Jastonas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δε με καλυπτει τελικα και το δινω στα 350 ευρω.οποιοσ ενδιαφερεται ασ μου στειλει μηνυμα! Μπορείς να μας πεις γιατί δεν σε καλύπτει; Μήπως σου λείπουν τα gapps; Δεν έχει καλή οθόνη; Responsiveness; Δοκίμασες root και κάποιο tweak/optimization;
tiniakos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Το μηχάνημα είναι σούπερ για τα λεφτά του απλά εμένα δεν μου κάθισε καλά. Η οθόνη έχει άμεση απόκριση παίζει άψογα τα mkv με εξωτερικούς υπότιτλους και οτιδήποτε από οποιοδήποτε usb. Δε με βολεύει ίσως που είναι wide.Η μπαταρία έχει πολύ καλή αυτονομία. έχω και το zte blade και βρίσκω πολύ καλύτερη τη λειτουργία του android στο archos ίσως λόγω του δυνατότερου επεξεργαστή!
JIMBOAthens Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δε με βολεύει ίσως που είναι wide. Απολύτως σεβαστό αυτό που λες. Γι'αυτό και παλαιότερα είχα πει πως το 70άρι κάθεται πολύ καλύτερα στα χέρια και φυσικά πληκτρολογείς πολύ πιο εύκολα καθώς χρησιμοποιείς και τους δύο αντίχειρες. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά τα χρήματα που ζητάς δεν υπάρχει περίπτωση να τα πιάσεις. Ρίξε την τιμή για να φύγει ή βάλε λίγο νερό στο κρασί σου και συμβίωσε μαζί του...
tiniakos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δε συμφωνώ μαζί σου το μηχάνημα είναι ολοκαίνουργιο μιας ημέρας χωρίς ούτε σημαδάκι, αδούλευτο δηλαδή στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε για δείγμα οπότε τα 350 είναι μια λογική τιμή νομίζω! Ψάξε να δεις άλλα πράγματα παλαιότερα πόσο τα πουλούσα σε τιμές σκότωμα αλλά εδώ έχουμε άλλη περίπτωση!
Jastonas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δε συμφωνώ μαζί σου το μηχάνημα είναι ολοκαίνουργιο μιας ημέρας χωρίς ούτε σημαδάκι, αδούλευτο δηλαδή στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε για δείγμα οπότε τα 350 είναι μια λογική τιμή νομίζω! Ψάξε να δεις άλλα πράγματα παλαιότερα πόσο τα πουλούσα σε τιμές σκότωμα αλλά εδώ έχουμε άλλη περίπτωση! Όντως, δυστυχώς είναι πολλά τα λεφτά. Στα ιντερνετικά μαγαζιά στο σκρουτζ το βρίσκεις από 300-325. Βέβαια σε όλα που πήρα τηλ λέει θα το φέρουν σε λίγες μέρες αλλά και πάλι...
tiniakos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Όντως, δυστυχώς είναι πολλά τα λεφτά. Στα ιντερνετικά μαγαζιά στο σκρουτζ το βρίσκεις από 300-325. Βέβαια σε όλα που πήρα τηλ λέει θα το φέρουν σε λίγες μέρες αλλά και πάλι... Το 16gb πουλάω όχι το 8!
efo355 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Το λάθος σου ήταν ότι πήρες το 16 gb. Πιο εύκολα θα πουλούσες το 8αρι γιατί για το 16 γενικά δεν ψήνονται πολλοί και καλά κάνουν μιας και τα 50 ευρώ διαφορά που έχουν δεν δικαιολογούνται. Γενικά και ipad αν θέλει κάποιος να πουλήσει πιο εύκολα θα πουλήσει το 16gb wifi παρά οποιαδήποτε άλλο. Τα λεφτά που ζητάς λογικά είναι για το archos ( ουσιαστικά κάνεις δώρο τα μεταφορικά )αλλά εφόσον υπάρχει το 8αρι καινούριο με 50 ευρώ κάτω δε νομίζω ότι θα στερηθεί κάποιος τη χαρά του να το ανοίξει ολοκαίνουριο. Γνώμη μου βάλτο 325 όσο πουλάει το e-shop το 8αρι και θα το σπρώξεις...
forgotten Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 εχω ενα lenovo s12 ion netbook και σκεφτομαι να το πουλησω για να παρω αυτο κατα την γνωμη σας αξιζει ?
vangelis_k Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Είμαι της άποψης ότι ένα tablet μπορεί να συμπληρώσει ένα netbook και όχι να το αντικαταστήσει πλήρως στην παρούσα φάση κυρίως λόγω μη ικανοποιητικής υποστήριξης εφαρμογών γραφείου.
tiniakos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Είναι ένα ωραίο άχρηστο για πολλούς γκάτζετ το tablet!
Skylined Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Αφού αγοράζετε από έξω γιατί δεν πέρνετε το Vega
Jastonas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Αφού αγοράζετε από έξω γιατί δεν πέρνετε το Vega Ή το Folio 100; Μάλλον γιατί η κατασκευή τους λένε δεν είναι πολύ καλή και έχουν γενικά προβλήματα αλλά δεν ξέρω με σιγουριά να πω..
Skylined Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Ή το Folio 100; Μάλλον γιατί η κατασκευή τους λένε δεν είναι πολύ καλή και έχουν γενικά προβλήματα αλλά δεν ξέρω με σιγουριά να πω.. Το vega με τα customizations του modaco είναι μια χαρά. Σε λίγες μέρες που θα το χω στα χέρια μου θα γράψω εντυπώσεις
Jastonas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Το vega με τα customizations του modaco είναι μια χαρά. Σε λίγες μέρες που θα το χω στα χέρια μου θα γράψω εντυπώσεις plz do! Και πες τότε που μπορούμε να προμηθευτούμε και εμείς ένα...
dragonios Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Λίγα λόγια μετά από 5 μέρες συμβίωσης. Γενικά η οθόνη είναι επιικώς άθλια, όσον αφορά τη γωνία θέασης. Αν κάποιος όμως το γύρισει 180 μοίρες (το κρατήσει ανάποδα), είναι ανεκτό. Προσωπικά συνήθισα τις γωνίες θέασης, αλλά δεν παύει να είναι ενοχλητικό. Είναι πολύ ελαφρύ και λεπτό, αλλά αντικειμενικά αυτό το 16-9 είναι λίγο δύσχρηστο (σε σχέση με το 4-3 του ipad). Ιδίως σε οριζόντια προβολή, δεν φτάνουν τα δάχτυλα εύκολα να πληκτρολογίσεις τα γράμματα που είναι στη μέση. Βέβαια από την άλλη βολεύει στις ταινίες. Μέχρις στιγμής, ότι αρχείο και να έβαλα το έπαιξε άνετα και γρήγορα. Δοκίμασα και από usb stick και από δίσκο ntfs (εξωτερικό), και όλα δουλεέουν. Γενικά είναι γρήγορο, παρόλο που έχω φορτώσει ένα κάρο εφαρμογές. Αυτό το πρόβλημα με τη μικρή μνήμη, δεν το κατάλαβα. Με τόσες πολλές εφαρμογές που έχω (dolphin hd, k-9 mail, kindle, adobe reader, tiger mame-snes-nes-droid2psx, angry birds, notes, calender, office ...), έχει χώρο για πολύ ακόμα. Η εγκατάσταση του android market είναι παιχνιδάκι. δείτε εδώ τί πρέπει να κάνετε http://forum.archosfans.com/viewtopic.php?f=63&t=45351 Η μπατρία κρατάει αρκετά, και ιδίως αν κλεέισει κάποιος το wifi και blutooth, πάει 5-6 ώρες. Μπορείς να συνδέσεις εξωτερικό mouse και πληκτρολόγιο (είτε usb είτε bluetooth). Ιδίως για τα λεφτά του, είναι πολύ καλή αγορά. Είναι ένα όμορφο gadget, χωρίς κάποιος να ξοδευτεί. Το μόνο που με ενοχλεί αφάνταστα (την οθόνη τη συνηθίζεις) είναι η έλλειψη video call μέσα από skype. Δεν ευθύνεται βέβαια το archos, αλλά η πολυδιαφημισμένη κάμερα που έχουν τα android (και δεν έχουν τα ipad), είναι πρακτικά άχρηστη. Νομιζω οτι εισαι λιγο υπερβολικος οσο αφορα την οθονη.. οκ ναι δεν εχει καλες γωνιες θεασης αλλα οχι οτι ειναι αθλια η οθονη.. συνηθιζετε οπςσ αναφερεις ..οπως την συνηθησα και εγω .. τωρα στα υπολοιπα θα συμφωνησω μαζι σου εκτος για την μπαταρια , μιας που εγω εχω συναιχεια το ασυρματο αναμενο και η μπαταρια δεν λεει να τελειωσει.. απλα δεν εχω ξαναδει τετοια αυτονομια σε μηχανημα! και οσο αφορα για το πληκτρολογιο που δεν φτανουν οι τα δαχτυλα σου ειναι γιατι ειναι 10,1 .. το ipad εχει πιο μικρη οθονη , και εκτος αυτου το archos εναι τοσο ελαφρυ που εγω προσωπκα το κραταω με το ενα χερι και με το αλλο δουλευω πανω στην οθονη και δεν με κουραζει καθολου! Μετα απο 1 εβδομαδα με το archos 101 16gb επιβεβαιωνω οσα εγραψαν τα παιδια πιο πανω ( η οθονη συνηθιζετε πολυ ευκολα) και να προσθεσω οτι αυτη τη στιγμη , κατα την γνωμη μου, ειναι η καλυτερη επιλογη σε android tablet σε αυτα τα λεφτα.Κανει ολα οσα λεει χωρις προβλημα και η υποστηριξη απο την εταιρεια ειναι συνεχης, χτες κυκλοφορησε νεο firmware (2.1.8) και γενικα οπως καταλαβατε απο τα γραφομενα μου ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα