skevo_kos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Τελικα η λυση ηταν πιο απλη! Με ενα προσεκτικοτερο κοιταγμα στο κουτι της ψυκτρας, διαπιστωσα οτι διαθετει τη δικη της παστα. Με ενα δευτερο, βρηκα στο συνοδευτικο βιβλιαρακι και τις οδηγιες για την τοποθέτησή της... (thx, για τις μεταμεσονυκτιες απαντησεις!)
lionheart75 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα! Για να μην ανοιγω αλλο post, εχω μια παρομοια απορια. Μολις αγορασα την 95w εκδοση του ιδιου επεξεργαστη, ο οποιος δεν περιελαμβανε την ψυκτρα. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν τελικα ειναι αναγκαιο να βαλω θερμοαγωγιμη παστα, καθως στην εκδοση αυτη ο επεξεργαστης δεν εχει πανω του. Αν τελικα ναι μπορει να δωσει κανεις τιποτα συμβουλες? Που πρεπει να δωσω προσοχη κατα την εφαρμογη, ποση ποσοτητα να βαλω κτλ? Δεν το εχω ξανακανει και φοβαμαι μη τα θαλασσωσω (ειδικα στην ποσοτητα) Επισης, εχω απο παλια ενα σωληναριο παστας (περιπου 5ετιας) αχρησιμοποιητο το οποιο δεν το εχω ανοιξει. Μηπως ξερει κανεις αν ειναι ακαταλληλο λογω των πολλων ετων ? (ξερω χαζη ερωτηση αλλα θελω να ειμαι σιγουρος!) Aπο που τον αγόρασες αν επιτρέπεται ?
skevo_kos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Φιλε lionheart75, τον αγορασα απο Αμερικη, απο το http://www.tigerdirect.com. Επειδη δεν στελνει εκτος Αμερικης, χρησιμοποιησα τις υπηρεσιες του http://www.shopusashipinternational.com. Αν ενδιαφερεσαι και θες πιο αναλυτικες πληροφοριες πες μου και θα σου εξηγησω αναλυτικα ολη τη διαδικασια. Για την ιστορια, ολο το κοστος, μαζι με μεταφορικα και μια πολυ μικρη προμηθεια του shopusashipinternational πηγε περιπου 180 ευρω (250 δολλαρια) edit: και γενικοτερα αν ενδιαφερει την κοινοτητα των insomniacs το θεμα της αγορας απο site που δεν στελνουν Ελλαδα, με τη αξιοποιηση των αντιστοιχων 'διαμεσολαβητων', θα μπορουσα να γραψω κατι πληρεστερο, με βαση το ψαξιμο που εκανα τον τελευταιο καιρο
grimpr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Να από που θα αγοράσω την μπολντόζα και έναν δίσκο SS, με το δολάριο σε περιδίνηση ακόμη καλύτερα. Σε ευχαριστώ Barack Obama, ευχαριστώ κύριε Μπέν Σαλόμ Μπερνάκι.
teodkats Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Για την ιστορια, ολο το κοστος, μαζι με μεταφορικα και μια πολυ μικρη προμηθεια του shopusashipinternational πηγε περιπου 180 ευρω (250 δολλαρια) Πόσο ήταν τα μεταφορικά + προμήθεια; Τελωνείο; edit: και γενικοτερα αν ενδιαφερει την κοινοτητα των insomniacs το θεμα της αγορας απο site που δεν στελνουν Ελλαδα, με τη αξιοποιηση των αντιστοιχων 'διαμεσολαβητων', θα μπορουσα να γραψω κατι πληρεστερο, με βαση το ψαξιμο που εκανα τον τελευταιο καιρο Μας ενδιαφέρει....
skevo_kos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 OK! Με την πρωτη ευκαιρια θα κοιταξω να φτιαξω κατι σαν οδηγο...απλα, δυστυχως, ειμαι λιγο πηγμενος αυτη την εποχη και μαλλον θα το καθυστερησω λιγο. Επισης, οι αναλυτικες χρεωσεις του SUSI (συντομογραφια του shopusashipinternational) ηταν: - Paypal Charges= 7.37 USD (το 3.9% της αρχικης τιμης) - Domestic Shipping = 7.29 USD - Domestic Taxes = 0.00 - Shipping cost = 21.97 USD για την υπηρεσια 'Priority International (6-10 days)' ή 39,78 για την υπηρεσια Express International (3-5 days with Tracking) (εγω επελεξα τη 2η) Για τελωνειο, ευτυχως δεν ειχα καμια χρεωση! Αυτο, για οσους εχουν αντιστοιχη εμπειρια απο αντιστοιχες αγορες μεσω ebay, εξαρταται απο πολλα. Συνηθως μεσω USPS δεν πληρωνεις, και ειδικα αν το πακετο που εχει σταλει εχει χαρακτηριστει σαν 'low value' ή 'gift'. Στη δικη μου περιπτωση, συνεβη το εξης παραδοξο: Πριν απο 2 μηνες αγορασα μεσω τou SUSI (πρωτη φορα) την καρτα PowerColor 5750 Go! Green. Τους ειχα, λοιπον, ρωτησει αν μπορουσαν να χαρακτηρισουν το πακετο ως 'low value' ή 'gift', αλλα μου απαντησαν οτι αυτο δεν γινεται. Παρολα αυτα, και ενω η καρτα κοστιζε περιπου 180 USD, το πακετο οταν το παρελαβα ειχε απεξω τιμολογιο με 99.99 USD, ενω τελικα πληρωσα τελωνειο περιπου 3 ευρω (!). Στην περιπτωση του επεξεργαστη, το τιμολογιο εγραφε κανονικα την τιμη (190 USD), παρολα αυτα, οπως προανεφερα, μου ηρθε κανονικα χωρις να πληρωσω τιποτα extra.
LouCi4er Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 OK! Με την πρωτη ευκαιρια θα κοιταξω να φτιαξω κατι σαν οδηγο...απλα, δυστυχως, ειμαι λιγο πηγμενος αυτη την εποχη και μαλλον θα το καθυστερησω λιγο. Επισης, οι αναλυτικες χρεωσεις του SUSI (συντομογραφια του shopusashipinternational) ηταν: - Paypal Charges= 7.37 USD (το 3.9% της αρχικης τιμης) - Domestic Shipping = 7.29 USD - Domestic Taxes = 0.00 - Shipping cost = 21.97 USD για την υπηρεσια 'Priority International (6-10 days)' ή 39,78 για την υπηρεσια Express International (3-5 days with Tracking) (εγω επελεξα τη 2η) Για τελωνειο, ευτυχως δεν ειχα καμια χρεωση! Αυτο, για οσους εχουν αντιστοιχη εμπειρια απο αντιστοιχες αγορες μεσω ebay, εξαρταται απο πολλα. Συνηθως μεσω USPS δεν πληρωνεις, και ειδικα αν το πακετο που εχει σταλει εχει χαρακτηριστει σαν 'low value' ή 'gift'. Στη δικη μου περιπτωση, συνεβη το εξης παραδοξο: Πριν απο 2 μηνες αγορασα μεσω τou SUSI (πρωτη φορα) την καρτα PowerColor 5750 Go! Green. Τους ειχα, λοιπον, ρωτησει αν μπορουσαν να χαρακτηρισουν το πακετο ως 'low value' ή 'gift', αλλα μου απαντησαν οτι αυτο δεν γινεται. Παρολα αυτα, και ενω η καρτα κοστιζε περιπου 180 USD, το πακετο οταν το παρελαβα ειχε απεξω τιμολογιο με 99.99 USD, ενω τελικα πληρωσα τελωνειο περιπου 3 ευρω (!). Στην περιπτωση του επεξεργαστη, το τιμολογιο εγραφε κανονικα την τιμη (190 USD), παρολα αυτα, οπως προανεφερα, μου ηρθε κανονικα χωρις να πληρωσω τιποτα extra. Μαλιστα.Η κατασταση ειναι λιγο οτι να 'ναι δλδ.Ψιλομπερδεμα και αμα χρειαστεις RMA μπλεκεις πιστευω.
lionheart75 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Φιλε lionheart75, τον αγορασα απο Αμερικη, απο το http://www.tigerdirect.com. Επειδη δεν στελνει εκτος Αμερικης, χρησιμοποιησα τις υπηρεσιες του http://www.shopusashipinternational.com. Αν ενδιαφερεσαι και θες πιο αναλυτικες πληροφοριες πες μου και θα σου εξηγησω αναλυτικα ολη τη διαδικασια. Για την ιστορια, ολο το κοστος, μαζι με μεταφορικα και μια πολυ μικρη προμηθεια του shopusashipinternational πηγε περιπου 180 ευρω (250 δολλαρια) edit: και γενικοτερα αν ενδιαφερει την κοινοτητα των insomniacs το θεμα της αγορας απο site που δεν στελνουν Ελλαδα, με τη αξιοποιηση των αντιστοιχων 'διαμεσολαβητων', θα μπορουσα να γραψω κατι πληρεστερο, με βαση το ψαξιμο που εκανα τον τελευταιο καιρο Σε ευχαριστώ φίλε μου.
skevo_kos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Ναι, σιγουρα αν τυχει καποια αστοχια μπλεκεις! Στη συγκεκριμενη περιπτωση, ειπα να ρισκαρω, γιατι ηθελα τα συγκεκριμενα κομματια και δεν τα εβρισκα Ελλαδα (επισης ουτε στην Ευρωπη)
LouCi4er Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Ναι, σιγουρα αν τυχει καποια αστοχια μπλεκεις! Στη συγκεκριμενη περιπτωση, ειπα να ρισκαρω, γιατι ηθελα τα συγκεκριμενα κομματια και δεν τα εβρισκα Ελλαδα (επισης ουτε στην Ευρωπη) Μονο ετσι,αν δλδ θελεις κατι συγκεκριμενο και δεν το βρισκεις πουθενα αλλου και εισαι και διατεθιμενος να ρισκαρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.