Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βασικα πως ειστε σηγουροι οτι δεν τηα περνει το archos το honeycomb? μονο λογω ram? χρειαζετε 512 minimum η απλα μπορει να το παρει και ενα μηχανημα με 256 αλλα να σερνετε???

εγω παντος δεν συμφωνω με το γεγονος οτι θεωρειτε το archos ξεπερασμενη συσκευη.. λογω ram? στην τιμη του τα κανει ολα αξιοπρεπεστατα και ειναι μια χαρα.. Και θυμηθειτε οσοι περιμενετε μαιο - ιουνιο κτλ κτλ οτι τοτε θα εχουν βγει αλλα 20 tablet που το Xoom θα ειναι παλιο και αυτο και η συζητηση δεν θα εχει τελος... Γνωμη μου ειναι οτι αποφασιζεις ποτε το θελεις και περνεις αυτο που υπαρχει εκεινη την περιοδο...

Για μενα δηλαδη ΤΩΡΑ που θελω ταβλετ υπαρχει η το ipad me 530 eyro το απλο ή το archos με 380 ευρο... οποτε διαλεξα το archos και ειμαι πολυ ευχαριστημενος! δεν ειμαι hard user αλλα αυτα που θελω τα κανει πολυ ανετα.. Internet - εφαρμογουλες - παιχνιδακια για να περναει η ωρα - ταινειες (που στην 10.1 οθονη του ειναι απολαυση) - ++++ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ η μπαταρια του κραταει παρα πολυ.. εχω το μηχανημα απο το την τριτη , δεν το εχω φορτισει ακομα , το χρησιμοποιω ασταματητα και η μπαταρια του ακομα ειναι στο 30%...

Δεν προσπαθω να κανω διαφημιση , ουτε να προοθησω το προιον , απλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος...τωρα σε εναν χρονο που θα εχουν βγει παρα πολλα βλεπουμε τι κανουμε.. ετσι και αλλιως με την τεχνολογια δεν μπορεις να πας κοντρα.. καθε μερα βγαινει κατι καινουργιο , και νιωθεις οτι απλα εχεισ μια αντικα , και στην πραγματικοτητα το εχεισ μονο 2 μηνες...

• Απαντ. 438
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για tablets μονο dual core γιατι το 3 ειναι optimised για dual cores. αλλιως δε θα δεις τα καλουδια

Optimized tablet support with a new user interface

Three dimensional desktop with redesigned widgets

Refined multi-tasking

Browser enhancements including tabbed web pages, form auto-fill, bookmark syncing with Google Chrome, and private browsing

Support for video chat using Google Talk

Hardware acceleration

Support for multi-core processors

http://en.wikipedia.org/wiki/Android_(operating_system)

Δημοσ.

καλα το εθεσες για τα dual core....για οσους δεν ξερουν τι εστι vega....

Processor NVIDIA T20 Tegra 2

Operating System Android 2.2

Graphics card T20 Graphics Card Model

Screen type LCD

Screen resolution - WSVGA

- 1024 x 600 pixels

Screen size 10.1"

Screen features LED backlighting

Hard drive 512MB NAND Flash Drive (4GB microSD card supplied for expansion)

Memory card reader microSD card slot

USB 1 x USB port

Wi-Fi 802.11b/g WLAN

Bluetooth Bluetooth 2.1 + EDR

Video interface HDMI output

TV output HDMI

Sound Realtek audio codec

Battery Li-Polymer 2-cell battery

Battery life:

- Play Audio (LCD off): 16 hr

- Play 1080p Video: 6.5 hr

- Stand by: 4 days

Additional features Microphone

Accessories included 4GB microSD card

Size 275 x 178 x 13.6 mm (W x D x H)

Weight Approx. 700-750 g

το φανταζεστε με honeycomp??? (γιατι θα το σηκωνει μια χαρα) μια απολαυση

Δημοσ.

Για πραγματικό multitasking όμως πας σε Blackberry Playbook.Βγαίνει Μάρτη απότι λένε..

έχω δει κάτι βίντεο και είναι εντυπωσιακό αλλά με χαλάει που βγαίνει μόνο στις 7''.Επίσης φοβάμαι ότι η τιμή και σε αυτό θα είναι πολύ premium για τα γούστα μου :-(

Δημοσ.

Και εγώ στην τιμή τους φοβάμαι πάρα πολύ.Μπορεί να ακούσουμε καμιά ξεγυρισμένη 500άρα για 7'' οθόνη...

Πάντως το video που τρέχει τις εφαρμογές είναι όλα τα λεφτά.Αν αναλογιστείς οτι έχει ανάλυση 1024Χ768 σε 7 μόνο ίντσες ενώ κάτι άλλα tablets την ίδια ανάλυση αλλά σε 10,1'' τότε καταλαβαίνεις για τί λεπτομέρεια μιλάμε.

Τώρα αν θα μας βγουν τα μάτια στις 7'' είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο :rolleyes:

Δημοσ.

