Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά για 3G, αν πάρεις απλά μία συσκευή από αυτές με το USB, δε θα μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου; Άλλωστε δεν είναι και για πολλές μετακινήσεις, οπότε γιατί να έχεις πρόσθετο βάρος όταν μπορείς απλά να το προσθέτεις όποτε το έχεις πραγματικά ανάγκη, αυτό το οποίο στο προσθέτει.

Σας μπέρδεψα;...

• Απαντ. 438
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικά για 3G, αν πάρεις απλά μία συσκευή από αυτές με το USB, δε θα μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου; Άλλωστε δεν είναι και για πολλές μετακινήσεις, οπότε γιατί να έχεις πρόσθετο βάρος όταν μπορείς απλά να το προσθέτεις όποτε το έχεις πραγματικά ανάγκη, αυτό το οποίο στο προσθέτει.

Σας μπέρδεψα;...

Δημοσ.
Όου, ευχαριστώ τότε!

Τότε, ακόμη καλύτερα. Με τη προσθήκη WiFi με πρωτόκολλο n, ίσως η συσκευή να ήταν ακριβότερη :P

Βέβαια, εγώ άκουσα ότι δε θα διαθέτει 3G. Πολλά ακούγονται.

Τα ολοκληρωμένα που είναι για b/g και b/g/n έχουν νομίζω διαφορά κάποια $, προστίθεται όμως άλλη μια αντέννα αλλά δεν ξέρω γιατί δεν βάζουν όλοι πλέον και n πρότυπο.

3G δεν θα έχει, δουλεία ίσως μπορείς να κάνεις με κάποιο 3g dongle αφού έχει USB Host, αλλά δεν έχω δει αν μπορείς να εγκαταστήσεις τέτοια συσκευή.

Δημοσ.
Όου, ευχαριστώ τότε!

Τότε, ακόμη καλύτερα. Με τη προσθήκη WiFi με πρωτόκολλο n, ίσως η συσκευή να ήταν ακριβότερη :P

Βέβαια, εγώ άκουσα ότι δε θα διαθέτει 3G. Πολλά ακούγονται.

Τα ολοκληρωμένα που είναι για b/g και b/g/n έχουν νομίζω διαφορά κάποια $, προστίθεται όμως άλλη μια αντέννα αλλά δεν ξέρω γιατί δεν βάζουν όλοι πλέον και n πρότυπο.

3G δεν θα έχει, δουλεία ίσως μπορείς να κάνεις με κάποιο 3g dongle αφού έχει USB Host, αλλά δεν έχω δει αν μπορείς να εγκαταστήσεις τέτοια συσκευή.

Δημοσ.

Λογικά με δεδομένο ότι δέχεται USB host θα επιτρεπει να δεχθει στικακι για κινητα δικτυα 3G, αφου η μονη διαφορα με τα υπολοιπα ειναι οτι το εχουν ενσωματωμενο, βεβαια δεν γνωριζω να υπαρχουν drivers για android αλλα μαλλον αυτο θα λυθει απο την εκδοση 3 και μετα....οποτε υπομονη...

Δημοσ.
Λογικά με δεδομένο ότι δέχεται USB host θα επιτρεπει να δεχθει στικακι για κινητα δικτυα 3G, αφου η μονη διαφορα με τα υπολοιπα ειναι οτι το εχουν ενσωματωμενο, βεβαια δεν γνωριζω να υπαρχουν drivers για android αλλα μαλλον αυτο θα λυθει απο την εκδοση 3 και μετα....οποτε υπομονη...

To Vega όμως που βγαίνει 1 Νοέμβρη έχει 3G, οπότε περιμένουμε λίγες μέρες να δούμε τι θα λέει. Γενικά οι επόμενοι 2 μήνες θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα στον χώρο των Tablets.

Δημοσ.
To Vega όμως που βγαίνει 1 Νοέμβρη έχει 3G, οπότε περιμένουμε λίγες μέρες να δούμε τι θα λέει. Γενικά οι επόμενοι 2 μήνες θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα στον χώρο των Tablets.

To vega βγαίνει στην Αγγλία όχι εδώ. Βγήκε και το πρώτο video με froyo

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=kS9Y4Zv5avU&feature=player_embedded[/ame]

οπότε λογικά δεν θα αργήσει η αναβάθμιση (εντάξει θέλει δουλειά σίγουρα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To vega βγαίνει στην Αγγλία όχι εδώ. Βγήκε και το πρώτο video με froyo

http://www.youtube.com/watch?v=kS9Y4Zv5avU&feature=player_embedded

οπότε λογικά δεν θα αργήσει η αναβάθμιση (εντάξει θέλει δουλειά σίγουρα)

Αχμ, αυτό είναι το Archos. Προφανώς ξέχασες να αναφέρεις τι δείχνει το βίντεο :-)

Επίσης: Έστειλα mail στο Κωτσόβολο και ρώτησα αν θα διαθέσουν το Vega στην Ελλάδα. Για να δούμε.

Επεξ/σία από giorgos147
Δημοσ.

Παίδες, και να μη το διαθέσουν Ελλάδα, μικρό το κακό. Τόσα site στέλνουν Ελλάδα πλέον με δωρεάν μεταφορικά και ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ.

Είπα 1 Νοέμβρη, γιατί τότε αναμένεται να δούμε κανα επίσημο Review.

Δημοσ.

Μόλις διάβασα ότι το Advent Vega, ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ τελικά!

Μου φαίνεται στο θέμα διαθεσιμότητας έβαλε τα γυαλιά σε όλους η Archos!

Δημοσ.
Μόλις διάβασα ότι το Advent Vega, ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ τελικά!

Μου φαίνεται στο θέμα διαθεσιμότητας έβαλε τα γυαλιά σε όλους η Archos!

:-(

||||||||||||||||||||||

Δημοσ.

Γιώργο, όσα έχουν Tegra 2 chip διαβάζω ότι τους βγάζουν προβλήματα, γι αυτό το έχουν γαμήσει το θέμα με τις αναβολές και τις καθυστερήσεις. Ελπίζω να μη ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ - ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

Δημοσ.

Αχμ, αυτό είναι το Archos. Προφανώς ξέχασες να αναφέρεις τι δείχνει το βίντεο :-)

Επίσης: Έστειλα mail στο Κωτσόβολο και ρώτησα αν θα διαθέσουν το Vega στην Ελλάδα. Για να δούμε.

Ναι όντως λάθος μου :-)

Γενικά είμαι πιο πολύ υπέρ του archos παρά για advent γιατί είναι σα να αγοράζεις turbox.

Δημοσ.
Ναι όντως λάθος μου :-)

Γενικά είμαι πιο πολύ υπέρ του archos παρά για advent γιατί είναι σα να αγοράζεις turbox.

Μη το λες! Και το netbook της advent, δεν ακουσα να έχει βγάλει σε κανέναν πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...