FarCry Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Το archos 101 από Ιανουάριο , το 70 το βρήκα διαθέσιμο σε κατάστημα αλλά δεν λέει. Η πλάκα είναι με το advent vega που από ότι διάβασα παίζει κοντά στην τιμή του archos αλλά με διπύρηνο nvidia και βγήκε στην Αγγλία και μέσα σε λίγες ώρες ξεπούλησε. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι όσοι ασχολούνται έχουν σταματήσει να δίνουν έκταση σε πληροφορίες για αυτό το tablet για να προλάβουν να πάρουν κανένα γιατί όπως έρχεται παρτίδα έτσι φεύγει δε συγκρινεται με το archos 8/16gb εσωτερικη μνημη It has a flash internal storage of 512 MB and can be expanded with a microSD card. It also has one USB port. The Advent Vega comes with a 4 GB micro SD card as standard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 το vega είναι ανώτερο αλλά δε μπορούμε να το βρούμε... εγώ πάντως άνετα το αγόραζα τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spinemm Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Εγω πηρα παντως το 70αρι. Για τις δουλειες που το θελω (ταινιες, διαβασμα pdf βιβλιων και αντε και κανενα παιχνιδι απο το Market) einai ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...ευκρινεστατη οθονη, πολυ καλη "αποκριση", λιιιγο αργο (μαλλον επειδη το εχω παραφορτωσει) και μεχρι στιγμης το μονο καρδιοχτυπι το "εφαγα" οταν του εκανα restore για "εκπαιδευτικους" κυριως λογους....και αυτα που εγραφε το Manual δεν ειχαν καμμια σχεση με την πραγματικοτητα!!!!! Το 101 οσους ρωτησα (ΠΛΑΙΣΙΟ, mediamrkt, SATURN) απλα δεν το ηξεραν και οι υπολοιποι (Multirama, PUBLIC, Γερμανος, Cosmote, ΓΡΑΜΜΗ, eshoρ) απλα "σφυριζαν" αδιαφορα για την ελευση του στο Ελλαντα ή προσπαθουσαν να μου "προωθησουν" καποιο απο τα dell, samsung, ipad & ZTE!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anpetsalis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 μια ερωτηση.. το archos εχει Capacitive οθονη? και γνωριζει βασικα κανεις την λειτουργια της Capacitive οθονης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 μια ερωτηση.. το archos εχει Capacitive οθονη? και γνωριζει βασικα κανεις την λειτουργια της Capacitive οθονης? παιξε με ενα iphone και δες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anpetsalis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 iphone εχω αλλα ποια η διαφορα του με την οθονη του archous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Το Archos έχει capacitive screen και πολύ μα πολύ κοντά σε αυτή του i-phone που είναι φυσικά και η κορυφαία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anpetsalis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) αληθεια το archos το εχει παρει κανεις απο το e-shop η συναιχεια αλλαζει της ημερομηνιες και απλα δεν το εχει δει ποτε κανεις??? και κατι ακομα , βλεπω σε fotos το κατω μερος της πλακετας κατι σαν βιδες , υπαρχει περιπτωση να μπορουμε να κανουμε αναβαθμιση στην ram του η λεω μλκ? Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2011 από anpetsalis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anpetsalis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 κανεις??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anpetsalis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Τελικα το παραγειλα απο amazon μιας και μονο εκει ηταν διαθεσημο! διαβασα παρα πολλα , κακα - καλα.. αλλα μου αρεσε παρα πολυ.. απο βδομαδα θα το παραλαβω οποτε θα γραψω εντυπωσεις! stay tuned! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppppetros Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Eμφάνιση στην ιστοσελίδα της Archos, για αγορά, και οι δύο εκδόσεις (8gb & 16gb)! http://www.archos.com/store/psearch.html?country=gr&lang=en&prod_id=archos101it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 To Advent Vega είναι για πρώτη φορά από τότε που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο συνεχώς διαθέσιμο εδώ και κάτι μέρες-μέχρι τώρα εμφανιζόταν διαθέσιμο για λίγα λεπτά και έφευγε σε χρόνο μηδέν. Με τα πρόσθετα του Modaco λένε ότι πετάει, το καλύτερο tablet στα λεφτά του. Μιλάμε για Αγγλία πάντα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Nα προσθέσω για όσους βρίσκονται Αγγλία ότι το Advent Vega έχει έρθει πλεον και στα καταστήματα (currys, dixons, pcworld) με τη διαθεσιμότητα να ποικίλει προς το παρόν ανάλογα με το κατάστημα. Όπως το ZTE Blade είναι το super value for money αυτή τη στιγμή στα smartphones, έτσι και το Advent Vega που έχει τεχνικά χαρακτηριστικά καλύτερα του ipad και συγχρόνως πολύ χαμηλότερη τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZauZ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Χμμ.. λοιπόν εγώ πέτυχα διαθέσιμο το archos 101 στο site της archos και το παρήγγειλα την Παρασκευή… Ήρθε χθες Ελλάδα αλλά δεν ήμουν σπίτι και τελικά το παρέλαβα από τον κούριερ σήμερα. Σύντομα θα σας έχω τις εντυπώσεις μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Φτοιάξε και κανένα βιντεάκι εαν είναι δυνατό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα