Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ξαφνικά shut down!!!

sixlibixlis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!!! Το τελευταίο τρίμηνο αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι με το pc μου όταν παίζω παιχνίδια! Μετά από κάποια λεπτά και όχι σε όλα τα παιχνίδια ο υπολογιστής κάνει shut down! Άνοιξα το pc και το ξεσκόνισα (Είχε πολύ πράμα), αλλά πάλι τα ίδια! Τι πιστεύετε ότι φταίει: Θερμοκρασία, η κάρτα γραφικών...? Η σύνθεση του pc μου είναι: intel 2 duo E8400 στα 3.00 Ghz, Ram 4 Gb (Kingston, δεν θυμάμαι χρονισμό), κάρτα γραφικών ATI HD 4850! Αν θέλετε παραπάνω στοιχεία πείτε μπου ακριβώς τι και θα τα παρέχω! Ευχαριστώ προκαταβολικά!

PS: Δεν έχω υπερχρονίσει τίποτα στο pc μου!

Δημοσ.
1. Ποιο τροφοδοτικό έχεις;

2. Από θερμοκρασίες πώς πας;

Έχω ένα thermaltake στα 700W! Οι θερμοκρασίες της κάρτας γραφικών όταν δεν παίζω παιχνίδι είναι από 90 έως 98 C και όταν παίζω έως και 110 C!!!

Δημοσ.
Έχω ένα thermaltake στα 700W! Οι θερμοκρασίες της κάρτας γραφικών όταν δεν παίζω παιχνίδι είναι από 90 έως 98 C και όταν παίζω έως και 110 C!!!

σίγουρα ??

με ποιο πρόγραμμα μέτρησες της θερμοκρασίες

Δημοσ.
σίγουρα ??

με ποιο πρόγραμμα μέτρησες της θερμοκρασίες

Με το catalyst control center που δίνει η ίδια η ATI στο site της! Είναι πολύ?

---------- Προσθήκη στις 12:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:07 ----------

Η 4850 σου είναι σαν αυτήν;

Είναι της asus! Δεν είναι σαν αυτή!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Αρχικά καθάρισέ τη όσο καλύτερα μπορείς.

Δεν είναι φυσιολογικό η συγκεκριμένη υλοποίηση να ανεβάζει τέτοιεα θερμοκρασίες.

Την καθάρισα και αφού έβγαλα ένα τόνο σκόνη απο μέσα, η θερμοκρασία δεν ανεβαίνει πάνω από 80 βαθμούς! Ευχαριστω!

Δημοσ.
Αρχικά καθάρισέ τη όσο καλύτερα μπορείς.

Δεν είναι φυσιολογικό η συγκεκριμένη υλοποίηση να ανεβάζει τέτοιεα θερμοκρασίες.

Την καθάρισα και αφού έβγαλα ένα τόνο σκόνη απο μέσα, η θερμοκρασία δεν ανεβαίνει πάνω από 80 βαθμούς! Ευχαριστω!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...