Προς το περιεχόμενο

Νέα tablets Archos 101 και γνώμες

21century

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 438
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μολις με ειδοποιησαν απο το eshop οτι ηρθε το archos 101 8gb που ειχα παραγγειλει απο οκτωβριο, οποτε αν καποιος το θελει με ενημερωνει με πμ και παει και το παιρνει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μολις με ειδοποιησαν απο το eshop οτι ηρθε το archos 101 8gb που ειχα παραγγειλει απο οκτωβριο, οποτε αν καποιος το θελει με ενημερωνει με πμ και παει και το παιρνει.

πόσο το έχουν;;

Πήρα το Vega στα χέρια μου χθες. Ακομα και χωρις τα προσθετα του modaco που το βελτιστοποιουν, σε στοκ κατάσταση, ειναι πολύ γρήγορο, δεν κολλάει πουθενά, πραγματικά πρέπει να δείτε πως κάνει pinch to zoom. Ελαφρά βαρύτερο και λίγο πιο παχύ απ'το ipad βαραίνει το χέρι, η μπαταρία του όμως ειναι επιπέδου iPad. Σήμερα το επέστρεψα και πήρα τα χρήματά μου πίσω γιατί όπως έγραψε ο φίλος για το Archos έτσι και στην περίπτωση του Vega η οθόνη έχει πολύ χαμηλές γωνίες θέασης και πολύ υψηλό bleeding, δηλαδή ειναι ένα ισχυρό μηχάνημα με οθόνη πολύ χαμηλής ποιότητας. Αν κάποιος έχει μέτριες απαιτήσεις μπορεί να κάνει πλοήγηση και πολλά ακόμα αλλά σίγουρα το Vega δεν κάνει για ανάγνωσή βιβλίων και αν ρωτήσετε εμένα δεν κάνει για ανάγνωση γενικώς. Αυτό που έμαθα από αυτή μου την αγορά ειναι ότι οσο αφορά τα tablets η ποιότητα της οθόνης ειναι απολύτως ουσιώδης παράγοντας, πλεον προτιμαω να δωσω παραπανω λεφτα για καλη οθονη, αν το iPad είχε android σίγουρα θα το αγόραζα.

Το γεγονός είναι ότι η aple έχει κάνει το όνομά της ακριβώς λόγω του ότι διατηρεί τον κλειστό χαρακτήρα στα προϊόντα της ώστε να μπορεί να τα ελέγχει σε όλα τα επίπεδα. Για αυτό είναι τόσο υψηλής ποιότητας το hardware. Φαντάσου να επέτρεπε την χρήση του ios στον κάθε κατασκευαστή τι θα βλέπαμε

Πήρα το Vega στα χέρια μου χθες. Ακομα και χωρις τα προσθετα του modaco που το βελτιστοποιουν, σε στοκ κατάσταση, ειναι πολύ γρήγορο, δεν κολλάει πουθενά, πραγματικά πρέπει να δείτε πως κάνει pinch to zoom. Ελαφρά βαρύτερο και λίγο πιο παχύ απ'το ipad βαραίνει το χέρι, η μπαταρία του όμως ειναι επιπέδου iPad. Σήμερα το επέστρεψα και πήρα τα χρήματά μου πίσω γιατί όπως έγραψε ο φίλος για το Archos έτσι και στην περίπτωση του Vega η οθόνη έχει πολύ χαμηλές γωνίες θέασης και πολύ υψηλό bleeding, δηλαδή ειναι ένα ισχυρό μηχάνημα με οθόνη πολύ χαμηλής ποιότητας. Αν κάποιος έχει μέτριες απαιτήσεις μπορεί να κάνει πλοήγηση και πολλά ακόμα αλλά σίγουρα το Vega δεν κάνει για ανάγνωσή βιβλίων και αν ρωτήσετε εμένα δεν κάνει για ανάγνωση γενικώς. Αυτό που έμαθα από αυτή μου την αγορά ειναι ότι οσο αφορά τα tablets η ποιότητα της οθόνης ειναι απολύτως ουσιώδης παράγοντας, πλεον προτιμαω να δωσω παραπανω λεφτα για καλη οθονη, αν το iPad είχε android σίγουρα θα το αγόραζα.

Εγώ παρα τα όσα είχα πει έκανα τη καρδιά μου "πέτρα" και πήρα το iPad. Παιδιά είναι καταπληκτική συσκευή, μπορεί να έχει περιορισμούς αλλά με jailbreak όλα ξεπερνιουνται. Ήμουν στο παρα 1 να πάρω το Archos 101 αλλά τελευταία στιγμή αυτό που σκέφτηκα ήταν το ότι χωρίς USB τη παλεύω αλλα με χάλια οθόνη είμαι σίγουρος ότι δεν θα τη πάλευα. Επίσης το γεγονός ότι έχω κινητο android με έσπρωξε να πάω σε iOS για να το δω και αυτό και ρε παιδιά ότι και να λέμε είναι πολυ μπροστά. Έχει παιχνίδια σοβαρά και ωραία παιχνίδια, εφαρμογές ωραίες και τα πάντα λειτουργούν άνετα. Επίσης αν δεν κανείς jailbreak είναι μια οικονομική ρουφηχτρα ευτυχώς υπάρχει και ο installous. Δυστυχώς παιδιά το android είναι πολυ πίσω ακόμα στο θέμα apps. Πρέπει οπωσδήποτε να αναδιοργανωθεί το market το AppStore είναι πολυ μπροστά.

Απλά περιορισμοί ρε αδελφέ το ipad.

Στο 2011 συσκευή mulτimedia να μην έχει usb!

Να μην είναι copy-paste τα αρχεία (δεν ξέρω με το jailbreak τι γίνεται)!

Να παίζει από βίντεο μόνο mp4 αρχεία!

Να μην έχει μπροστινή κάμερα!

Να είμαι παντρεμένος με το itunes!

Η οθόνη να είναι 4:3 όταν όλα πια τηλεοράσεις κτλ κινούνται στο wide!

Να μην παίρνει μια flash memory extra!

Να μην έχει μια έξοδο hdmi!

Και το βασικό ένα χρόνο μετά στην Ελλάδα το πιο απλό μοντέλο 16gb να κάνει 530 ευρώ!!!

Ναι συμφωνώ για τα παιχνίδια του αλλά ποιος θα παίξει πάνω από 10 λεπτά με τιμόνι (ipad) μισού κιλού!

Ναι έχει τα καλά του αλλά έχει και αξεπέραστα θέματα η apple.

Τυχαίο το όνομα jailbreak, ε όχι να πληρώσω για να νοιώθω φυλακισμένος!

Και το βασικό ένα χρόνο μετά στην Ελλάδα το πιο απλό μοντέλο 16gb να κάνει 530 ευρώ!!!

Ναι συμφωνώ για τα παιχνίδια του αλλά ποιος θα παίξει πάνω από 10 λεπτά με τιμόνι (ipad) μισού κιλού!

συμφωνω απολυτα με τον φιλο μου εδω περα..

με εχει καλυψει σε ολα..

το μονο καλο της apple ειναι το apple store που οκ ειναι πολυ μπροστα σε σχεση με το android... βεβαια και στον android βρισκεις οτι θελεις απλα αν θελεις πχ να κανεις μια μαθηματικη πραξη στο android εχει 2 εφαρμογες , ενω στο apple store εχει 22...

τι να της κανω ολλες αυτες απο την στιγμη που υπαρχει μια που να με καλυπτει??

+++ οτι σε 1-2 μηνες που θα βγει το honeycomb πιστευω οτι θα δωσουν μεγαλη βαση στο android market οποτε θα ανεβει αισθητα!!

Καλά όλα αυτά που λες αλλα το iPad δεν κουράζει είναι ξεκουραστούν εργαλείο. Και εγώ τα ίδια ακριβώς έλεγα αλλα αν παίξεις λίγο μαζί του αν το ζήσεις λίγο σαν συσκευή δε θα σε πειράζουν αυτά. Δε θα με χαλαγε το hdmi αλλα δεν είναι και τόσο σπουδαιογια εμένα. Καλό το USB και σίγουρα χρήσιμο αλλα πρέπει να καταλάβετε ότι το iPad είναι μια συσκευή που σου δίνει τόσο ωραίο και smooth περιβάλλον που του συγχωρεις τα ελλατωματα του. Μια εβδομάδα τώρα δεν μου έχει χρειαστεί το USB και ούτε ένιωσα την ανάγκη για κάποιο εξωτερικό πληκτρολόγιο απλά δουλεύει και ότι κάνει το κάνει σχεδόν τέλεια. Επίσης με jailbreak streamαρεις όλα σου τα αρχεία απο το pc και τουλάχιστον για μέσα στο σπίτι είναι πιο βολικό απο τα USB.Όσο για το γεγονός ότι βγαίνει σε 2 μήνες το iPad 2 λογικά Ευρώπη θα έρθει τον Ιούνιο και εγώ βάδισμα να περιμένω.

Off topic

. Επίσης με jailbreak streamαρεις όλα σου τα αρχεία απο το pc και τουλάχιστον για μέσα στο σπίτι είναι πιο βολικό απο τα USB

Γίνεται και χωρίς jailbreak.....αν δεν κάνω λάθος.

Off topic

Γίνεται και χωρίς jailbreak.....αν δεν κάνω λάθος.

Ναι αλλα πρέπει να πληρώσεις το app ενώ με jailbreak και installous δωράκι απο το θείο. Όσο για το streaming που λέω εμένα με βολεύει γιατί τις ταινίες ο media player τις παίρνει με LAN απο το pc και το iPad με wifi πραγματικά δεν μου έχει χρειαστεί το USB. Δε θα με χαλαγε αλλα μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτο. Γενικα το iPad χωρίς jailbreak είναι σαν μια πόλη ώραια ξανθιά γκομεναρα ----χρηματορουφηχτρα

Γενικα το iPad χωρίς jailbreak είναι σαν μια πολύ ώραια Ελληνίδα ξανθιά γκομεναρα ----χρηματορουφηχτρα

στο διόρθωσα. Στην Ελλάδα το ξανθό ειναι υπερεκτιμημενο λιγουλακι γιατί δε συναντιέται πολύ συχνά, γιατι η κοινωνια ειναι κοινωνια μοστρας και γιατί οι άντρες εκδηλώνονται σφυριζοντας και γαυγιζοντας με αποτέλεσμα οι ομορφες Ελληνιδες να την υπερψωνιζουν.

Στο θέμα μας τώρα για μένα τα Archos 101, advent vega και συναφή είναι από εδώ και πέρα αδιάφορα όχι γιατί δεν είναι ικανά εργαλεία και ειδικά το δεύτερο αλλά γιατί δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά με προϊόντα που έχουν επιεικώς απαράδεκτη οθόνη. Περιμένω είτε το Ipad 2 είτε κατά προτίμηση κάποιο android tablet με IPS οθόνη σαν του iPad.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...