KOSTAS@ant Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Χαιρετε, εχω το εξης προβλημα: Διαθετω ενα λαπτοπ Compaq κι ενα netbook Toshiba Eνω στο λαπτοπ η συνδεση με το ιντερνετ ειναι απλη υποθεση και ποτε δεν μου δημιουργησε προβλημα, στο netbook συνεχως διακοπτοταν κι απαιτουσε συγκεκριμενες διαδικασιες καθε φορα για να λειτουργησει.Αυτη τη στιγμη δεν εχω συνδεση παλι, αλλα δε μπορω να την επαναφερω με τιποτα. Η ενσωματωμενη ασυρματη κεραια του netbook λειτουργει (αναβει το σχετικο λαμπακι),αλλα οταν πηγαινω "αναζητηση συσκευων" δε μου εμφανιζει το ρουτερ,ενω αυτο δουλευει κανονικοτατα (την ιδια στιγμη εχω συνδεση στο λαπτοπ) Γιατι δε μπορει το netbook να "δει" το ρουτερ??? Τι πρεπει να κανω??? Ευχαριστω εκ των προτερων για το ενδιαφερον
snk7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 για να μπορεις να δεις το router θα πρεπει να εχεις uPNP ενεργοποιημενο..
de173 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Και επίσης κοίτα μήπως κάποιο πρόγραμμα της Toshiba χρησιμοποιεί την κάρτα. Γιατί αν την χρησιμοποιεί, τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα με τα Windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.