giorgos147 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 δεν διαφωνώ ότι είναι και τζόγος το θέμα αλλά δεν έχω βρει και τίποτα αξιόλογο στην κατηγορία των 300 ευρω.Παραπάνω δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω (άντε βαριά 350) Όντως, δεν υπάρχει σε αυτά τα λεφτά, αλλά σε κανένα μήνα θα μπορείς να το βρεις και μεταχειρισμένο και φθηνότερο, όπου έως τότε θα έχουμε μάθει και περί τίνος ακριβώς πρόκειται. Εγώ έχω αρχίσει και κοιτάω και προς iPad μεριά, γιατί, δε ξέρω... Θέλω να δω πώς είναι το iOS. Αλήθεια, τη 3.0 πότε τη περιμένουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δύσκολο σε ένα μήνα. Λογικά η καλύτερη στιγμή για αγορά θα είναι περίπου κατά το Μάρτη όπου θα έχουν βγεί πολλά μηχανάκια θα έχει ωριμάσει και λίγο η αγορά, αλλά επειδή είμαι από αυτούς που πραγματικά δεν αντέχουν να περιμένουν στη συγκεκριμένη περίπτωση ( δε μου έχει ξανασυμβεί αυτό ) θα αγοράσω το Archos και ελπίζω να με βγάλει ασπροπρόσωπο. Το gingerbread δεν ξέρουμε αν θα είναι η 3.0 μπορεί να είναι η 2,3. Λογικά αν το gingerbread είναι τελικά η 3.0 πιστεύω του χρόνου τέτοιο καιρό σε tablet άντε στη καλύτερη Ιούνιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δύσκολο σε ένα μήνα. Λογικά η καλύτερη στιγμή για αγορά θα είναι περίπου κατά το Μάρτη όπου θα έχουν βγεί πολλά μηχανάκια θα έχει ωριμάσει και λίγο η αγορά, αλλά επειδή είμαι από αυτούς που πραγματικά δεν αντέχουν να περιμένουν στη συγκεκριμένη περίπτωση ( δε μου έχει ξανασυμβεί αυτό ) θα αγοράσω το Archos και ελπίζω να με βγάλει ασπροπρόσωπο. Το gingerbread δεν ξέρουμε αν θα είναι η 3.0 μπορεί να είναι η 2,3. Λογικά αν το gingerbread είναι τελικά η 3.0 πιστεύω του χρόνου τέτοιο καιρό σε tablet άντε στη καλύτερη Ιούνιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Εγώ γενικά δε μπορώ να περιμένω για γκατζετάκια, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορώ να κάνω υπομονή, έως τα Χριστούγεννα τουλάχιστον, ώστε να δω αν υπάρξει κάτι νέο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Εγώ γενικά δε μπορώ να περιμένω για γκατζετάκια, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορώ να κάνω υπομονή, έως τα Χριστούγεννα τουλάχιστον, ώστε να δω αν υπάρξει κάτι νέο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Εγώ γενικά δε μπορώ να περιμένω για γκατζετάκια, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορώ να κάνω υπομονή, έως τα Χριστούγεννα τουλάχιστον, ώστε να δω αν υπάρξει κάτι νέο. Έτσι ακριβώς, πιστεύω μέσα στον Νοέμβρη θα έχουμε μπόλικες ανακοινώσεις με ημερομηνίες κλπ, οπότε θα ξέρουμε τι παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Εγώ γενικά δε μπορώ να περιμένω για γκατζετάκια, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορώ να κάνω υπομονή, έως τα Χριστούγεννα τουλάχιστον, ώστε να δω αν υπάρξει κάτι νέο. Έτσι ακριβώς, πιστεύω μέσα στον Νοέμβρη θα έχουμε μπόλικες ανακοινώσεις με ημερομηνίες κλπ, οπότε θα ξέρουμε τι παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Γνωρίζει κανείς τον τύπο του σκληρού δίσκου που θα φοράει το 250άρι Archos 70 (Χωρίς το microSD slot)? 2,5άρης ή 1,8 και στα πόσα rpm? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Πολυ εντονος ο προβληματισμος απο οτι βλεπω. Λοιπον ειχα προπαραγγειλει το 101 με 8 γιγκα μνημης που ειναι τελειο για μενα και να δουμε αν οντως η ραμ ειναι 256ΜΒ. Παντως εκει που ελεγε διαθεσιμοτητα το γνωστο ηλ.