iceman Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Και το 70αρι που είδα στο Multirama στο Mall καλούτσικο είναι αλλά το 101 μάλλον θα τα σπάει! Μακάρι δηλαδή να είχε έρθει νωρίτερα γιατί το ήθελα για δώρο Πρωτοχρονιάς (hitech Αη Βασίλης)αλλά τίποτα .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 GPS έχει κάποιο από όσα κυκλοφορούν ή θα κυκλοφορήσουν; Το 101 από ότι έχω ψάξει δεν έχει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anpetsalis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 και απο οτι διαβασα σε ολες τισ σελιδες , κανεις δεν το πειρε τελικα το 101 , ποτε δεν εφτασε στιν ελλαδα και ενοειτε οτι κανεις μας δεν εχει αποψη για το μηχανακι... αν ειναι καλο?? αν ειναι γρηγορο?? αν τελικα εγινε η rom 512? αν αν αν αν.. και το "καταστημα" λεει παραλαβη στις 19 ιανουαριου αλλα υποψιαζομαι οτι θα αλλαξη και παλι και παλι και ξανα και ξανα! ομως εγω τωρα μου ηρθε να παρω tablet και εχω χασει λιγο την μπαλα! καποιος να με διαφωτισει , ιανουαριος πλεον και ουτε archos βλεπω , ουτε adam και γενικα τπτ.. τελικα τι να παρω?? (εκτος απο ipad. ειμαι κατοχος iphone , και γενικα θελω να παιξω με arnoid..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 και απο οτι διαβασα σε ολες τισ σελιδες , κανεις δεν το πειρε τελικα το 101 , ποτε δεν εφτασε στιν ελλαδα και ενοειτε οτι κανεις μας δεν εχει αποψη για το μηχανακι... αν ειναι καλο?? αν ειναι γρηγορο?? αν τελικα εγινε η rom 512? αν αν αν αν.. και το "καταστημα" λεει παραλαβη στις 19 ιανουαριου αλλα υποψιαζομαι οτι θα αλλαξη και παλι και παλι και ξανα και ξανα! ομως εγω τωρα μου ηρθε να παρω tablet και εχω χασει λιγο την μπαλα! καποιος να με διαφωτισει , ιανουαριος πλεον και ουτε archos βλεπω , ουτε adam και γενικα τπτ.. τελικα τι να παρω?? (εκτος απο ipad. ειμαι κατοχος iphone , και γενικα θελω να παιξω με arnoid..) άραξε μεγάλε και περίμενε Ημουν στη φάση που είσαι τον Οκτώβρη τώρα πλεόν έχω πάθει ανοσία... Λοιπόν κοίταξε λογικά τα σοβαρά tablets θα σκάσουν μύτη μέχρι τον Ιούνιο αν παρόλα αυτά δε κρατιέσαι το archos 101 αν τσεκάρεις συχνά πυκνά στο amazon θα το πετύχεις αν και σα;ν αγορά δε θα το συνιστούσα πλέον, αν είχε βγει τον Οκτώβρη όπως έλεγε η Archos θα σου έλεγα με κλειστά μάτια και γω μαζί χέρι χέρι και όπου βγει αλλά τώρα περίμενε.... Για το adam τα είχα πρήξει τα παιδιά εδώ στο φόρουμ ότι πρόκειται για απάτη, φαίνεται να είμαι λάθος αν και ακόμα adam δεν έχουμε δει και πάλι μιλάνε για καθυστερήσεις. Για μένα αξίζει ένα tablet που έδειξε η toshiba επιπέδου folio είναι αλλά με καλύτερη οθόνη και stock android αν θυμάμαι καλά. Είναι μια υλοποιήση που μου φαίνεται ότι θα μπορούσε να βγει στην αγορά και σε κανα μήνα αν υποθέσουμ ότι ουσιαστικά είναι το folio με άλλη οθόνη. Αν μπορείς βέβαια να κάνεις υπομονή για τα asus πες μου και εμένα που τα βρήκες να μας έρθουν και λιγότερα τα μεταφορικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anpetsalis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 ναι ωραια ολα αυτα που μου λες αλλα ειναι και περιοδος κρισης και λιτοτητας.. να μου πεις ρε μεγαλε μπατιρη θες και tablet? στην τιμη του archos με 350 ευρο φανταζει μια πολυ καλη λυση για να κανω και εγω το ψωνιο μου! επισης κουραστηκα με τα previews του εξωτερικου που μια ζωη διαβαζουμε και ερχονται ελλαδα μετα απο μηνες η και ποτε! To sum up λοιπον θεωρω οτι αν ξεχασω την 256 rom τοτε τα υπολοιπα ειναι τελεια και σε τελεια τιμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 ναι ωραια ολα αυτα που μου λες αλλα ειναι και περιοδος κρισης και λιτοτητας.. να μου πεις ρε μεγαλε μπατιρη θες και tablet? στην τιμη του archos με 350 ευρο φανταζει μια πολυ καλη λυση για να κανω και εγω το ψωνιο μου! επισης κουραστηκα με τα previews του εξωτερικου που μια ζωη διαβαζουμε και ερχονται ελλαδα μετα απο μηνες η και ποτε! To sum up λοιπον θεωρω οτι αν ξεχασω την 256 rom τοτε τα υπολοιπα ειναι τελεια και σε τελεια τιμη... Κοίταξε δε θα τα έλεγα και λίγα 350 ευρώ για μια συσκευή που ήδη είναι ξεπερασμένη. Οπως είπα και πριν αν είχε βγει τον Οκτώβρη άντε Νοέμβρη θα άξιζε με τα χίλια. Για σκέψου και την πιθανότητα να μη σου αρέσει η συσκευή και να τα κλαις. Τα 256 ραμ είναι πολύ λίγα. Και εγώ θεωρούσα ότι μια χαρά θα είναι και σκεφτόμουν ότι είναι υπερβολικοί όσοι κράζανε αλλά όταν ξεκλείδωσα το zte blade από τα 256 ραμ στα 512 είχα άλλο κινητό στα χέρια μου. Παιχνίδια που κολάγανε με τα 256 mb μετά έτρεχαν μια χαρά και πολλά άλλα ωραία. Είμαι της άποψης πως ότι παίρνεις πρέπει να το κρατήσεις για μια 3ετία ( για γκάτζετ μιλάω γενικά ) και το με το archos 3ετια δεν βγάζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eAnagnostis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Πάντως κι εγώ αναμονή θα πρότεινα. Θα παρακολουθήσατε τη CES φαντάζομαι. Προς το παρόν η ταμπλέτες με επίπεδο είναι το iPad, είναι το Nook Color (δεν είναι full tablet, αλλά έχει πολύ καλή οθόνη και κάνει μόνο $250), το Notion Ink Adam (με τις αργοπορίες στη διανομή, αλλά ειδικά λόγω Pixel Qi) κι οι άλλες ταμπλέτες που κυκλοφορούν είναι πανάκριβες. Θα έλεγα ότι αν δε θέλετε μια από τις 3 αυτές επιλογές, περιμένετε να πάρετε ταμπλέτα με Android 3.0 και τίποτε άλλο. Υπομονή. Εκτός αν το δείτε ως γκάτζετ, παίρνω τώρα αυτό, σε 3 ή 6 μήνες το αλλάζω κλπ Για ανθρώπους που έχουν τα χρήματα και θέλουν να τα δώσουν, κανένα πρόβλημα, αλλά για όσους θέλουν να πάρουν κάτι που θα το έχουν 2 χρόνια π.χ. επιβάλλεται η υπομονή και η αναμονή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anpetsalis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 ναι οκ υπομονη υπαρχει μπορουμε και να περιμενουμε αλλα συναιχεια εχς την ιδια απορια! το ipad δεν εχει 256 rom? και ομως το μηχανημα φυσαει! δεν κολαει πουθενα και τρεχει απροβληματιστα! να θεωρησω δλδ οτι το arnoid ειναι βαρυ και οτι θελει περισσοτερη μνημη? ισως το καλυτερο τοτε ειναι να καταληξουμε ολοι σε ενα ipad που ειναι γνωστο σε ολους σε χρηση απο το iphone..και να εχουμε και την εγγυροτητα της apple! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eAnagnostis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Η Apple παραδοσιακά έχει μια ολιστική προσέγγιση, γι' αυτό έχει αυτό το αποτέλεσμα. Το λειτουργικό της δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε συσκευές που δεν είναι δικές της. Όχι απαραίτητα iPad. Αλλά με όσα έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα πέρα από το ότι είναι καλή συσκευή, πρέπει να πούμε ότι δεν είναι ακριβή (απίστευτο να το λέει κανείς αυτό για Apple). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 ναι οκ υπομονη υπαρχει μπορουμε και να περιμενουμε αλλα συναιχεια εχς την ιδια απορια! το ipad δεν εχει 256 rom? και ομως το μηχανημα φυσαει! δεν κολαει πουθενα και τρεχει απροβληματιστα! να θεωρησω δλδ οτι το arnoid ειναι βαρυ και οτι θελει περισσοτερη μνημη? ισως το καλυτερο τοτε ειναι να καταληξουμε ολοι σε ενα ipad που ειναι γνωστο σε ολους σε χρηση απο το iphone..και να εχουμε και την εγγυροτητα της apple! Η σύγκριση είναι άστοχη γιατί συγκρίνεις ένα λειτουργικό κλειστό και προσαρμοσμένο σε συγκεκριμένο hardware άρα είναι και λογικό να επιτυγχάνονται καλά αποτελέσματα με λιγότερους πόρους. Πάρε για παραδειγμά τις κονσόλες όπου σαν hardware ας πούμε το xbox360 δε πιάνει μία μπροστά σε σύγχρονους υπολογιστές αλλά καταφέρνει να στέκεται σε αξιοπρεπές επίπεδο λόγω του ότι πολλά από τα παιχνίδια γράφονται με γνώμονα το δικό του hardware. Μη συγκρίνεις το hardware android συσκευών με συσκευές που τρέχουν ios είναι διαφορέτικό πράγμα τελείως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anpetsalis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 συμφωνα λοιπον με τα λεγομενα σας το καλυτερο ειναι ενα ipad λοιπον που η apple βγαζει τα δικα της προιοντα με το δικο της λειτουργικο που δουλευει ρολοι! εγω γενικα ειμαι τρελαμενος με την apple και με το ipad απλα μου ειχε μπει η ιδεα να αγορασω ενα αλλο λειτουργικο για να το δοκιμασω.. αλλα μαλλον το ipad με το ios ειναι μονοδρομος για μενα! οποτε περνω τωρα το ipad να κανω την δουλεια μου και σε κανεναν χρονο που θα εχουν μπει τα tablets για τα καλα στην αγορα τοτε το αλλαζω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eAnagnostis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Για μένα όχι απαραίτητα. Το θέμα είναι και ποια είναι η δουλειά που θέλεις να κάνεις. Πάντως, το iPad είναι όντως κάτι εντυπωσιακό και έχεις πολύ χρήσιμες εφαρμογές. Το έχω δανειστεί για κάποιες δοκιμές για το blog και πρέπει να πω ότι αφήνει θετικές εντυπώσεις - και στο ζήτημα ανάγνωσης, με τους περιορισμους του βέβαια. Απλά πιστεύω ότι το πολύ marketing από τις εταιρίες για να ανταγωνιστούν την Apple στο θέμα tablet έχει δημιουργήσει στις οποίες προσδοκίες δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 θα πάρεις ipad που επίσημα δεν υποστηρίζει flash στις σελίδες. Ε όχι και 500 τουλάχιστον ευρώ και να μην κάνει τα αυτονόητα. Έχω και εγώ τον κινέζο (zte blade) και ταμπλέτα θα πάρω με android για να χαίρομαι την ελευθερία του λειτουργικού! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anpetsalis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 δεν υπαρχει κατι που να σε καλυπτει 100%.. οκ ipad χωρις flash αλλα τρομερη ποιοτητα κατασκευης και εχει τοσες εφαρμογες που μπορει να ατικαταστησει τις εφαρμογες + οτι μπορει να βγει καμια ανενεωσει και να μπει και το flash στο παιχνιδι.. ειτε απο την μια πλευρα ειτε απο την αλλη 100% ευχαριστημενος δεν μπορεις να μεινεις! οποτε κατεληξα σε ipad.. ευχαριστω σε οποιον απαντησε και με βοηθησε να λυσω καποιες αποριες μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Εγώ πάντως δεν είπα ότι το ipad είναι η μόνη επιλογή. και όχι δε θα έπαιρνα ipad βαριέμαι απίστευτα να μπλέκω με itunes και λοιπές proprietary βλακείες για να μπορέσω να ακούσω ένα mp3. Μην αρχίσω για το θέμα συνδεσιμοτητας.... Εμένα με βλέπω για eee slider αρκεί φυσικά να μη κάνει όσο ένα σπίτι και 2 μαγαζιά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα