salter Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Παιδες καλησπερα! Ενδιαφερομαι να αγορασω το guitar hero για το pc μου, γιατι κονσολα ουτε διαθετω ουτε ενδιαφερομαι να παρω. Πρωτον θα ηθελα να ρωτησω ποια εκδοση του guitar hero προτεινετε. Θα ηθελα με κιθαρα,ντραμς και μικροφωνο. Δεν νομιζω οτι υπαρχει καποια και με κατι παραπανω αλλωστε. Απ οτι ειδα υπαρχει το guitar hero band,guitar hero world tour και Guitar Hero 6: Warriors of Rock - Full Band Bundle. Ποιο θα προτεινατε απ τα τρια? Επισης ποιο ερχεται με πιο πληρη λιστα τραγουδιων? Τελος θα θελα να ρωτησω οτι εφοσον δεν εχει βγει εκδοση για pc, ποια απ τις "κονσολοεκδοσεις" ειναι καταλληλη και δεν θα μου δημιουργησει προβλημα? Φανταζομαι οτι μαλλον του xbox λογω microsoft αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Στα public που ρωτησα πεταγαν χαρταετο και δεν ηξεραν τιποτα, οποτε δεν εβγαλα ακρη. Thanx παιδες!
george psaltakis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπόν guitar hero warriors of rock 83 songs και κιθάρα PS3 παίζει Sent from my Lumia 610
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα