Προς το περιεχόμενο

Νέα tablets Archos 101 και γνώμες

21century

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι, η οθόνη έχει πρόβλημα με τις γωνίες θέασης.

Το ερώτημα είναι αν κάποιος μπορεί ή θέλει να διαθέσει τα

σχεδόν διπλά λεφτά για το xoom ή για το galaxy.

Είναι σαν να συγκρίνει κάποιος το Fiat με την

mercedes στα αυτοκίνητα. Άλλη κλάση ποιότητας

και τιμής. Στην τελική ότι

πληρώνεις έχεις.

Ναι το 101 το έχω εδώ και 2 βδομάδες και δεν

έχω μετανιώσει για την αγορά του, και η οθόνη

στην σωστή γωνία είναι ξεκούραστη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 438
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ΑΙΚ μπορείς να μας πεις που το χρησιμοποιείς και σε ποιο βαθμό έχει αντικαταστήσει κάποιες άλλες φορητές συσκευές που είχες;

προσωπικα εγω περιμενω το zte light v2 που θα κυκλοφορησει τελη μαρτη στο εξωτερικο με οθονη pixelq :rolleyes: θελω να πιστευω οτι η τιμη πωλησης θα ναι φυσιολογικη και αρκετα ανταγωνιστικη σε σχεση με καποια μεγαθηρια

Ναι το μηχανακι το ήθελα για να διαβάζω τεχνικά pdf μακριά από τον υπολογιστή (στον καναπέ και στο κρεβάτι).

500 σελίδες κείμενο με μαθηματικά σύμβολα και δεν αργεί καθόλου. Το zoom in και out είναι ομαλότατο

και η αναζήτηση παιχνιδάκι. Αλλά και σε djvu τα πάει πολύ καλά. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για αυτή την χρήση.

Τα λογοτεχνικά βιβλία πάντως είναι καλύτερο να μετατραπούν σε epub format πρώτα

(χρησιμοποιώ το calibre για αυτή την δουλειά)

και να τα διαβάζει κανείς με εφαρμογή όπως το aldiko ή το laputa.

Το ipad το έβλεπα σοβαρά, μέχρι που διαπίστωσα ότι εκτός ότι ήθελε σχεδόν τα διπλά λεφτά δεν ήταν

δυνατόν να το δω από τον υπολογιστή μου που τρέχει linux (υπάρχουν λύσεις για εγκατάσταση itunes σε

vmware και εικονικές εγκαταστάσεις windows που όμως υπολειτουργούν, τουλάχιστον αυτό κατάλαβα ψάχνοντας στο google).

Δοκίμασα επίσης να δω ταινίες μερικές έπαιξαν κατευθείαν κάποιες άλλες ήθελαν codecs

αλλά δεν ασχολήθηκα να τα βρω ή να βρω άλλους players.

Η εμπειρία του σερφαρίσματος στο δίκτυο επίσης είναι από ικανοποιητική μέχρι απολαυστική.

Παίδες αυτό το είδατε;

http://www.youtube.com/watch?v=RQIldenURrQ

Μπορείς να παίξεις Baldur's Gate σε android. Εγκατέστησα το gemrb, αλλά δεν έχω κάπου πρόχειρο το παιχνίδι. Το δοκίμασε κανείς;

Σκέφτομαι ότι με ένα usb mouse, θα είναι απόλαυση.

P.S.

Μέχρι στιγμής έγω δοκιμάσει αρκτετά παιχνίδια από το Scummvm. Γενικά παίζουν καλά, αλλά λίγο το touchscreen με χαλάει.

• 3 μήνες μετά...

Κάποιος από τους κατόχους του Archos 101 IT έχει καταφέρει να το συνδέσει (tether) με κάποιο κινητό και να μπει στο internet;;;

Αν ναι, πώς;;;;; Εγώ έχω ένα SE X8 κι ένα SE C510 και δεν κατάφερα να συνδεθώ είτε με BT είτε με USB...

• 3 μήνες μετά...

