madas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 αυτη την εβδομαδα προκειται να γινω κατοχος του συγκεκριμενου επεξεργαστη και θα ηθελα να ρωτησω αν η εργοστασιακη ψυκτρα που τον συνοδευει εχει ενσωματωμενη θερμοαγωγιμη παστα (καθως ετσι εχω διαβασει) η θα πρεπει ν αγορασω και να βαλω εγω extra. κανω αυτην την ερωτηση καθως θα φτιαξω μονος μου τον υπολογιστη
LeoNaXe Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 πρέπει να την έχει πανο στην ψήκτρα αλλα να προσέχεις μην το μαζέψεις με τιποτα όταν το βάζεις. αν και θα ήταν προτιμότερο να βάλεις άλλη πάστα
phanispal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Συμφωνώ, αλλά και με αυτή που θα δεις πάνω στη βάση της ψύκτρας μια χαρά θα είσαι.
madas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 δηλαδη αμα πορευτω με την εργοστασιακη θα ειμαι οκ, χωρις κανενα προβλημα στο μελλον????
lelos1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 δηλαδη αμα πορευτω με την εργοστασιακη θα ειμαι οκ, χωρις κανενα προβλημα στο μελλον???? μια χαρά θα είσαι μπορεί να σου κάνει λίγο θόρυβο άλλα αν έχεις 20euro πιστεύω αξίζει να τα δώσεις να βάλεις μια άλλη και στον μέλλον τον clockaris και και είσαι μια χαρά.
rafail1994 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Την παστά την έχει επάνω στην ψήκτρα το μόνο που θα κάνεις είναι να την βάλεις στο socket. Όσο για τον θόρυβο επειδή έχω τον 1090Τ με την μαμά ψήκτρα κάνει αρκετό θόρυβο ακόμη και σε idle κατάσταση.
madas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους σας για τις απαντησεις, αλλα η ερωτηση μου αφορα την παστα και οχι την ψυκτρα. στο site της amd αναφερει οτι δεν περιεχεται παστα στην συσκευασια http://www.amd.com/us/products/desktop/processors/phenom-ii/Pages/phenom-ii-pib.aspx Σε ενα site ειχα διαβασει οτι η παστα στις stock ψυκτρες ειναι ενσωματωμενη πανω σε αυτες και δεν χρειαζεται να βαλουμε επιπλεον. Εγω τωρα τι πρεπει να κανω?????:-(:-(
phanispal Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δεν παίζει να μη συνοδεύεται από θερμοαγώγιμη η ψύκτρα.
Benton Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Απλα θα βαλεις ετσι τη ψυκτρα(εχει ηδη στη βαση της θερμοαγωγιμη),οταν λεει οτι δεν περιεχει στη συσκευασια παστα εννοει σε ξεχωριστο σωληναριο....
madas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Απλα θα βαλεις ετσι τη ψυκτρα(εχει ηδη στη βαση της θερμοαγωγιμη),οταν λεει οτι δεν περιεχει στη συσκευασια παστα εννοει σε ξεχωριστο σωληναριο.... ευχαριστω πολυ.πιστευω με καλυψες πληρως!!!!
caution Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 ( είναι pre-applied πάνω στην ψύκτρα όπως στην εικόνα )
skevo_kos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα! Για να μην ανοιγω αλλο post, εχω μια παρομοια απορια. Μολις αγορασα την 95w εκδοση του ιδιου επεξεργαστη, ο οποιος δεν περιελαμβανε την ψυκτρα. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν τελικα ειναι αναγκαιο να βαλω θερμοαγωγιμη παστα, καθως στην εκδοση αυτη ο επεξεργαστης δεν εχει πανω του. Αν τελικα ναι μπορει να δωσει κανεις τιποτα συμβουλες? Που πρεπει να δωσω προσοχη κατα την εφαρμογη, ποση ποσοτητα να βαλω κτλ? Δεν το εχω ξανακανει και φοβαμαι μη τα θαλασσωσω (ειδικα στην ποσοτητα) Επισης, εχω απο παλια ενα σωληναριο παστας (περιπου 5ετιας) αχρησιμοποιητο το οποιο δεν το εχω ανοιξει. Μηπως ξερει κανεις αν ειναι ακαταλληλο λογω των πολλων ετων ? (ξερω χαζη ερωτηση αλλα θελω να ειμαι σιγουρος!)
phanispal Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Περί ποίας θερμοαγώγιμης πρόκειται; Ποια ψύκτρα έχεις; Με μια γρήγορη αναζήτηση στο τούμπι θα βρεις αρκετά σχετικά videos .
skevo_kos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Λοιπον, η παστα λεγεται Nano Grease της Titan (αν καταλαβα καλα απο τη συσκευασια). Για ψυκτρα θα βαλω τη Zalman CNPS10X Flex με δυο ανεμιστηρες Scythe S-Flex S-FDB 120mm Quiet Fan (δουλευουν στις 800 στροφες) Το 'τουμπι' εννοειτε οτι το σκεφτηκα, απλα ειπα να ψαξω αυριο γιατι τωρα ειναι ωρα για υπνο!
phanispal Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Χμμ.. αυτή που έχεις δεν πρέπει να είναι ό,τι πιο εύκολο στο άπλωμα, από κατασκευής δηλαδή, όχι επειδή είναι 5 ετών, που δεν ξέρω αν θα παίξει κι αυτό το ρόλο του. Btw, το insomnia δεν κοιμάται, θα 'πρεπε να το ξέρεις ωσάν elder member :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.