genik Δημοσ. 29 Ιουλίου 2002 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2002 Λόγο ανακαίνισης του σπιτιού μου ψάχνω αλουμινά (για μπαλκονόπορτες ) , κτίστη-σουβαζί, μαρμαρά, τζακά. Όποιος γνωρίζει κανένα καλώ μάστορα από τα άνοθεν και σε καλές τιμές είναι ευπρόσδεκτος. Το σπίτι είναι Αγ.Ανάργυροι Αττικής
vagos789 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2002 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2002 tha sou steilo PM h mail syntoma gia marmara,exo enan arrosto (me thn douleia tou ennoo!) pou einai kai fthnos
NeTBoY Δημοσ. 30 Ιουλίου 2002 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2002 </font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Originally posted by genik: <strong>Λόγο ανακαίνισης του σπιτιού μου ψάχνω αλουμινά (για μπαλκονόπορτες ) , κτίστη-σουβαζί, μαρμαρά, τζακά. Όποιος γνωρίζει κανένα καλώ μάστορα από τα άνοθεν και σε καλές τιμές είναι ευπρόσδεκτος. Το σπίτι είναι Αγ.Ανάργυροι Αττικής</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Gia alouminia exw ena filaraki...an endiaferesai pes mou na to pw na doume ama mporei giati einai apo thiva to paidi..
genik Δημοσ. 30 Ιουλίου 2002 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2002 Την ανακαίνιση θα την ξεκινήσω από τα μέσα Σεπτεμβρίου. Αν είναι κάποιος από επαρχία και ενδιαφέρεται εγώ δεν έχω πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.