παιδια γειά σας

το Archos 70 το ήθελα από όταν βγήκε αλλά δεν το πήρα τελικά. Τώρα με την προσφορά της εβδομάδας του eshop (200 ευρω την έκδωση των 8 γίγα) όμως το ξανα σκέφτομαι. Έχω όμως μερικές απορίες σχετικά με το Android του Archos. Αρχικά, αφού δεν μπορεί να πάρει την τελευταία έκδοση του android,υπάρχουν εφαρμογές στο marketplace που δεν δουλεύουν σε αυτό?Επίσης,multitasking έχει?Μπορώ δηλαδή να ακούω μουσική και να σερφάρω ταυτόχρονα?Τέλος,στο γράψιμο κειμένου(250-350 λέξεις),πως τα πάει?

Και multitasking εχει, και το marketplace είναι τεράστιο (σκέψου ότι όλα τα κινητά είναι σε έκδοση 2.χ). Το μόνο κακό είναι η οθόνη. Αν την δοκίμασες και δεν σε ενοχλέι, προχώρα άφοβα.

το 101 παντος που το ειχα χρησιμοποιησει εγω οταν το ειχε αγορασει ενας φιλος ο οποιο δεν ηταν καθολου ευχαριστημενος οπως το επεξεργαστικα και εγω καταλαβα οτι ηταν πεταμενα λεφτα γιατι η οθονη το ηταν αθλια ηταν αργο το ιντερνετ δεν ειχε καλη εμβελια και δεν ειχε ανδροιτ μαρκετ απαραδεκτο και απο ποιοτητα οσοι το εχετε ξερετε πως εχει...Το πούλησε και πήρε ένα acer 10αρι δεν ρωτησα ποιο ειναι αλλα σαν πρωτη οψη παρα πολυ καλη ποιοτητα μωλις το πηρα λιγο στα χερια μου και μπηκα στο ιντερνετ μερα με την νυχτα με το αλλο απο οθονη απο ταχυτητα διοτι ειχε τεγκρα 2πυρινο,ανδροιτ μαρκετ εγκατεστημενο και δουλευε.Μπορω να πω ηταν ενα ολοκληρομενο ταblετ καμια σχεση με το αrchοs.Το καλυτερο ηταν οτι η αυτονομια του μου ειπε οτι μπορει να φτασει και τις 10 ωρες με ιντερνετ.Μπορει να εχει μεγαλη διαφορα στην τιμη αλλα αξιζει να περιμενη για να μαζεψεις την διαφορα των 100-150 ευrο...

ρε παιδια το archos δεν το εχω δει απο κοντα,αλλα διαβαζω εδω πως ολοι λετε για την κακή του οθώνη,ενώ σε όλα τα review/video (για το 70 παντα) στο νετ ακουω πως η οθώνη του είναι τρομερη....τι παιζει ακριβως και δεν σας αρεσει?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Παιδιά μέσα στις επόμενες μέρες πρόκειται να το αγοράσω μεταχειρισμένο για 200 ευρώ. Προσωπικά το θέλω μόνο για ίντερνετ, chat, skype και για να βγάζω εικόνα στην τηλεόραση μου μέσω HDMI. Σκοπεύω να το χρησιμοποιήσω σαν media player, κατά κάποιο τρόπο. Θα ήθελα την βοήθεια κάποιου που να το έχει καιρό ώστε να μου πει για τα θέματα αναβαθμίσεων, μάρκετ και γενικά τα βασικότερα που πρέπει να γνωρίζω (δεν έχω καθόλου εμπειρία από android, μόνο από ios). Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δεν το προτείνω σε καμία περίπτωση για αγορά.

Η 256 ram και η άθλια οθόνη και πολλά άλλα είναι αποτρεπτικοί παράγοντες.

Το πούλησα έβαλα τη διαφορά και πήρα ένα ipad2 η διαφορά χαώδης, σαν να οδηγάς fiat και να πάρεις porche.

Φιλε μου για 200 ευρω θεωρώ ότι μου προσφέρει ότι χρειάζομαι. Δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω 300 ευρω το λιγότερο για ένα iPad, απο την ώρα ειδικά που έχω ήδη το iPhone 4. Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επιλογή για τις δουλειές που θέλω!

Έβλεπα το Archos 80 G9 το οποίο κοστίζει 250 ευρώ από την επίσημη ιστοσελίδα. Έχει κανείς γνώση για αυτό; Διαβάζω πως είχε ένα πρόβλημα με την οθόνη από το εργοστάσιο, παρόλα αυτά θεωρώ πως έχει πολύ καλές προδιαγραφές. Το έχει δουλέψει κανείς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...