Λοιπόν συμφορουμίτες θέλω γνώμη.

Αξίζει να πάρω το archos 101 8gb με 325 ευρώ ή το ipad ( refurbished) με 420;

Επίσης το ipad μόλις βγει το ipad 2 θα μπορέσω να το ξεφορτωθώ πιστεύω στα 300-320 ευρώ....

Δημοσ.

Λοιπόν συμφορουμίτες θέλω γνώμη.

Αξίζει να πάρω το archos 101 8gb με 325 ευρώ ή το ipad ( refurbished) με 420;

Επίσης το ipad μόλις βγει το ipad 2 θα μπορέσω να το ξεφορτωθώ πιστεύω στα 300-320 ευρώ....

το ενα ειναι apple το αλλο ειναι archos... τελειως διαφορετικα μηχανηματα... το ενα εχει android το αλλο εχει ios... το ενα εχει συνχρονιζμους με itunes και μετατροπες το αλλο εχει usb - hdmi και απλα τα πετας μεσα η συνδεεις ενα usb stick και τα παιζει ολα απροβληματιστα! το ενα εχει φοβερη αποκριση στην οθονη του (πολυ smooth) το αλλο ειναι ενα μικρο κλικ προσ τα κατω (πολυ κοντα ομως στο ipad)..

Ξερω οτι σε μπερδεψα τωρα αλλα ειναι καθαρα δικια σου επιλογη και αναλογως τις απαιτησεις σου...

Δημοσ.

Αφού έχεις ήδη το ipad ποιος ο λόγος να πας σε κάτι άλλο; Δεν σε καλύπτει; Σε τι ακριβώς;

Δεν έχω ipad, και απλά φοβάμαι μήπως το user experience στο archos είναι χάλια....αν το ipad δεν είχε τις ελλείψης του δε το συζήταγα αλλά δεν ξέρω και κατά πόσο θα χρησιμοποιήσω ας πούμε την hdmi που έχει το archos....

Γενικά μου αρέσει πιο πολύ η φιλοσοφία ενός ανοιχτού λειτουργικού αλλά μήπως θα ήταν πιο συνετό για ένα tablet να πάω σε αυτό που έχει την καλύτερη οθόνη και την πιο smooth αίσθηση;

Επίσης αν πάρω το archos τώρα και θελήσω να το πουλήσω τον Ιούνιο φοβάμαι μήπως και δεν βρώ αγοραστή....

το ενα ειναι apple το αλλο ειναι archos... τελειως διαφορετικα μηχανηματα... το ενα εχει android το αλλο εχει ios... το ενα εχει συνχρονιζμους με itunes και μετατροπες το αλλο εχει usb - hdmi και απλα τα πετας μεσα η συνδεεις ενα usb stick και τα παιζει ολα απροβληματιστα! το ενα εχει φοβερη αποκριση στην οθονη του (πολυ smooth) το αλλο ειναι ενα μικρο κλικ προσ τα κατω (πολυ κοντα ομως στο ipad)..

Ξερω οτι σε μπερδεψα τωρα αλλα ειναι καθαρα δικια σου επιλογη και αναλογως τις απαιτησεις σου...

Ολα αυτά τα ξέρω απλά κολλάω μήπως πηγαίνοντας για archos κοιτάω μόνο τις ευκολίες που μου δίνει, εννοώ συνδεσιμότητα, αλλά σαν συσκευή με αφήσει ανικανοποίητο....καλη η συνδεσιμότητα αλλά μου φαίνεται πιο έτοιμο μηχανάκι το ipad και με λιγότερο ρίσκο λόγω μεταπωλητικής αξίας

Δημοσ.

@περίμενε λίγο να βγει το xoom και τότε είτε θα πέσουν οι τιμές στα άλλα είτε θα αξίζει να πάρεις xoom.

Και οταν βγει το Χοομ θα εχει 600+++ ευρο και θα ειναι πανακριβο και θα συζητατε ακομα για το ipad που θα εχει πεσει σχετικα η τιμη του με τα "τοτε" που βγαινουνε!

Δημοσ.

Και οταν βγει το Χοομ θα εχει 600+++ ευρο και θα ειναι πανακριβο και θα συζητατε ακομα για το ipad που θα εχει πεσει σχετικα η τιμη του με τα "τοτε" που βγαινουνε!

Το 32gb (που είναι και το xoom) και που έχει και 3g (που έχει και το xoom) ipad πόσο κάνει ξέρεις? hint (730 δολάρια)

Εγώ είπα να περιμένει και εάν δεν θέλει xoom λόγω τιμής, ας πάρει το atchos όπου τότε μπορεί να πέσει η τιμή του κιάλο.

Το Ipad δεν είναι ακριβό επειδή τα 500 είναι πολλά, αλλά επειδή δεν προσφέρει τόσα πράγματα όσο θα ήθελε κάποιος για μία συσκευή τύπου netbook.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...