Προς το περιεχόμενο

CPU Cooler no power

avacan23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι βρε παιδιά η ψήκτρα δεν έχει πάθει κάτι έτσι όπως μας λέει μόνο το φουρφούρι ν' αλλάξει στην παλιά και θα είναι σαν καινούρια :-)

Δεν καταλάβατε τι πρόβλημα έχει;

Στράβωσε το πριζάκι της τροφοδοσίας (με τις επαφές) που είναι πάνω στην μητρική και δεν έχει που να συνδέσει την ψύκτρα (1ο post). Το σύνδεσε στο sys fan αλλά φαίνεται δεν δίνει το κατάλληλο ρεύμα με αποτέλεσμα να λειτουργεί το fan στις 130rpm.

@skel:

Εγώ σου συνιστώ αν δεν μπορείς με κάποια πατέντα να το φτιάξεις, να συνδέσεις την ψύκτρα με κάποιο molex.

Tο μόνο μειονέκτημα θα είναι ότι δεν θα αυξομειώνει στροφές ανάλογα την θερμοκρασία αλλά θα δουλεύει συνέχεια στο full (maximum στροφές).

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

...εν τω μεταξύ το πιο πιθανό είναι αν δώσει μια στροφή στα φτερά του ορίτζιναλ ανεμιστήρα (όντας στο ρεύμα), να ξεκολλήσει :ρ

(popeye68, τον ανεμιστήρα πίεσε. Καμμία σχέση με τα πινάκια)

Δημοσ.
(popeye68, τον ανεμιστήρα πίεσε. Καμμία σχέση με τα πινάκια)

Για να μας λέει όμως ότι σύνδεσε την ψύκτρα στο sys fan δεν εννοεί ότι έκανε ζημιά και στα pin-άκια; Μας λέει ακόμα ότι έβαλε και την ψύκτρα της μάνας του και ούτε αυτή λειτουργεί (1ο post).

Τότε ποιός ο λόγος να κάνει κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

...έμπνευση ίσως...;

(αυτό που ξεκάθαρα μας είπε αρχικά, ήταν πως πίεσε "την ψύκτρα για να κουμπώσει". Κι επιμένω πως κατά πάσα πιθανότητα απλά κόλλησε τα φτερά του ανεμιστήρα-στη χειρότερη κάτι έσπασε. Ας το τσεκάρει αν θέλει. Με τον μανίσιο ανεμιστήρα δεν ξέρω τί μπορεί να έχει γίνει)

Δημοσ.
Ας το τσεκάρει αν θέλει. Με τον μανίσιο ανεμιστήρα δεν ξέρω τί μπορεί να έχει γίνει)

Αυτό λέει στο 1ο post. Ότι έβαλε την μαμίσια και ούτε αυτή λειτουργεί.

Άρα;;;

Δημοσ.

Ούτε η καινούργια ψύκτρα ,η mannhatan πήρε ρευμα από την υποδοχή της μητρικής cpufan. Κοίταξα τα σιδερακια και δεν εχουν στραβωσει. Δεν ξέρω τι εκανα και χαλασα αυτή την υποδοχή. Για αυτο τη σύνδεσα στην υποδοχη sys2fan όπου δουλεύει κανονικά και αυξομειώνει στροφές από 1500 εως 1800 (εχω δει). Με την πρώτη ευκαιρία, θα πάρω ενα ανεμιστηρακι και θα ξαναβάλω την coolermaster.

Υ.Γ. Ακυρο για την υδροψυξη στο μέλλον ,δεν ειμαι εγω για τέτοια, απο οτι φαίνεται..

Δημοσ.
Αυτό λέει στο 1ο post. Ότι έβαλε την μαμίσια και ούτε αυτή λειτουργεί.

Άρα;;;

...άρα όλα ξεκίνησαν πιέζοντας (όπως είπε) τον ανεμιστήρα. Τα πινάκια δεν κολάνε πουθενά. Δε νομίζεις;

Δημοσ.
...άρα όλα ξεκίνησαν πιέζοντας (όπως είπε) τον ανεμιστήρα. Τα πινάκια δεν κολάνε πουθενά. Δε νομίζεις;

Άντε να βγάλεις άκρη.

Γράφει σε πολλά post ότι ούτε αυτός δεν ξέρει τι πίεσε και που έκανε ζημιά.

Υποθέσεις κάνουμε αφού δεν έχουμε το PC μπροστά μας και αφού ο κάτοχός του δεν "κοζάρει"........:mad::mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...