Προς το περιεχόμενο

Νέα tablets Archos 101 και γνώμες

21century

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά ξαναρωτάω γιατί δεν το βρίσκω. Πως μπαίνουν τονοι και που είναι το τελικό σίγμα (ς)

Επεξ/σία από marios_geo
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 438
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παρατεταμένα πατημένο ένα γράμμα για τόνο, αν και δεν υπάρχει αυτόματος τονισμός?

Το "ς" αφού γράψεις τουλάχιστον ένα γράμμα δεν εμφανίζεται? Είναι συνήθως εκεί που είναι το "w"

Το ελληνικο πληλτρολογιο δεν ειναι qwerty. Πχ εκει που ειναι το q εγω εχω το α. Επισησ παρατεταμενο πατημα ενοσ πληκτρου, δεν κανει τιποτα, οπωσ πχ με το αγγλικο πληκτρολογιο.

Το ελληνικο πληλτρολογιο δεν ειναι qwerty. Πχ εκει που ειναι το q εγω εχω το α. Επισησ παρατεταμενο πατημα ενοσ πληκτρου, δεν κανει τιποτα, οπωσ πχ με το αγγλικο πληκτρολογιο.

Μπορείς να ποστάρεις μιά φωτογραφία για να δούμε πως είναι το πληκτρολόγιο; Γιατί στο vodafone joy που έχω και τρέχει android 2.1 το ελληνικό πληκτρολόγιο έχει διάταξη qwerty

δεν σε βολεύει το qwerty? Γιατί από τα settings Μπορείς να το αλλάξεις...

Αυτό που εννούσα είναι ότι το Ελληνικό πληκτρολόγιο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ qwerty.

Με τα πολλά εγκατέστησα το smart keyboard pro, και όλα καλά.

Πως να το πω πιο απλά. Ττο default πληλτρολόγια του archos, όταν το γυρνάς στα Ελληνικά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ qwerty. Το αγγλικό είναι.

Ίσως φταίει ότι έχω αγοράσει την αμερικάνη έκδσοση, δεν ξέρω.

μαλλον αυτο φταιει γιατι στο δικο μου μου εμφανιζει κανονικα τα ελληνικα γραμματα... και αλλαζει γλωσσα απο αγγλικα σε ελληνικα (και το αντιστροφο) με το πατημα ενος πληκτρου

Δεν υπάρχει πουθενά το μηχάνημα.Κρίμα!

διαθεσιμο στο archos store 101 16gb

επισης αποθεμα εχει και το αγγλικο expansys.

Μονο οι τελειωμενοι οι δικοι μας στο Ελλαντα δεν μπορουν να φερουν μια ποσοτητα της προκοπης να καλυψουν τις παραγγελιες τους....

Παντος το archos store το εχει στην καλυτερη τιμη και απο οτι ειπε ενα παιδι που το αγορασε η αποστολη εγινε σε 1-2 μερες... οποτε θεωρω ως την καλυτερη επιλογη!! για γρηγορα ομως πριν γινει παλι out of stock!

το παρηγγειλα και εγω την παρασκευη και περιμενω την παραδοση, ελπιζω μεχρι την παρασκευη να το εχω.

και για οποιον ενδιαφερεται εχω παραγγελια απο τον οκτωβριο στο e-shop, οποτε οταν δεησουν να το φερουν οποιος το θελει με ενημερωνει και το παιρνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...