καταστημα 20/10 τώρα πηγε 7/11. Παντως απο οτι ειδα στα χαρακτηριστικα του οχι μονο παιρνει andorid market αλλα μπορει να αναβαθμιστει ΟΤΑ, αρα παιρνει και την 3.0 που θα βγει μαλλον αρχες του ετους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Πολυ εντονος ο προβληματισμος απο οτι βλεπω. Λοιπον ειχα προπαραγγειλει το 101 με 8 γιγκα μνημης που ειναι τελειο για μενα και να δουμε αν οντως η ραμ ειναι 256ΜΒ. Παντως εκει που ελεγε διαθεσιμοτητα το γνωστο ηλ.καταστημα 20/10 τώρα πηγε 7/11. Παντως απο οτι ειδα στα χαρακτηριστικα του οχι μονο παιρνει andorid market αλλα μπορει να αναβαθμιστει ΟΤΑ, αρα παιρνει και την 3.0 που θα βγει μαλλον αρχες του ετους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Aν είναι αναβαθμίσημα (Το 101 και το 70) στην 3.0 τότε βλέπω να ανεβαίνουν χαλαρά στην κορυφή της λίστας με best VFM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Aν είναι αναβαθμίσημα (Το 101 και το 70) στην 3.0 τότε βλέπω να ανεβαίνουν χαλαρά στην κορυφή της λίστας με best VFM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Πολυ εντονος ο προβληματισμος απο οτι βλεπω. Λοιπον ειχα προπαραγγειλει το 101 με 8 γιγκα μνημης που ειναι τελειο για μενα και να δουμε αν οντως η ραμ ειναι 256ΜΒ. Παντως εκει που ελεγε διαθεσιμοτητα το γνωστο ηλ.καταστημα 20/10 τώρα πηγε 7/11. Παντως απο οτι ειδα στα χαρακτηριστικα του οχι μονο παιρνει andorid market αλλα μπορει να αναβαθμιστει ΟΤΑ, αρα παιρνει και την 3.0 που θα βγει μαλλον αρχες του ετους... Περιμένω με ανυπομονησία τη γνώμη σου! Πότε θα το έχεις πάνω-κάτω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigos23 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Εγω παντως ακομα με προβληματιζει το αν θα τσιμπησω το 101 ή ενα netbook Τα βασικα πραγματα που κανω (ιντερνετ,μουσικη,σειρες κ καμια ταινια σπανια) οδηγουν σε tablet Παρολα αυτα δεν ξερω αν θα με βολεψει το συγκεκριμενο... (πχ με το netbook μπορω να δω καμια σειρουλα το βραδυ στο κρεβατι ξαπλωμενος.Οταν καθεσε στην καναπεδια παλι νομιζω το να εχεις πανω σου το netbook ειναι πιο βολικο. Mε το tablet??Ουτε με το ενα χερι μπορεις να το κρατησεις κ ουτε γενικα για πολυ ωρα θα βολευει να εχεις ως stand τα ποδια σου... γενικα ο τροπος με τον οποιο θα πρεπει να το κρατας νομιζω περιοριζει παρα το μυτερο stand για σταθερο χωρο που εχει (αν κρινω απο αυτο που εχει το archos 5 internet tablet που εχω) Κατα τα αλλα εμενα σαν specs με υπερκαλυπτει (κ ουτε εχω το κολημα να εχω 3000 εφαρμογες ετσι ωστε να εχω προβλημα με την διαχειριση του χωρου μνημης) Αλλα πραγματα πιο πρακτικα με απασχολουν...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Εγώ πάλι έχω ήδη NetBook, και θα ήθελα να δοκιμάσω πώς είναι ένα Tablet κυρίως για λόγους... Φορητότητας, γιατί, αν θέλετε πιστέψτε με, το Netbook συνέχεια βαριόμουν και βαριέμαι να το κουνήσω! Όντως, το θέμα του "πώς θα το κρατάς" τώρα που το σκέφτομαι είναι ένα θέμα, αλλά δε νομίζω να κουράζει πολύ. Αν είσαι στο κρεβάτι και το έχεις για παράδειγμα, απλά θα έχεις τα γόνατα ψηλά. Αν είσαι στο δρόμο πάλι και το έχεις, ίσα-ίσα που θα μπορείς να το λειτουργείς, σε αντίθεση με ένα Netbook που φυσικά στο δρόμο είναι αδύνατον να το έχεις και να προχωράς. -όχι ότι θα βγει άνετα κάποιος με τη ταμπλέτα στο χέρι, εκεί χρειάζεσαι ένα κινητό, απλά ένα παράδειγμα χρηστικότητας δίνω-. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα