Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 438
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά έχουν πέσει μαζεμένες πολλές δουλειές και δεν προλάβαινα να απαντήσω.

Στις ερωτήσεις που είχαν γίνει :

Σύνδεσα σκληρό δίσκο και USB stick και τα είδε αμέσως χωρίς κανένα πρόβλημα. (σημειώστε ότι και τα δύο ήταν FAT32). Για NTFS δεν δοκίμασα αλλά αφού ο maris_geo λέει ότι διαβάζει το πιστεύω.

Έβαλα το stick της Vodafone, έκανε ήχο ότι βρήκε κάτι αλλά από εκεί και πέρα δεν ξέρω πώς το ενεργοποιώ ή πώς/και αν δουλεύει (παρόλο που δεν είχε SIM μέσα). Πάντως έδειξε κάτι να κάνει.

Για εκτυπωτή της HP δεν κατάφερα τίποτα, αν και δεν μου φάνηκε παράξενο… Εδώ ούτε τα Win7 δεν τον βλέπουν με USB.

Καινούριες εντυπώσεις

Πριν 2 ημέρες με ενημέρωσε ότι υπάρχει καινούριο Firmware Update (2.1.4) και το εγκατέστησε αυτόματα χωρίς να χάσω καμία εφαρμογή. Αν και θεωρητικά δεν αναφέρει κάτι για το πρόβλημα του ότι το μηχανάκι κάποιες φορές δεν ξυπνάει από sleep mode από τότε το πρόβλημα φαίνεται να έχει λυθεί και γενικότερα μου δίνει την εντύπωση ότι αρκετά πράγματα πάνε πιο smooth.

Τώρα σχετικά με το αν αύριο θα είναι ξεπερασμένο

Για να πει κάποιος ότι δεν αγοράζει σήμερα το Α τεχνολογικό προϊόν έναντι ενός Β προϊόντος που θα βγει μελλοντικά γιατί το Α θα είναι τότε ξεπερασμένο θα πρέπει να είναι τουλάχιστον αδαής τεχνολογικά αφού όταν φτάσει η στιγμή να αγοράσει το Β προϊόν θα πρόκειται να βγει ένα Γ προϊόν που θα είναι καλύτερο και πάει λέγοντας.

Ας είμαστε ρεαλιστές και ας αγοράζουμε με βάση τις πραγματικές μας ανάγκες και τι χρειαζόμαστε εκείνη τη στιγμή. Το archos 101 κακά τα ψέματα αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη επιλογή από πλευράς απόδοσης/ποιότητας/τιμής στην αγορά.

Για το αν θα σηκώνει το android 3 δεν μπορώ να το ξέρω. Όμως απλά να θυμίζω ότι τα ίδια έλεγαν και για το Froyo για τις παλιότερες συσκευές με android και σήμερα όλες οι συσκευές το τρέχουν και μάλιστα καλύτερα και πιο γρήγορα από το 1.6.

Αλλά ακόμα και αν δεν τρέχει και τι έγινε ; Δεν θα παίζει video ; Δεν θα μπαίνει στο internet ; Δεν θα εμφανίζει powerpoint ; Δεν θα συνεχίσει να κάνει ότι κάνει και σήμερα ; Ας μην κοιτάμε μόνο το περιτύλιγμα και ας επικεντρωθούμε στις σημερινές , στις πραγματικές ανάγκες μας.

Δημοσ.

Τώρα σχετικά με το αν αύριο θα είναι ξεπερασμένο

Για να πει κάποιος ότι δεν αγοράζει σήμερα το Α τεχνολογικό προϊόν έναντι ενός Β προϊόντος που θα βγει μελλοντικά γιατί το Α θα είναι τότε ξεπερασμένο θα πρέπει να είναι τουλάχιστον αδαής τεχνολογικά αφού όταν φτάσει η στιγμή να αγοράσει το Β προϊόν θα πρόκειται να βγει ένα Γ προϊόν που θα είναι καλύτερο και πάει λέγοντας.

Ας είμαστε ρεαλιστές και ας αγοράζουμε με βάση τις πραγματικές μας ανάγκες και τι χρειαζόμαστε εκείνη τη στιγμή. Το archos 101 κακά τα ψέματα αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη επιλογή από πλευράς απόδοσης/ποιότητας/τιμής στην αγορά.

Για το αν θα σηκώνει το android 3 δεν μπορώ να το ξέρω. Όμως απλά να θυμίζω ότι τα ίδια έλεγαν και για το Froyo για τις παλιότερες συσκευές με android και σήμερα όλες οι συσκευές το τρέχουν και μάλιστα καλύτερα και πιο γρήγορα από το 1.6.

Αλλά ακόμα και αν δεν τρέχει και τι έγινε ; Δεν θα παίζει video ; Δεν θα μπαίνει στο internet ; Δεν θα εμφανίζει powerpoint ; Δεν θα συνεχίσει να κάνει ότι κάνει και σήμερα ; Ας μην κοιτάμε μόνο το περιτύλιγμα και ας επικεντρωθούμε στις σημερινές , στις πραγματικές ανάγκες μας.

σε αυτο συμφωνω. καποιος ας πουμε γιατι να αγορασει τωρα διπυρηνο κινητο αφου τελος του χρονου θα βγουν τετραπυρηνα με tegra 3....το προβλημα της τεχνολογιας ειναι οτι εξελισσεται τοσο ραγδαια που γνωριζεις τις εξελιξεις στο μελλον πριν καν αγορασεις ενα προιον που πωλειται τωρα. αυτο αυτοματως σε βαζει στο τρυπακι να σκεφτεσαι να περιμενω καλυτερα και στο τελος καταληγεις να μη παρεις ποτε κατι γιατι η εξελιξη δε σταματαει

η καλυτερη τακτικη για μενα ειναι να αγορασεις κατι και αργοτερα να το πουλησεις νωρις ομως ωστε να μη χασεις αρκετα σε μεταπωλητικη αξια

Δημοσ.

A γεια σου! ;)

Δημοσ.

σε αυτο συμφωνω. καποιος ας πουμε γιατι να αγορασει τωρα διπυρηνο κινητο αφου τελος του χρονου θα βγουν τετραπυρηνα με tegra 3....το προβλημα της τεχνολογιας ειναι οτι εξελισσεται τοσο ραγδαια που γνωριζεις τις εξελιξεις στο μελλον πριν καν αγορασεις ενα προιον που πωλειται τωρα. αυτο αυτοματως σε βαζει στο τρυπακι να σκεφτεσαι να περιμενω καλυτερα και στο τελος καταληγεις να μη παρεις ποτε κατι γιατι η εξελιξη δε σταματαει

η καλυτερη τακτικη για μενα ειναι να αγορασεις κατι και αργοτερα να το πουλησεις νωρις ομως ωστε να μη χασεις αρκετα σε μεταπωλητικη αξια

Για μένα είσαι τελείως λάθος ειδικά στο τελευταίο που λες οτι αγοράζεις κάτι για να το πουλήσεις νωρίς για να μην χάσει την αξία του.Αυτό σημαίνει οτι απλά καταναλώνεις για να καταναλώνεις και όχι για να καλύψεις κάποιες ανάγκες σου.Άρα είσαι fashion victim που ότι καινούργιο βγει πας και το παίρνεις για να είσαι μέσα στη μόδα.

Όσον αφορά για τα κινητά τα τετραπύρινα με tegra 3 που θα βγούν μπορείς να μου πεις τί παραπάνω θα κάνουν από ένα διπύρηνο που πάει σφαίρα; Δες μια το Galaxy S πως ξεκίνησε σαν συσκευή και σε τι τρελές ταχύτητες έφτασε με τις custom ROM.

Ίσα ίσα που τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να πάρεις ένα διπύρηνο κινητό.Όταν βγουν τα τετραπύρινα θα πέσει ακόμα πιο πολύ και σε λογικά επίπεδα το διπύρηνο συν οτι έχουν διορθωθεί και πολλά από τα bug του λειτουργικού.(Βλέπε custom ROMs)

Δημοσ.

Για μένα είσαι τελείως λάθος ειδικά στο τελευταίο που λες οτι αγοράζεις κάτι για να το πουλήσεις νωρίς για να μην χάσει την αξία του.Αυτό σημαίνει οτι απλά καταναλώνεις για να καταναλώνεις και όχι για να καλύψεις κάποιες ανάγκες σου.Άρα είσαι fashion victim που ότι καινούργιο βγει πας και το παίρνεις για να είσαι μέσα στη μόδα.

Όσον αφορά για τα κινητά τα τετραπύρινα με tegra 3 που θα βγούν μπορείς να μου πεις τί παραπάνω θα κάνουν από ένα διπύρηνο που πάει σφαίρα; Δες μια το Galaxy S πως ξεκίνησε σαν συσκευή και σε τι τρελές ταχύτητες έφτασε με τις custom ROM.

δεν το ελεγα για μενα αυτο. το ελεγα προς απαντηση του falcon που λεει καλυτερα να περιμενεις το xoom. και λεω αν εισαι αυτης της λογικης του περιμενε γιατι θα βγει κατι καλυτερο καλυτερα να αγοραζεις κατι τωρα και να το πουλας νωρις.

εγω προσωπικα δεν ακολουθω αυτη την τακτικη

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ZauZ. Και δύο θεματάκια ακόμα μπορείς να δοκιμάσεις αν τα google docs είναι λειτουργικά (με ενδιαφέρει κυρίως η δημιουργία κειμένου και λογιστικού φύλλου)και να μου πεις αν έχεις δοκιμάσει τη βιντεοκλήση είτε μέσω εφαρμογής skype είτε μέσω google talk

Δημοσ.

πήγα σήμερα από saturn δοκίμασα από κοντά το ipad για κάμποση ώρα, σέρφαρα, έπαιξα και κάποια παιχνιδάκια που είχε μέσα εγκατεστημένα. Πολύ ωραίο,όμορφο, απλό ότι πρέπει για κάποιον άλλον όχι για μένα. Αυτό το μηχάνημα σε περιορίζει τόσο πολύ που δε νομίζω να τη πάλευα και για πολύ. Εχω ακούσει και για jailbreak αλλά σίγουρα η έλλειψη έστω μιας usb είναι παραπάνω από εμφανής. Δε θέλω να φαντάζομαι τον εφιάλτη του itunes. Το αποφάσισα βαριέμαι να περιμένω θα πάρω archos 101 8gb και ας μην έχει και τόσο ωραία οθόνη και ας έχει και τα bugs του εγώ αυτό το πράγμα που λέγεται ios δε το βάζω στη ζωή μου. Πραγματικά σήμερα κατάλαβα γιατί χρησιμοποιήθηκε η λέξη jailbreak...

Δημοσ.

Για videocall δεν ξέρω. Το skype για android δεν έχει ακόμα (επικοινωνία με φωνή πάντως λειτουργεί άψογα το skype… Το έχω και σε desire και Xperia για να μιλάω με το handsfree. Σε Wifi λειτουργεί υποδειγματικά! Με 3G όποτε το δίκτυο έχει πραγματικά όρεξη…

Τα google docs λειτουργούν ΜΟΝΟ σε mobile έκδοση, δηλαδή με πολύ περιορισμένα χαρακτηριστικά σε Desktop μορφή τα Docs εμφανίζονται άψογα στην οθόνη όμως είναι πρακτικά άχρηστα αφού

Α.) Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ενσωματωμένο on screen keyboard παρα μόνο εξωτερικό. Με εξωτερικό keyboard πάντως είναι λές και είσαι στα Windows και έχεις ανοίξει το word 2003 !

Β.) Δεν μπορείς να κάνεις page scroll (δηλαδή μόλις γράψεις μισή σελίδα ο μόνος τρόπος να πάς πάνω κάτω είναι με τα βελάκια του πληκτρολογίου).

Γ.) Αρκετά βαριά σας εφαρμογή ακόμα για το android

Θέλω να πιστεύω ότι σύντομα θα γίνουν port για tablets όπως έγινε για παράδειγμα με το gmail όπου έχει 4 εκδόσεις διαθέσιμες στο android.

1. Με την εφαρμογή Gmail μέσα από το λειτουργικό

2. Με την κλασσική Web-Desktop εφαρμογή gmail.com

3. Με την mobile έκδοση gmail.com

4. Με την Tablet έκδοση gmail.com

Όλα τα λεφτά η 1 και η 4.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για μια ακόμα φορά ZauZ πάρα πολύ κατατοπιστικά και ουσιαστικά αυτά που έγραψες. Από ότι καταλαβαίνω στην παρούσα φάση δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Αναμονή λοιπόν να δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον. B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...