marios_geo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Παιδιά ξαναρωτάω γιατί δεν το βρίσκω. Πως μπαίνουν τονοι και που είναι το τελικό σίγμα (ς) Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2011 από marios_geo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 παρατεταμένα πατημένο ένα γράμμα για τόνο, αν και δεν υπάρχει αυτόματος τονισμός? Το "ς" αφού γράψεις τουλάχιστον ένα γράμμα δεν εμφανίζεται? Είναι συνήθως εκεί που είναι το "w" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Το ελληνικο πληλτρολογιο δεν ειναι qwerty. Πχ εκει που ειναι το q εγω εχω το α. Επισησ παρατεταμενο πατημα ενοσ πληκτρου, δεν κανει τιποτα, οπωσ πχ με το αγγλικο πληκτρολογιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelis_k Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Το ελληνικο πληλτρολογιο δεν ειναι qwerty. Πχ εκει που ειναι το q εγω εχω το α. Επισησ παρατεταμενο πατημα ενοσ πληκτρου, δεν κανει τιποτα, οπωσ πχ με το αγγλικο πληκτρολογιο. Μπορείς να ποστάρεις μιά φωτογραφία για να δούμε πως είναι το πληκτρολόγιο; Γιατί στο vodafone joy που έχω και τρέχει android 2.1 το ελληνικό πληκτρολόγιο έχει διάταξη qwerty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 δεν σε βολεύει το qwerty? Γιατί από τα settings Μπορείς να το αλλάξεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelis_k Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Φυσικά και με βολεύει. Δεν το ζήτησα για αυτό το λόγο αλλά για να δω πως είναι στα tablets Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 δεν σε βολεύει το qwerty? Γιατί από τα settings Μπορείς να το αλλάξεις... Αυτό που εννούσα είναι ότι το Ελληνικό πληκτρολόγιο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ qwerty. Με τα πολλά εγκατέστησα το smart keyboard pro, και όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μα στα περισσότερα qwerty μπορείς να έχεις δύο γλώσσες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Πως να το πω πιο απλά. Ττο default πληλτρολόγια του archos, όταν το γυρνάς στα Ελληνικά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ qwerty. Το αγγλικό είναι. Ίσως φταίει ότι έχω αγοράσει την αμερικάνη έκδσοση, δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anpetsalis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 μαλλον αυτο φταιει γιατι στο δικο μου μου εμφανιζει κανονικα τα ελληνικα γραμματα... και αλλαζει γλωσσα απο αγγλικα σε ελληνικα (και το αντιστροφο) με το πατημα ενος πληκτρου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δεν υπάρχει πουθενά το μηχάνημα.Κρίμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dragonios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δεν υπάρχει πουθενά το μηχάνημα.Κρίμα! διαθεσιμο στο archos store 101 16gb επισης αποθεμα εχει και το αγγλικο expansys. Μονο οι τελειωμενοι οι δικοι μας στο Ελλαντα δεν μπορουν να φερουν μια ποσοτητα της προκοπης να καλυψουν τις παραγγελιες τους.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anpetsalis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Παντος το archos store το εχει στην καλυτερη τιμη και απο οτι ειπε ενα παιδι που το αγορασε η αποστολη εγινε σε 1-2 μερες... οποτε θεωρω ως την καλυτερη επιλογη!! για γρηγορα ομως πριν γινει παλι out of stock! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dragonios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 το παρηγγειλα και εγω την παρασκευη και περιμενω την παραδοση, ελπιζω μεχρι την παρασκευη να το εχω. και για οποιον ενδιαφερεται εχω παραγγελια απο τον οκτωβριο στο e-shop, οποτε οταν δεησουν να το φερουν οποιος το θελει με ενημερωνει και το παιρνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Το χτύπησα από το archos store!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα