pigos23 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Εγώ πάλι έχω ήδη NetBook, και θα ήθελα να δοκιμάσω πώς είναι ένα Tablet κυρίως για λόγους... Φορητότητας, εφοσον εχεις ηδη netbook ΜΗΝ παρεις tablet 10'' Για ποια φορητοτητα μιλαμε?? Φορητο ειναι το internet tablet 5 που εχω πχ To 101 ενοειται οτι προοριζετε κυριως για home use... (κ γι αυτο με προβληματιζει η χρηστικοτητα του οπως ανεφερα ποιο πανω.Με τα γονατα να πιανεσαι δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα.Ας μας διαφωτισουν κ οι ipadακιδες ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 εφοσον εχεις ηδη netbook ΜΗΝ παρεις tablet 10'' Για ποια φορητοτητα μιλαμε??Φορητο ειναι το internet tablet 5 που εχω πχ To 101 ενοειται οτι προοριζετε κυριως για home use... (κ γι αυτο με προβληματιζει η χρηστικοτητα του οπως ανεφερα ποιο πανω) Κινητό με 4ρα οθόνη έχω, οπότε από φορητότητα οκ. Απλά θέλω κάτι να το κινώ μέσα στο σπίτι άνετα, γιατί το Netbook καπου με χαλάει. Άσε που από τη στιγμή που χάλασε της αδερφής μου ο φορητός με εκμεταλεύτηκε και μου το έχει πάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά το 101 είναι αρκετά μεγάλο ακόμα και για περιφορά μέσα στο σπίτι. Δεν κρατιέται εύκολα και κυρίως δεν μπορείς να γράψεις με τους 2 αντίχειρες στο soft keyboard καθώς κρατώντας το τα χέρια σου είναι αρκετά απομακρυσμένα μεταξύ τους. Αντίθετα στο 70άρι δεν συμβαίνει αυτό και προσωπικά το θεωρώ από τις καλύτερες ςπιλογές αυτή την στιγμή (ειδικά την version με τον 250άρι σκληρό που χωράνε τα πάντα)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά το 101 είναι αρκετά μεγάλο ακόμα και για περιφορά μέσα στο σπίτι. Δεν κρατιέται εύκολα και κυρίως δεν μπορείς να γράψεις με τους 2 αντίχειρες στο soft keyboard καθώς κρατώντας το τα χέρια σου είναι αρκετά απομακρυσμένα μεταξύ τους. Αντίθετα στο 70άρι δεν συμβαίνει αυτό και προσωπικά το θεωρώ από τις καλύτερες ςπιλογές αυτή την στιγμή (ειδικά την version με τον 250άρι σκληρό που χωράνε τα πάντα)... Ούτε για μέσα στο σπίτι το δεκάρι; Χμμ, πρέπει να δω κάποιο από κοντά. Κανένα Πλαίσιο ή Public στην Αθήνα λέτε να τα έχει διαθέσιμα στο κοινό προς δοκιμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 ο μόνος λόγος που δεν θα άλλαζα το netbook μου με ένα tablet, ειδικά για χρήση μέσα στο σπίτι, είναι αυτός που αναφέρθηκε ποιο πάνω, ταινίες στο κρεβάτι, ειδικά όταν είσαι ξαπλωμένος μπρούμυτα θα είναι άβολο sent from my HTC Magic using tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 ο μόνος λόγος που δεν θα άλλαζα το netbook μου με ένα tablet, ειδικά για χρήση μέσα στο σπίτι, είναι αυτός που αναφέρθηκε ποιο πάνω, ταινίες στο κρεβάτι, ειδικά όταν είσαι ξαπλωμένος μπρούμυτα θα είναι άβολο sent from my HTC Magic using tapatalk καλά γενικά είναι άβολο να βλέπεις ταινίες μπρούμυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 ειμαι ανάποδος, με βολεύει μπρούμυτα. Ανάσκελα πιάνομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomedor Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Είναι για μόνο μέσα στο σπίτι αλλά και για ταξίδια. Το netbook βολεύει περισσότερο λόγο όγκου, το ίδιο και ένα tablet που πιάνει ακόμα λιγότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppppetros Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Πάντως...είναι τίμια συσκευή,για αυτά που προσφέρει,και για την τιμή της!! Την έχω υπ'όψιν μου,σαν επόμενη αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Για δες πόσο τίμια είναι και αυτή η συσκευή με 280 ευρώ... Android 2.2 , Dual Cortex A9 1GHz, 512 ram/ 4GB storage και επεκτάσιμη με micro SD κάρτες Nvidia Tegra 2, 10,1'' οθόνη, 1080p dedicated hardware accelerator, WiFi b/g/n και bluetooth v3.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppppetros Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Ενδιαφέρον!! Πιό ''πλούσια'' χαρακτηριστικά,διαθέτει και 3G,αλλά....... και μεγαλύτερο βάρος. Μάλλον ο Κωτσόβολος θα το φέρει(αν το φέρει)πρώτος στην Ελλάδα. http://www.eurodroid.com/2010/10/update-full-tech-specification-of-the-dixons-advent-vega-android-2-2-tablet/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Ουάου! Πολύ δυνατό και πάμφθηνο μηχάνημα το παραπάνω! Αν και μόλις το φέρει ο Κωτσόβολος, μάλλον θα το τσιμπήσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 πολυ καλο φαινεται......θα παιρνει και την εκδοση 3.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δε βλέπω να έχει βγει ακόμα το Advent Vega πάντως. Ήταν να βγει στις 18 ΟΚΤ, δε το βλέπω σε κάποιο site. Από Νοέμβρη λογικά. Άντε να αρχίσουν τα reviews σιγά σιγά ---------- Προσθήκη στις 18:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:00 ---------- Το Advent Vega θα είναι στα καταστήματα της Αγγλίας 1 Νοέμβρη - ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 [/color]Το Advent Vega θα είναι στα καταστήματα της Αγγλίας 1 Νοέμβρη - ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ. Για Ελλάδα έχουμε κανένα στοιχείο; Σε τόσα χρήματα, αν κάποιος θέλει να πάρει ένα τέτοιο, είναι αστείο να μην επιλέξει το Advent. Το μόνο: Λέει ότι έχει 4 σημεία MultiTouch. Δηλαδή θα καταλαβαίνει έως 4... Δάκτυλα ταυτόχρονα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα