόρη του. Δε κάνω πλάκα. Είναι ιδανικό παράδειγμα για να καταλάβει πως αντιμετωπίζονται μαλάκες σε πραγματικές συνθήκες. Δε κάνω πλάκα. 50 ευρώ; Πες του να στα χαρίσει εφόσον είναι τόσο χουρβαντάς.

για την ακριβεια...να του επιστρεψει τα 50 που του χρωσταει ηδη και να του χαρισει αλλα 50 αφου ειναι τοσο χουβαρντας ;)

Δημοσ.

πήγαινε με κρυμμένο μαγνητοφωνάκι στην τζέπι, και απλά ξαναζήτησε του να δεις το χαρτί που υπέγραψε η μητέρα σου. Την έχεις ρωτήσει αν έχει όντως υπογράψει κάτι;

αλλιώς, μην του επιστρέψεις το μηχάνημα, και πούλα το στο ebay. Σίγουρα τα 50 ευρώ θα τα βγάλεις :P

Δημοσ.

Φίλε πάρε το μηχάνημα για όσο καιρό το πλήρωσες και επέστρεψε το σε βίδες... Άστον να σε ψάχνει αυτός και όταν έρθει πες του ότι είναι ξεφτίλας για 50€...

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν ήταν εδώ ο πατέρας σου θα σε άρχιζε στα χαστούκια (έχει πεθάνει)

Του ζήτησα να μην τον πιάνει στο στόμα του και επανέλαβε τα παραπάνω.

sorry για το offtopic αλλά μπερδεύτηκα...

Δημοσ.
Peter Sellers...

Επειδή μπερδεύτηκες, τo όνομα που θα βρεις, βάλτο εδώ

http://www.whitepages.gr/gr/

δεν αμφιβάλει ο Thresh πως λες αλήθεια. Απλά είπες αρχικά πως πήγε καλά, και δεν χρειάζεστε το μηχάνημα πλέον, και μετά είπες πως ο πατέρας σου κατέληξε... Γι' αυτό μπερδεύτηκε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...